סקר-

shay08

New member
סקר-

איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים, ואיזה זמרים אתם אוהבים בכל סגנון? אני אישית אוהב הכל מהכל......בעיקר, קאנטרי, פופ, רוק, פולק, ג'אז, בלוז, MTV BASE...מלא מלא.. בעיקר אוהב את ג'ון מאייר, אמוס לי, ג'יימי קולום, מארון 5, קין,קולדפליי, עברי לידר, קארי אנדרווד, משינה, MATCHBOX 20 וזה לא נגמר...

ofirshai

New member
וואו הנה עברתי על כל האייטונס

פופ: מדונה (למרות שיש הרבה שירים שהיא גם נוטה הרבה לאלקטרוני ולדאנס), שוגביבז, קיילי מינוג (אותה הערה כמו מדונה), אול סיינטס, כריסטינה אגילרה, גירלז אלאוד, נלי פורטדו אלקטרו-פופ: אנני, יורית'מיקס, גולדפראפ, הוט צ'יפ, מולוקו, דה טינג טינגס רוק: אלאניס מוריסט, בלונדי, בלר, הקראנבריז, גארבג', דה גוסיפ, הול, קייטי טאנסטל, לני קרביץ, נו דאוט, פייג'י הארווי, REM, שריל קרואו, טורי איימוס, U2 אלטרנטיב: אנני לנוקס, איימי ווינהאוס, הקארדיגנז, קולדפליי, דיידו, דאפי, פיונה אפל, הקלאקסונז, לילי אלן, מארק רונסון, רופוס ווינרייט, סנטוגולד, סקרלט ג'והנסון, שייבון דונהיי אלקטרו-רוק: דפש מוד, מלאני סי, מטרופולין, עברי לידר, מיוז, רדיוהד אלקטרוני: מובי, וויליאם אורביט, ביורק, מאסיב אטאק, ניאון ניאון, פורטיסהד, רוזין מרפי רוק-פופ: קלי קלארקסון, מארון 5, קאטי פרי, נטלי אימברולה, רובי וויליאמס, סיזר סיסטרס לא מוגדר: מ.י.ה כמובן שבאייטונס יש עוד הרבה אומנים, פה רשמתי את מי שיש לי להם אלבום שלם ומעלה...

me1612

New member
היי כולם :)

המוזיקה והזמרים האהובים עלי : פופ: אנריקה אגלסיאס, מאריה קארי, כריסטינה אגילרה, ג'ימס בלאנט, אשנטי, שאקירה,ביונסה,ג'סטין טימברלייק, קאסי, כריס בראון. רוק פופ: מארון 5, האחים ג'ונסון, קלי קלרקסון רוק: 3doors down,creed, ארוסמית' היפ-הופ\ראפ: אמינם, ג'אי-זי, ג'ארול, טיאיי, טימברלנד, דה גיים, צ'מיליונר יש עוד הרבה אמנים ולהקות שאני אוהבת (זה לא הכל) :)

למעלה