סקר

סקר

1- האם היה קטע שמאוד הביך אותכם? איזה? 2- מי הכי הכי הכי מטומטמת? 3- הייתם רוצים סדרת המשך? מה אתם חושבים שיקרה בה? התשובות שלי: 1- הקטע עם אבנר ומאיה במיטה....
זוג מכוערים. כלומר הם יפים אבל אחת שמנה והשני דוחה אותי. 2- שלומית. ככה היא מעצבנת אותי למרות שהיא אחת מהדמויות הכי טובות וטהורות בסדרה ואני תמיד בעד הדמויות הטובות אלא אם התסריטאים התכוונו אחרת. 3- סדרת המשך....
לא ממש. ואם תהיי בטח סתם ימתחו כמו מסטיק. אבל אם יוסיפו דמויות חדשות וגיוונים אולי אני אתן לזה סיכוי. נב: איך אני מתגעגעת ללחיי.... *סניף*סניף*

ANSWERS

1- האם היה קטע שמאוד הביך אותכם? איזה? תשובה: אממ..אני לא ממש זוכרת קטע שהביך אותי במיוחד חוץ ממשהו אחד שאתם נראה לי יודעים, אמרתי אותו ברדיו באותו יום - הקטע עם גידי שצרח על מיכאל זה פשוט הביך אותי קצת...הוא היה מזה אדום ועוד הסטירה שהוא קיבל! WOW אחלה משחק!! 2- מי הכי הכי הכי מטומטמת? תשובה: פחחחח... נראה לי- ספיר (פיר)!!!! 3- הייתם רוצים סדרת המשך? מה אתם חושבים שיקרה בה? תשובה: למרות שאני מתה על התוכנית אני לא ממש יודעת אם אני ארצה סדרת המשך...לא יודעת למה....נראה לי הם בנו תוכנית מצוינת והדמויות התפחו יפה והכל היה בנוי בצורה ממש יפה ופרק הסיום היה אומנם צפוי אבל עשוי טוב ונראה לי שאם יעשו סדרת המשך זה די יהרוס...אבל לא ממש הייתי מתנגדת גם. אבל רחמנות על השחקנים! זה עבודה ממש ממש ממש קשה, לא הייתי רוצה השם יסבלו עוד חצי שנה מפרכת...

למעלה