סקר...

סקר...

האם אתם עובדים? אוהבים את העבודה? מעדיפים עבודה שדורשת תזוזה,או ישיבה כל היום? מה העבודה שהכי לא אהבתם? יש משהו שחלמתם לעסוק בו ולא הגשמתם? חושבים שלימודים יכולים להשפיע במציאת עבודה טובה?{תואר ראשון} עבודה עם אחריות,או "ראש קטן"? הייתם מערבים עבודה ואהבה?או משפחה?

ש חף

New member
../images/Emo178.gifשלוש ארבע לעבודה...

אני עובדת בכמה עבודות,שילוב של כמה תחומים ביחד.
אוהבת את העבודות,מאוד.
שילוב של השניים,למרות שאני מעדיפה תזוזה הרבה יותר.
הכי לא אהבתי לעבוד במוקד שירות לקוחות - היה סיוט...
תמיד רציתי לעסוק באומנות,בהתחלה למדתי ועכשיו יוצא לי לשלב את זה בעבודה לפעמים. אני מאמינה שאני אגיע למשהו טיפולי - חינוכי אחרי התואר.
תלוי באיזה תחום,לעיתים כן ולעיתים לימודים פותחים דלתות לתפקידים אבל צריך קצת מזל והרבה עבודה קשה כדי למצוא עבודה טובה.
עבודה עם אחריות,לא החזקתי מעמד בעבודות "ראש קטן".
אני כבר כמה שנים מערבבת עבודה עם משפחה,זה אף פעם לא היה לי קל אבל שווה את זה. לגבי אהבה - אם זה משו שאי אפשר לוותר עליו אז כן אבל בגדול אני לא בעד.

ערב טוב לפורום וליפה באדום../images/Emo140.gif

-עובד -יש עיניין.אוהב? קשה לענות -מעדיף עבודה עם תזוזה -סוג העבודות הכי לא אהוב עליי.... שדורשים ממך מכסימום ונותנים מינימום(ולא רק בתלוש) -להיות רופא נשים
-לימודים בהחלט יכולים לעזור במציאת עבודה,אבל בשורה התחתונה קובע מי את כאדם ולא התעודות שיש לך -עבודה עם אחריות -לא הייתי מערב עבודה עם אהבה אם אני יכול להימנע מכך

עונה גם...

האם אתם עובדים? כן אוהבים את העבודה?מאוד מעדיפים עבודה שדורשת תזוזה,או ישיבה כל היום? כרגע עבודה פיזית,בעתיד ארצה קצת לנוח...כמה אפשר. מה העבודה שהכי לא אהבתם? מפעל של בגדים,הסבירה לי מישהי מפחידה וענקית על מכונה,ותוך כדי שמתי לב שחסרה לה אצבע. נכנסתי לסרטים איומים!למחרת עזבתי. יש משהו שחלמתם לעסוק בו ולא הגשמתם? כן. עיצוב.אהבת חיי.... חושבים שלימודים יכולים להשפיע במציאת עבודה טובה?{תואר ראשון}גם לנפש,לידע הכללי,וגם למציאת עבודה טובה{ברוב המקרים.}אין ספק שזה משפיע. עבודה עם אחריות,או "ראש קטן"?אחריות...גם כשעבדתי בעבודה פשוטה עשיתי את המיטב. הייתם מערבים עבודה ואהבה?או משפחה? לא.רק מזיק.

עונה

האם אתם עובדים? לא יודע אם לקרוא לבורסה עבודה... אוהבים את העבודה?אם כן אז אני מאוד אוהב את העבודה שלי. מעדיפים עבודה שדורשת תזוזה,או ישיבה כל היום?תלוי בסוג העבודה מה העבודה שהכי לא אהבתם?פעם עבדתי בארומה.... יש משהו שחלמתם לעסוק בו ולא הגשמתם?להיות שף או קונדיטור. חושבים שלימודים יכולים להשפיע במציאת עבודה טובה?{תואר ראשון}כן עבודה עם אחריות,או "ראש קטן"?אחריות. הייתם מערבים עבודה ואהבה?או משפחה?כן.

למעלה