סקר

punk223

New member
סקר

מה הסולו הכי מגניב של טום? 1. reebok commercial (ללא ספק) 2. degenerate (הגרסה של buddha)(אחרי הפזמון המהיר) 3. המיני סולו של whats my age again?

eb182

New member
אין לי את בודהה

אז אני לא יכולה לענות.
רק את בודהה ואת FLYSWATTER חסר לי

במספר 1, אז איזה דיסק זה ואיזה

מספר?, כי בודהה אין לי, ואני לא מבינה מה זה כל השאר, ומלבד בוואטס מיי אייג´ אגיין....

blinkme

New member
...

בבודהה ובצ´שר קאט (או איך שלא רושמים את זה) יש בשניהם את אותם שירים(לא כל השירים כמובן)

eb182

New member
אין את REEBOK COMERCIAL

בצ´שיר קאט אחרת היה לי אותו. ואין בהם את אותם שירים רק חלק הם אותו הדבר

HandsomeDevil

New member
לדעתי בבוקס קאר,

בשיר הזה "מכתבים לאלוהים", שיש את הנגינה האקוסטית יש לו קול ממש יפה.

punk223

New member
תשובות

טוב אז... reebok commercial נמצא ב buddha וב flyswatter. אתם יכולים להוריד בקאזאה. השירים ב buddha וב cheshire cat הם אותם שירים אבל הוקלטו בזמנים אחרים, למשל בהקלטה של buddha מרק היה מצונן וטום לא ידע לשיר לפי סולם. דרך אגב התכוונתי לסולו גיטרה. יש ב flyswatter כמה שירים פצצה שלא תשמעו במקום אחר אז כדאי לכם להשיג את הדיסק, (למשל השיר the longest line). אם אתם שואלים על בוקס קאר רייסר אז שירים מומלצים הם letters to god, my first punk song, והשיר עם מרק - elevator. מקווה שעזרתי.

איזה שירים הכי טובים יש בבוקס קאר

הדיסק? אני רוצה להוריד כמה מהקזה (יש לי עכשיו התקף קזה...) פשוט אין לי כוח יותר מידי, אז איזה שירים הקיצור הכי טובים יש שם? ואני לא מוצאת את זה שמארק שר שם, עם הבלע בלע מעלית הזה... (תרשמו אותו שוב..)

eb182

New member
תקני את הדיסק

למה רק להוריד? כל הדיסק טוב ויש אותו עכשיו בכל חנות בארץ השיר עם מארק זה ELEVATOR

אוף, אני לא מוצאת את זה בקזה

ולא שיש לי בעיה לקנות את זה, למרות שאני מרוששת לי עכשיו את כל הדמי כיס, כי אני רוצה לקנות עוד מלא מלא דיסקים.... ואני רוצה שיהיה לי דברים בקזה, למשל שאני עושה משו, ובא לי לשמוע מוזיקה, א אני שמה שירים מהקזה.... איזה חמוד הקליפ של ג´וזי~ ושל דמיט, וכל הקליפים שלהם חמודים~~~

למעלה