וואי בסדרה יש דברים כל כך צפויים.. ../images/Emo58.gif
האמת שזה לא ממש ספויילר,אלא רק השערות שלי, אבל זה די ברור וצפוי שיקרו הדברים הללו: -נועה תגלה מדינה שרינגו אח שלה באודישנים[או האודישן של רינגו, או של דני ודינה תמלמל משהו כמו "למה הוא לא מבקש ממנו כסף" ואז תצטרף להסביר לנועה]. היא תחפש את רינגו, תכעס עליו שלא סיפר לה אבל דינה תעודד אותם להשלים.. -דני יאמר לדניאלה משהו באודישן/יקדיש לה את השיר שהוא שר לה בחדר או כל שיר מרגש אחר. -נועה תגלה מעמליה[תאזין או משהו כזה] על הסחיטה[שעמליה סוחטת את לולה וזה..] -איה לא תסכים לעשות את התכנית, אלא רק אחרי שכנועים. -לולה ועמליה יפרצו בריב ויערבו את כל הדברים שקשורים[דני, מושיקו, הסחיטה] בטלוויזיה ואז כולם ידעו. -עופר ודני יתחרו אחד מול השני בחצי גמר/גמר/אחד השלבים, ויקשרו את התחרות בניהם לדניאלה. -יהיה סיפור קורע לב עם המזוודה כשהיא תחליט לפעול[וזה יקרה כשכולם ישלימו]: דני ונועה לא ידעו מה לעשות, ובסוף כולם יחליטו להשאר, עד לעונה הבאה.. -דני יגלה על המזוודה בפליטה של דניאלה/בשמיעה של שיחה שלה עם נועה או מיה בקומונה. -הפרק שעושים לו פרומו כל הזמן ידבר על מרובע דני-דניאלה-עמליה-איה[דני בוגד בדניאלה עם עוד מישהי/דני מגלה על מושיקו],נועה ורינגו[הסיפור עם הגניבה ודינה], הסיפור של לולה[עם התינוק] וה"סוד" של בוקי. [לפי הפרצופים המבוהלים של כל מי שהראו, ולא משנה שהם כבר שודרו] -ומי יזכה? נראה לי שיבטלו את התחרות אחרי מתחים בין: לולה ועמליה, דני ולולה ודני ועמליה [זה ברור שדני יגיע עד לשלבים המתקדמים של חצי גמר/גמר] זה מאוד הגיוני שדברים כאלו, ואם לא כל מה שאמרתי יקרה בדרכים קצת אחרות. [או שזה רק הדמיון הפרוע שלי..אגב, ניחשתי דברים לפי התקצירים שהיו של השבוע,ודי צדקתי..]