סקר!!!!!!!

• פותח הנושא MOFO
  • פורסם בתאריך

MOFO

New member
סקר!!!!!!!

מהן 5 הלהקות/זמר/זמרת האהובים עליכם? שלי: 1. U2 2. GN´R 3. פינק פלויד 4. Dire Straits 5. Scorpions אההה... ומהם חמשת השירים האהובים אליכם/ן ביותר? שלי: 1. U2 - One 2. GN´R - November Rain 3. Dire Straits - Brothers In Arms 4. stevie Wonder - Ebony & Ivory 5. Scorpions - Winds Of Change

Charlotte

New member
כרגע זה...

להקות:
1.ash 2. muse 3. jj72 4. the cooper temple clause 5. easyworld​
ושירים.. יש יותר מדי ואין לי כוח להתחיל לפרט. כרגע אני חורשת על bleach של easyworld.
וזהו..

trozz

New member
ok

הלהקות שאני שומע עכשיו... לא לפי סדר - פינק פלויד - GnR - ברי סחרוב - היהודים - CREED * וגם RADIOHEAD הישנים ומיכה שיטרית הראשון (מסמרים ונוצות) שירים אהובים (פופולריים) זה רוב השירים של האנשים ברשימה ממעל...

אנה-

New member
זה מדהים...

כ"כ אוהבים את ברי סחרוף ולא יודעים איך קוראים לו...

מה זה פה?!? גנבת לי ת´רשימה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אז ככה:
דבר ראשון, אחלה ניקניים יש לך. אחד מהשירים שאני יותר אוהבת
מהאלבומים שאני יותר אוהבת בעולם
One הוא השיר הכי אהוב עליי בעולם... גנב אחד
לא יודעת מה בא אחר כך ברשימה, זה משתנה.
הלהקה הכי אהובה עליי בעולם כולו היא כמובן! U2!!!! אחר כך: משינה REM Smashing Pumpkins The Cure הממ אין לי מושג יש המון... ביניהם גם גאנז וגם פינק פלויד.
יפה מאוד הרשימה שלך. אחלה טעם יש לך.

הבחירה שלי

הלהקות האהובות עליי: 1. הדלתות 2. הקיור 3. לד זפלין 4. בוב דילן 5. אלביס פרסלי השירים האהובים עליי: 1. led zeppelin - stairway to heaven (בגירסה של ההופעה החיה) 2. guns n roses - sweet child of mine 3. the doors - break on through 4. the cure - in between days / mint car - לא יכולתי להחליט 5. bob dylan - all along the watchtower

Papito

New member
בוב דילן = להקה??

וואו אני חייב לשמוע את הלהקה הזאת! אני סתם צוחק

Esmena

New member
אז מה, בייבי, אנחנו כבר לא אוהבים

את אתניקס?
( רימבבר מי?
)

מה פתאום??

תמיד יהיה לאתניקס מקום מיוחד בליבי, אבל החמישייה הפותחת שבחרתי להציג פה היא לא אבסולוטית, מה לעשות, קשה לי להחליט מיהם חמשת האמנים אני הכי הכי אוהב ובאותו רגע לא הייתי בקטע של אתניקס, אז החלטתי לשים את מי ששמתי. נ.ב. בטח שאני זוכר אותך!!

Esmena

New member
תמיד יהיה מקום מיוחד בליבי זה ממש

חצי רגל בקבר,"השמיעו את השיר שלהם כשהצאתי חברות לרוויטל הבלונדה של כל כיתות ג´ והיא הסכימה.אומנם נפרדנו אחרי יומיים".... סתםסתם.. סתם התענוג הזה של הצקה עקבית. אכן, סיוטים לא שוכחים. למה נטשת את תרבות הקליפים?

נו באמת, הגזמת...

חצי רגל בקבר זה אם אני לא שומע אותם יותר. אני עדיין שומע אותם, אבל לא כל היום ולא כל יום כמו בעבר. מה לעשות, התפתחתי, גיליתי מאז אותה תקופה של הערצה לאתניקס עוד סוגי מוסיקה והרבה להקות אחרות, אבל הכבוד שלי לאתניקס במקומו מונח ואת באמת יודעת להציק :) למה נטשתי את תרבות הקליפים? אני חושב שהתשובה לשאלה הזו ברורה. הפורום הזה הוא בדיוק אנטיתזה למה שמעניין אותי. הסיבה היחידה שכתבתי שם בזמנו היתה לתת קונטרה לאלון המטומטם שכנראה רק רצה לעורר פרובוקציות והוא די הצליח לעשות זאת. את יודעת, עלה לשידור בתוכנית של שמוליק טיאר איזה אלון אחד. זה היה כששמוליק ביקש מהמאזינים להתקשר ולומר אם הם יזרקו את הדיסק של שאקירה כששמעו על הפליטות האנטישמיות שלה (עכשיו הוכח שזה לא נכון, אבל אני לא ממהר להסיר ממנה כל חשד). אלון התקשר ואמר שהוא לא יזרוק את הדיסק שלה והיה איזה ויכוח שלו עם שמוליק שהספקתי לשמוע רק את סופו, כאשר שמוליק ניתק את אלון ואמר עליו שהוא בטח סתם פרובוקטור שהתקשר כדי לעורר ויכוח. כששמעתי את זה ישר קפץ לי אלון מ"תרבות הקליפים" לראש ונראה לי מאוד הגיוני שזה אותו בן אדם.

Esmena

New member
אוף. יוחזר אלון לאלתר!

והקטע עם אתניקס הוא בדיחה כמובן...

r i p l y

New member
שאלה קשה...

אבל אני אנסה... יש את הקטע שאוהבים זמרים אבל הם כבר "נעלמו מהשטח" אז קצת שוכחים אותם לא? למשל פטר גבריאל..... אני חילקתי את זה ללהקות.. וזמרים..כי יש מלא שירים שאני אוהבת וקשה להכניס אותם לחמישה...
להקות-- cores no doubt(רק לאחרונה קלטתי כמה הם מעולים..!!)יחש להם שיר מדהים-hella good מישהו שמע אותו??? pet shop boys depeach mode!! a-ha/duran duran שנעלמו מהשטח.. זמרים..: סטינג..! מדונה.. רובי ויליאמס... dido ו פטר גבריאל ש פעם היה יותר "אקטיבי... (פעם אהבתי גם את ביורק..)

Esmena

New member
א-הא מקמבקים ברגעים אלה ממש...

זהו היום בו נוטשים דברים שאיסמנה אוהבת או משהו? אני לא אוהבת להידחף לאנשים לצלחת המוזיקלית- ואת בטח יותר מבינה במוזיקה יותר ממני- בדרך כלל מחליפים את נו דאוט והקורז בביורק ולא להיפך...אבל נו מילא, נו שוין , טוב לדעת...

dylan

New member
אמממ.. יש לי רק שניים

1. בוב דילן 2. ניק דרייק אני אוהב גם את הביטלס (דהה), הדלתות וטים באקלי (ועוד, אבל זה יחרוג מה5) אבל לא ממש קרוב לרמה של השניים הראשונים.. בקשר לשירים, אין סיכוי שאני אצליח לציין רק 5

SMILE 4 NOTHING

New member
ניק דרייק!!

בדוק קניתי דיסק שלו!! כאילו,אח שלי קנה.... אחלה זמר!!! והרשימה שלי: (בערך...) פינק פלויד ביטלס זפלין וקשה לי לבחור עוד...כי כל השאר הם באותה מידה,וזה הרבה מעבר לחמש... ושירים אין לי כוח,יש מלא....

ניק דרייק...

הוא אחד מהזמרים האהובים ואחת מההשפעות הגדולות במיוחד על האדמו"ר רוברט סמית (ועל עוד רבים וטובים אחרים, האמת) אי לכך ובהתאם לזאת קניתי את ד מהאלבומים שלו (אוסף, האמת) ו... די התאכזבתי. הוא משעמם והמילים שלו לא נוגעות בי כמו שנגיד רוברט סמית מצליח. או שלמה ארצי, אם להיות כנים. זאת רק דעתי, אני בטח טועה, מה אני מבינה אבל מה שכן, אני לא מבינה את ההתלהבות ממנו. נכון, הוא מת. אז מה? גם מייק ברנט מת והאמת? אני מעדיפה את מייק ברנט עליו.

hospital_food

New member
שלמה ארצי?

את צוחקת נכון? ואם לא,אז אפשר להבין למה את לא אוהבת את הדרייק אוסף זה דבר גרוע מיסודו. תשמעי את :"Five Leaves Left" , האלבום הכי מדהים שנוצר לדעתי. והשיר האחרון מתוכו( Saturday Sun ) מלווה אותי כבר שנה ברציפות בזריחה של יום שבת. אבל זכותך לא לאוהב אותו, אחרי הכל מוסיקה זה עניין של טעם אבל שלמה ארצי? האזנה נעימה נ.ב דרך אגב, איך פתאום ניהיה הייפ כל כך גדול סביב ניק קרייק? פתאום כולם קונים אלבומים שלו, כולם מדברים עליו יכול להיות שפסקול הבורגנים אשם בזה? זונות

dylan

New member
בקשר לנ.ב

אני שמעתי עליו מחבר שקרא עליו בעיתון עוד לפני הבורגנים, אבל בכל מקרה מה רע בזה שישמעו עליו כמה שיותר אנשים?

למעלה