סקר !!!!

EverMan

New member
סקר !!!!

מה האזור הכי יפה בארץ ? -הגולן -הגליל -המרכז -הנגב -מדבר יהודה -יהודה ושומרון -חוץ לארץ

נורית ס

New member
אני יגיד לך את האמת,אני לא יכולה

לבחור מה יותר יפה מהשני. כל ארץ ישראל יפהפיה,ואני גאה שנולדתי פה ואני חלק ממנה.

the dark

New member
אם כבר אז כבר

מדבר יהודה, הגליל- בגלל שאני גרה בו והגולן בחורף...

Vendetta

New member
קשה לי להחליט

אני אישית די מטורף על מצפה רמון ועל המכתשים, וגם אני אוהב את הגליל ואת רמת הגולן, וגם את מדבר יהודה. את השאר גם - אבל קצת פחות (חוץ מחו"ל - פוחס, פיחסה! רק הארץ
)

EverMan

New member
אני הכי אוהב את

אני הכי אוהב את הגולן והגליל , את המרכז קצת פחות , ואת שאר הארץ פחות .. אני פשוט לא אוהב נוף של חולות ...

שלתי

New member
אוף איתך ענבר

מכל הבחינות שהן- גליל ונגב! לכל הארץ יש היסטוריה אבל לא בכולה יש היסטוריה חקוקה כמו באבן בנופיה, הגליל הוא מקום שפשוט צריך לטייל בו כדי לגלות את העבר. מרתק! והנגב, פשוט בא לי לצלם כמעט כל דבר בו. מדהההההההההים!

.המוסד

New member
האזור הכי יפה בארץ הוא חוץ לארץ

כדאי שתשנה את הניסוח, משהו פשוט לא מתסדר לי

הגולן

בכל העונות,ובעיקר בחורף-פשוט כיף להיות שם. מקום יפייפה,בעיקר צפון הרמה. מאז ומתמיד אהבתי לטייל שם...הייתה תקופה שפעם בשבועיים היה יוצא לי לבקר בכינרת וברמה..וזה היה ממש תענוג.

adva g

New member
גולן וגליל.

בכל מקרה, משהו באמת לא נשמע הגיוני בשאלה שלך, חוץ לארץ לא יכול להיות האזור הכי יפה בארץ...

אריאל1

New member
אין אזור

אבל יש אתר ספציפי אאש הנקרא בלילה..... זה מדההההההההההההההההההההההההיייייייייייייים!

m y s e l f

New member
גולן!

בדרום נופים ירוקים מרהיבים, בצפון הרמה, הרים מושלגים בפסגה... נחלים מדהימים, שמורות טבע מקסימות, אין כמו הגולן!!

CANDY MAN

New member
המרכז שולט...

אין כמו ריח המפעלים על הבוקר, והאוויר המזוהם שגורמות המכוניות. אין כמו ריח הבנזין והסולר, וריח הביוב המשוטט בכל מקום... אין כמו ריח הרחוב וריחות המסעדות שזורקות את הפסולת שלהם למדרכות. בקיצור, אין כמו המרכז.

למעלה