סקר

EROTOMANIA

New member
סקר

נגיד שיכלתם להוציא דיסק "הלהיטים של דרים ת´יאטר" ובו יהיו 10 שירים של דרים שנחשבים אצלכם הכי טובים.. אילו שירים הייתם בוחרים? אני צריכה לחשוב על זה קצת..אז אולי אני אענה עוד מעט.

electricGirl

New member
טוב המממ

LIE THE MIRROR SPACE DYE VEST HOME THE DANCE OF ETERNITY METROPOLIS PT.1 LEARNING TO LIVE A FORTUNE IN LIES(לגיוון) A CHANGE OF SEASONS(לבד תופס דיסק) PULL ME UNDER טוב זה כבר 11 אבל אני בטוחה שתסלחו לי

NiGa

New member
חחח הנה שלי:

DT Gratest hits / NiGa כמובן A Change Of Seasons אין מלעשות... Metropolis 1 Beyond This Life The Dance Of Eternity Caught In A Web Erotomania Just Let Me Breathe Hell´s Kitchen New Millennium ואפשר לחבר את Overture 1928+Stranje Deja-Vu לשיר אחד ולעשות אותו השיר העשירי...

cha ching

New member
nice

עכשיו שלי- (וזה לא לפי סדר כרונולוגי...) a change of seasons the mirror misunderstood strange deja vu peruvian skies home erotomania anna lee pull me under

tomato

New member
אני אתחכם ואגיד..

שלשמוע סתם ככה את השירים האהובים עלי בדיסק אחד יהרוס לי לגמרי את האווירה של הדיסק השלם. מזכיר לי את האוסף של פינק פלויד.. ומעביר בי צמרמורת..

theriddler

New member
מצטער על הסטת הנושא אבל

ראיתי שרשמת איפה שהוא על caravan שמעתי כמה דברים שלהם מ in the land of gery and pink ממש חביבים!

tomato

New member
נכון..

אז אם אתה אוהב, אז תקנה (או תצרוב).
המלצה שלי יש לך.
וגם הדיסק הראשון שלהם מעולה. אם יוצא לך למצוא אותו חטוף אותו ללא היסוס!

theriddler

New member
כן..התמכרתי לשיר הזה...in the land.

כל כך כיף לנגן ולשיר אותו.... יש לו קול נחמד לזמר הזה... תודה על ההמלצה

NiGa

New member
אני אומר שזה נכון!

לא עושים יותר אוספי דרים!!

EROTOMANIA

New member
מה אתם מזלזלים..זה סתם רעיון

חוצמזה, לכל אחד יש את ה"מיוחדים" בכל דיסק שאי אפשר לחיות בלעדיהם.. הנה שלי: Erotomania (כמה שאני צפויה) Voices Under A Glass Moon Wait For Sleep Learning To Live Metropolis pt. 1 Home The Dance Of Eternity Peruvian Skies Burning My Soul אם יש לי שגיאות בשמות של השירים תתעלמו כי אני לא טורחת בדר"כ להסתכל בעטיפות ואני לא זוכרת את השמות של השירים...

למעלה