סקר:

JoNy Boi

New member
סקר:

מי לדעתכם יזכה בכוכב נולד?? לדעתי נועה או עופר יזכו!! אבל יש מצב שבסוף יעשו שהביטלס לא באים והתכנית מבוטלת

efi s8

New member
איך איה לא עושה אודיציה

זה מוזר כי היא אמרה לעופר בעתיד שהחלום שלה היה לשיר באסה חשתי שגם היא תהיה בתוכנית...

כן, אני לא אבין את התסריטאי אף פעם../images/Emo118.gif

היא כ"כ רצתה לשיר והיא שרה מול עופר בעתיד - אבל בעבר אין שום אזכור לזה. וברגע שדניאל ודני זוג, פתאום עופר ואיה לא קשורים.. נו באמת

וואי בסדרה יש דברים כל כך צפויים.. ../images/Emo58.gif

האמת שזה לא ממש ספויילר,אלא רק השערות שלי, אבל זה די ברור וצפוי שיקרו הדברים הללו: -נועה תגלה מדינה שרינגו אח שלה באודישנים[או האודישן של רינגו, או של דני ודינה תמלמל משהו כמו "למה הוא לא מבקש ממנו כסף" ואז תצטרף להסביר לנועה]. היא תחפש את רינגו, תכעס עליו שלא סיפר לה אבל דינה תעודד אותם להשלים.. -דני יאמר לדניאלה משהו באודישן/יקדיש לה את השיר שהוא שר לה בחדר או כל שיר מרגש אחר. -נועה תגלה מעמליה[תאזין או משהו כזה] על הסחיטה[שעמליה סוחטת את לולה וזה..] -איה לא תסכים לעשות את התכנית, אלא רק אחרי שכנועים. -לולה ועמליה יפרצו בריב ויערבו את כל הדברים שקשורים[דני, מושיקו, הסחיטה] בטלוויזיה ואז כולם ידעו. -עופר ודני יתחרו אחד מול השני בחצי גמר/גמר/אחד השלבים, ויקשרו את התחרות בניהם לדניאלה. -יהיה סיפור קורע לב עם המזוודה כשהיא תחליט לפעול[וזה יקרה כשכולם ישלימו]: דני ונועה לא ידעו מה לעשות, ובסוף כולם יחליטו להשאר, עד לעונה הבאה.. -דני יגלה על המזוודה בפליטה של דניאלה/בשמיעה של שיחה שלה עם נועה או מיה בקומונה. -הפרק שעושים לו פרומו כל הזמן ידבר על מרובע דני-דניאלה-עמליה-איה[דני בוגד בדניאלה עם עוד מישהי/דני מגלה על מושיקו],נועה ורינגו[הסיפור עם הגניבה ודינה], הסיפור של לולה[עם התינוק] וה"סוד" של בוקי. [לפי הפרצופים המבוהלים של כל מי שהראו, ולא משנה שהם כבר שודרו] -ומי יזכה? נראה לי שיבטלו את התחרות אחרי מתחים בין: לולה ועמליה, דני ולולה ודני ועמליה [זה ברור שדני יגיע עד לשלבים המתקדמים של חצי גמר/גמר] זה מאוד הגיוני שדברים כאלו, ואם לא כל מה שאמרתי יקרה בדרכים קצת אחרות. [או שזה רק הדמיון הפרוע שלי..אגב, ניחשתי דברים לפי התקצירים שהיו של השבוע,ודי צדקתי..]

יאו ואם הפרק המיוחד הזה יהיה רק אחרי הפגרה ?!

כולנו ניתפגר .. XD ואם לפני הפגר ולא נדע מה קורה חודש זה יהיה עוד יותר נוווורא O: הפגרה הזאת מיותרת לחלטויין !! וחוץ מיזה מה שאת אומרת ( זאת שלפני ) נישמע ממש הגיווני ובאמת די צפויי .. ויש לי ממש הרגה שהפרק המיוחד הזה יהיה יום שני הבא כאילו ב- 14.4 גם כי זה יום לפני הפגרה וזה מתלבש בוול ! וגם בגלל שזה בידיוק יום אחקי שכתוב שדניאלה מנסה לעכל את המידע החדש שזה אולי אל התינור כאילו התוכנית של לולה ואז יקרה משהו .. יאאו אני ממש במתח הפרקים הולכים וניהים טובים אבל גםם מממש מלחיצים ומותחים .. XD

** פגר-פגרה הרגה-הרגשה אחקי-אחרי תינור-תינוק

אוייי וייי כמה טעויווות

למעלה