סקר!

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
סקר!

האם לדעתכם צריך להיבנות עוד כביש מהיר בתוך העיר ת"א, ואם כן, אז איפה?

Secular

New member
דניאלוס סיפר לי פעם על כביש ש...

מתוכנן בצפון ת"א שנקרא איילון מזרח,הוא בטח יוכל לפרט לך...

danezeq

Member
מדובר בתכנית הכי איומה וקטלית

ומגעילה שאי פעם הוצעה במדינה - כביש שיהרוס את החיים ל 60,000 אלף תושבי רובע צפון מזרח - ולא ישפר שום דבר - הרי מה הטעם בלחבר את האיילון עם כביש גהה? לחבר שני כבישים עמוסים לא יתן פיתרון זה אדם אחד שרוצה להרוויח הון -זה הכל. ורוני מילא האדיוט הזה כמעט גרם לתכנית הזאת לרוץ רוני מילוא הוא משאבת כסף אחת גדולה. וזה לא שאני סומך על העירייה הנוכחית - גם הם עוד לא הודיעו על ביטול הפרוייקט באופן ברור. (רון חולדאי כמובן הבטיח לפני הבחירות) אגב זה כביש שמתוכנן לעבור בגובה של בערך 10 מטר - מול החלונות של הבתים - דבר כזה לא קיים בשום מקום בעולם חוץ מבתאילנד וכדומה זה אשכרה אוטוסטראדה צמודה לבתים - אבל צמודה צמודה - ממש 3 מטר - כמעט מחוברת עם הביניינים ( מתוכננת לעבור ברחוב שיטרית, איפה שכל הבתים הגבוהים מול מתחם הספורט בהדר יוסף) - במפלס של 10 מטר!! לא ניתן לזה לקרות! , גם לא נראה לי שזה יצא לפועל ( אני רק מפחד מה יקרה אם מילוא יבחר בפעם הבאה...)

kyle

New member
המממ....

זה באמת נורא! תארו לכם, לפתוח חלון בבוקר יפיפה ולראות את הג´יפ שרצית לקנות לפני חודש מבסם לך את הפרצוץ עם בנזין ריחני...
(אולי התיאור נחמד, אבל הכוונה לא!)

four seasons

New member
לא, אלה אם כן הוא תת קרקעי

או כביש תת קרקעי שיחבר את החניונים הגדולים בעיר. וגם להגביל הכנסת רכב מחוץ לעיר ( חוץ מלנזק ועומרי

danezeq

Member
כביש תת קרקע בת"א

זה ח-ל-ו-מ-י! זה פותר כ"כ הרבה בעיות! שמעתם על תכנית כזאת פעם? שמעתי על תכנית לכביש ממגדל IBM (בסביבה) עד לאיזור עזריאלי או דרום הקירייה - משהו באיזור אני לא זוכר באיזה הקשר

למעלה