סקר!!!!!!!

סקר!!!!!!!

למי יש את העיניים הכי יפות? א. סמדר ב. רונה ג. גידי ד. אחר, ולציין מי מי בדרך כלל לובש את הבגדים הכי יפים?- בנות א. רונה ב. מאיה ג. כלנית ד. ספיר מי בדרך כלל לובש את הבגדים הכי יפים?- בנים א. גידי ב. דורון ג. יהונתן ד. אבנר מי הדמות הכי אהובה עליך?- בנות א. רונה ב. סמדר ג. מאיה ד. אחר, ולציין מי מי הדמות הכי אהובה עליך?- בנים א. גידי ב. יהונתן ג. דורון ד. אחר, ולציין מי מי הדמות שהכי דומה לכם?- בנות א. רונה ב. מאיה ג. כלנית ד. אחר, ולציין מי מי הדמות הכי דומה לכם?- בנים א. דורון ב. גידי ג. מיכאל ד. אחר, ולציין מי תצביעו ותשפיעו@@@@@@@@@@@@@

../images/Emo41.gif כן, גם אני משפיע: ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

העיניים הכי יפות. לפי הסדר, מימין לשמאל: רונה
יונתן
סמדר. הבגדים הכי יפים. בנות - ספיר, בנים - גידי (דורון ויונתן לובשים רק חליפות). הדמות האהובה עליי. בנות - סמדר, בנים - יונתן. הדמות הכי דומה לי. מהבנות אף דמות לא דומה (הן די דומות אחת לשניה, אגב), מהבנים יונתן די דומה לי (לטוב ולרע).

סקר מצוין!! ו..תשובות!

למי יש את העיניים הכי יפות? א. סמדר ב. רונה ג. גידי ד. אחר, ולציין מי תשובה: לסופי וליהודה לוי...איזה כחולות מהממות!!! מי בדרך כלל לובש את הבגדים הכי יפים?- בנות א. רונה ב. מאיה ג. כלנית ד. ספיר תשובה: טוב, לא רונה. אממ..אולי כלנית (???) מי בדרך כלל לובש את הבגדים הכי יפים?- בנים א. גידי ב. דורון ג. יהונתן ד. אבנר תשובה: דורון!!!!!!!!!!!! SEXY!!!!!!!!!!!!!! מי הדמות הכי אהובה עליך?- בנות א. רונה ב. סמדר ג. מאיה ד. אחר, ולציין מי תשובה: אוי נו...... מי הדמות הכי אהובה עליך?- בנים א. גידי ב. יהונתן ג. דורון ד. אחר, ולציין מי תשובה: אפשר גם דורון וגם גידי??? (וגם יונתן?) מי הדמות שהכי דומה לכם?- בנות א. רונה ב. מאיה ג. כלנית ד. אחר, ולציין מי תשובה: אמ, נראה לי...אולי מאיה...ורונה...מכל אחת אני יכולה לראות משהו דומה בעצמי. מי הדמות הכי דומה לכם?- בנים א. דורון ב. גידי ג. מיכאל ד. אחר, ולציין מי תשובה: גידי אולי..הוא הכי פשוט..... תודה!!!1

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
NICE תשובותי להלן

עיניים רונה, יש לה עיניים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת בגדים - בנות רונה? NOT מאיה? GET REAL אני אהיה חייבת לבחור בספיר, עצוב אבל אלו הם החיים... בגדים - בנים יונתןןןן!!! חליפות או לא חליפות, הוא מתלבש טוב! אלגנטי כזה, שווה! דמות אהובה ע"ע ניבה מי דומה לי?? אפחד!! אני בן אדם מיוחד במינו! וגם אם לא, לא תמצאו את דמותי על מסך הטלוויזיה...מורכב מידי בשביל טנלובלה!

אני לאהוב סקר טובים

עיניים: גידי בגדים: כלנית בגדים: גידי דמות: אין כולן אינפנטיליות דמות: דורון אדיש כזה אבל שחקן משו הכי דומה לי: כלנית, אני מרגישה קרבה כלשהי כלפיה. ברצינות.

popistit

New member
אה...

העיניים הכי יפות... ללא ספק, רונה... אחר כך גידי ויונתן. בגדים: בנות: מאיה, בנים: קשה לי להחליט...
דמות אהובה: בנות: אה... רונה? כן, אני מניחה שרונה... בנים: גידי, ואלי מרקו כי אני אוהבת איך שמתי אטלס משחק... ויונתן... לא נראה לי שיש דמות שדומה לי!

pompii

New member
תשובות(קצת באיחור אבל בכל זאת)

העיניים הכי יפות כמובן שרונה- יש לה עינים מדהימווות וגם לגידי אבל אצל גידי הם סתם כחולות אצל רונה הם גדולות כאלו... הבגדים הכי יפים - בנות- כלנית הבגדים הכי יפים-בני- גידי ואבנר ואם אני ממש חייבת לבחור אז גידי. הדמות האהובה עליי-בנות- רונה דההההה הדמות האהובה עליי-בני- גידי או דורון, קשה לי להחליט.... הדמות שאני הכי דומה לה-בנות- משהו בין רונה ומאיה...מאיה בגיל שלי בדיוק אז נלך עליה.... הדמות שאני הכי דומה לה-בנים- גידי, בחור צעיר ונורמלי שרק רוצה שיתנו לו לחיות חיים יפים בשקט, חמוד. אחלה סקר!

התשובות שלי...

עיניים - גידי בגדים (בנות) - כלנית בגדים (בנים) - גידי ויהונתן דמות אהובה (בנות) - כלנית דמות אהובה (בנים) - גידי!!!! דמות שדומה לי (בנות) - מאיה ורונה דמות שדומה לי (בנים) - גידי

ByTheWay

New member
התשובות לסקר!!

העיניים הכי יפות- אחר- יונתן... מי שבדרך כלל לובש את הבגדים הכי יפים- בנות: מאיה. בנים: גידי. הדמות שאני הכי אוהבת- בנות: סמדר (כלת עולם!!) בנים: יונתן. הדמות שהכי דומה לי- אחר- אפאחד תודה לאל!! כולם שם מוזרים....

למעלה