סקר....

סקר....

בגלל החום ושמיכת הפוך שלי שלא בדיוק עוזרת..... 1. על איזו מיטה אתם ישנים? -יחיד -מיטה וחצי -זוגית 2. עדיין מתכסים בפוך? 3. עם כמה כריות אתם ישנים? 4. ישנים בעירום?(בטח על זה אני אקבל משחף קנס!)

ש חף

New member
פלפל

מה קנס? אני בעד עירום
1.על זוגית ענקית (יש מקום לעוד אדם וחצי) 2.כן! אין על פוך עד שחם מדי ואני מחליפה למשו דק יותר. 3.יש לי שתי כריות אבל אני ישנה על אחת מעולה (קיבלתי במתנה והתמכרתי) 4.לא! גופיה ומכנסונים קצרצרים - הכי כיף

דסדס

New member
מה זה החמסין הזה?

למה החורף נגמר
1. מיטה זוגית... 2. כניראה שהיום אני אפרד ממנו, לפחות עד שהקיץ באמת יגיע ויצדיק מזגן כל הלילה ואז אין על השילוב של פוך ומזגן. 3. יש שתי כריות במיטה אבל אני ישנה רק על אחת. 4. לא, סתם לבוש מינימלי.

../images/Emo199.gif

אני ישנה על מיטה זוגית (לצערי ישנה לבד לפעמיים עם החתולה שלי ) מתכסה עדיין בפוך זוגי .. על המיטה שלי יש 4 כריות ואני ישנה עם כרית אחת ישנה לרוב עם חולצה ותחתון

רק אני ישן בעירום?

1. מיטה זוגית! 2. עדיין עם פוך. 3. שלוש כריות, אני יודע, זה נשמע מוזר וזה באמת ככה אבל אני רגיל לישון עם הרבה כריות מאז שהייתי גר אצל ההורים. 4.ברור....חם נורא!

דסדס

New member
כניראה שכן...

איך אתה מגיע לגובה של השלוש כריות? אין לך כאבי צוואר בגלל זה?

לא אמרנו!

בחייך...אלו כריות דקות, אם הייתי ישן עם כריות עבות אז 2 בטח היו מספיקות

דסדס

New member
משום מה אני עדיין מדמיינת מגדל...

ובתור מעסה מדמיינת שרירים בעודף מתיחות....

דסדס

New member
הרבה אבל לא הכל...

תלוי מאוד ביציבה של האדם... בסוג העבודה שלו, ואיך הוא עובד טכנית. וכמובן הלחץ והעצבים שגורמים לנו ללכת עם כתפיים מורמות שמחסלות את הצוואר.

ש חף

New member
אני תפוסה תמידית

אבל זה בגלל שאני מטומטמת ולא עושה מתיחות לפני ואחרי טוב נו,זה הרבה בגלל שאני בלחץ של זמן...

דסדס

New member
האמת שיחסית לעצמי גם אני לא...

אבל זה ישתנה בקרוב מאוד!

למעלה