סקר

Moonwallker

New member
סקר

זה לא הרעיון שלי ראיתי אותו בפורום של מראיה קארי אבל אני רציתי לשאול את מי אתם מעדיפים את בריטני ספירס או את מדונה ? אני שונא את שתיהן אבל בכל זאת אני מעדיף את בריטני ספירס

slish

New member
מ-ד-ו-נ-ה!!!!

בריטני היא מאוד כשרונית אבל כדי להגיע לקרסוליים של מדונה יש לה עוד המון המון עבודה!!! והמון שנים לשרוד בבידור!!! *ושוב היא מאוד כישרונית!!! (בריטני) מדונה היא בהחלת המלכה הבלתי מעוערת!!!

KING OF POP

New member
מדונה הדבר האמיתי

עם קריירה ענקית של 20 שנה... עם 52 קליפים... עם 14 אלבומים... בקרוב אלבום חדש. היא האישה שהשפיעה הכי הרבה על תרבות המוזיקה במהלך 20 השנה האחרונות והיא תמיד יודעת היכן להחתיל מחדש ולא להשאר משעממת כמו בריטני שמוסיפה להביא שיר גרוע אחרי שיר גרוע שנשמע אותו דבר. לאף זמרת אין קריירה מרשימה כמו למדונה. (יש רק זמרות שעושות קאמבק פעם ב5 שנים כמו שר, ויטני יוסטון וכו´)

mmhbk

New member
בריטני

אני בכלל לא מעדיף את מדונה על פני אף אחד

רונני2001

New member
מדונננה??? - גועל נפש!!!!

אני לא ממש חולה על בריטני, אבל אם משווים אותה למי ביוב, אז בטוח שהיא לוקחת!!! אני לא סובל את מדונה שכל כולה מבוססת על פרובוקציות וסקס בתקופה שסקס היה נחשב לטאבו (ביחס להיום) וכמו שכזה משך הרבה תשומת לב... לא היו מסתכלים עליה היום, אם היתה מתחילה את דרכה! רונן. http://www.MJ.up.co.il

Moonwallker

New member
בריטני

אני לא אוהב את שתיהן. אבל אני בכל זאת מעדעף את בריטני ספירס. לפי דעתי מדונה היא הזמרת שמוערכת הכי הרבה על יתר מידה בהשוואה למייקל ג´קסון היא כלום באצבע של מייקל ג´קסון יש יותר כישרון מאשר בכל 20 שנות קריירה של מדונה משמדונה ידעה תמיד לעשות זה לעבוד עם מפיקים טובים שבזכותם היא הצליחה גם למייקל היה את קווינסי ג´ונס לצידו אך את Dangerous מייקל הוציא לבד וזה היה לאחד האלבומים היותר טובים שאי פעם יצאו. עכשיו לגבי בריטני ספירס היא גם כלום ביחס למייקל אבל כל הביקורות שניתנות עליה היום הן די נכונות אבל כשהיא תהיה בת 30 או 35 כבר אף אחד לא יקרא למדונה מלכת הפופ כי כל משמדונה עודה בריטני ספירס עושה יותר טוב עכשיו אתם לא תסכימו אבל מדונה פרצה לתודעה רק בגיל 26 בריטני לעומתה בגיל 17 וכיום היא בת 20 אז עם השנים היא תעקוף את מדונה.

KING OF POP

New member
yeah right

כל שיר של בריטני הוא יותר גרוע ממשנהו. עדיף להתאבד מאשר לשמוע את הקול הדוחה שלה. לעומתה מדונה השתבחה רק עם השנים ונכנסה לתודעה פנימית ויש לה מלא שירים יפים וקלאסים שיזכרו גם במאה הבאה.

למעלה