סקר

סקר

חתימה- יש לכם חתימה בכרטיס? משנים מידי פעם? מאיפה היא לקוחה?{אם זה ציטוט לא מזוהה}/מה המשמעות שלה? יש חתימה של מישהו שאתם זוכרים במיוחד,או שאימצתם? מחכה בקוצר רוח להגיגים שלכם.

מתחילה

יש לכם חתימה בכרטיס?
כן משנים מידי פעם?
נראה לי שלא אשנה,אבל בעבר שיניתי... מאיפה היא לקוחה?{אם זה ציטוט לא מזוהה}/מה המשמעות שלה?
כתבתי של מי-של
ארגמן,שניסה לעודד אותי-ואהבתי כל מילה. יש חתימה של מישהו שאתם זוכרים במיוחד,או שאימצתם?
היה משהו נחמד{אולי אזכר ואוסיף מחר}... מחכה בקוצר רוח להגיגים שלכם.

חתימה

יש לכם חתימה בכרטיס?כן משנים מידי פעם?שיניתי אז יש מצב שאשנה שוב, לא חתונה קתולית. מאיפה היא לקוחה?{אם זה ציטוט לא מזוהה}/מה המשמעות שלה?החלק השני שלה זה ציטוט משיר של ירמי קפלן יש חתימה של מישהו שאתם זוכרים במיוחד,או שאימצתם?זוכר כמה חתימות, של נרקי עם הפורשה, של מורן עם ציטוט משיר. לא העתקתי מחתימה של מישהו אחר.

יש ......... ../images/Emo9.gif

- יש לכם חתימה בכרטיס? : אכן יש - משנים מידי פעם? : אצלי כול השימוש בחתימה עוד חדש. - מאיפה היא לקוחה?{אם זה ציטוט לא מזוהה} מה המשמעות שלה? : ובכן אצלי מדובר בציטוט של הגיבור הראשי מהספר ההוביט ספר מופת שאני די מזדהה עם הגיבור בלא מעט דברים -יש חתימה של מישהו שאתם זוכרים במיוחד או שאימצתם? : ציטוט א) אני יודעת שהשפיות שלי מגובה על דיסק היכן שהוא ציטוט ב) התפללי לאלוהים אבל חיתרי לכיוון החוף ציטוט ג) חבר זה הדבר הטוב ביותר שאתה יכול להיות והדבר הטוב ביותר שיכול להיות לך. אלו שלושה ציטוטים שאני זוכר אבל בלי להגזים ישנם עוד רבים וטובים. אמממממ ובנימה קצת אישית האמת אני קצת מובך מהמחמאה שנתת לי אם הייתי שומר את עוד קצת הייתי יכול ללטש אותו אבל מה שחשוב שזה מצא חן בעינייך

נרקי

New member
וואי אם כבר חתימות..

שמתי לב עכשו שאני התחברתי לתפוז ב 2004 יוווו איזה ותיקה אני

ש חף

New member
נרקי

מהסקרנות הלכתי לראות גם וגיליתי שאני בתפוז ממאי 2002!! ואני לא אגיד בת כמה הייתי אז...

למעלה