סקר:

יפעת777

New member
סקר:

מי מכם לא צפה בסטארגייט בזמן ששודר בערוץ 1 והוא כן ראה את הסדרה ב AXN? ומי שצפה (אם בערוץ 1 או AXN), כמה עונות הוא ראה?

ענתר

New member
אני רואה פעם ראשונה את סטארגייט

בעיקר בגלל הויכוח בערוץ אקשן

Enderew

New member
ערוץ 1

ראיתי את כל הסדרה בערוץ 1. עכשיו ב AXN השלמתי את ה 2-3 פרקים שיצא לי להפסיד כשרק התחלתי לצפות, כילד. סכ"ה, עכשיו אני בן 21, אז כשהסידרה התחילה הייתי דיי צעיר, ובפרקים הראשונים לא מספיק מתמיד...

mirmiyam

New member
כל מוצ"ש בערוץ 1 מהעונה הראשונה

אבל העונות האחרונות מהאינטרנט

Gilliana

New member
בשידור הראשון ב-AXN

את ארבע העונות שכבר שודרו כמובן, וממשיכה עם העונה המישית באופן פרטי. נכון לעכשיו סיימתי עם הפרק הרביעי לעונה.

Iced Hammer

New member
בהתחלה בערוץ הראשון

עונות 1-6 ... ואז הערוץ הראשון הפסיק לשדר להרבה זמן (והטכנולוגיה השתפרה) והתחלתי להוריד את הפרקים.

ראיתי בערוץ אחד

לא הצלחתי לעקוב בצורה ראוייה. אני משלים עכשיו

Freemee

New member
אני התחלתי בערוץ הראשון

אני ראיתי בעקרון מהעונה הראשונה פרק 6 אבל פספסתי מלאן פרקים ולא ראיתי כל כך מסודר. למרות שזאת תמיד הייתה שבת שלי ושל אבא שלי. בעונה 5 התחלתי לראות מסודר קבוע בערוץ 1. מעונה 6 הטכנולוגיה כבר השתפרה כמו ש ICED HAMMER אמר כבר ומאז ראיתי בדרכים אחרות בקביעות את כל הפרקים עד לאחרון בעונה העשירית

ayan2

New member
../images/Emo221.gif כל שבת. ערוץ 1. עונות 1-9.

ועכשיו אין לי שום דרך לראות את ההמשך (עונה10) וזה מאוד חסר לי
מקווה שמתישהו ערוץ 1 ימשיך את השידור של SG1 ושל אטלאנטיס גם

adili6

New member
איך לא?? יש לך ב-AXN...אלא אם כן יש לך יס...

אם יש לך הוט אז זה בערוץ 6 כל חמישי ב-22.00 שידורים חוזרים: יום שישי 22.45 יום שבת 19.40 ו-22.45 וביות ראשון ב-19.00

ayan2

New member
אממ...אתה מתכוון אלי?

אם כן, אז... אין לי כבלים ואין לי לוויין. לא HOT ולא Yes. והמחשב שלי לא הוכיח את עצמו כמסוגל לעמוד בדרכים האחרות.
אבל תודה על הניסיון לעזור!

Iced Hammer

New member
אם את רוצה...

אני יכול לעזור לך להשיג את הדרכים האחרות ... (דברי איתי בפרטי)

adili6

New member
נוו...גם לי...

אין לי ממיר..יש חבילה בסיסית...אם זה אותו דבר גם אצלך זה בערוץ 26...:) באותן שעות:)

ayan2

New member
תודה סלמאק ../images/Emo140.gif

ותודה לכל מי שנרתמו לעזור לי! אתם אנשים טובים!

adili6

New member
אההה...

באמת?? איך?? טוב נו...איזה באסה בשבילך
אה... ועל לא דבר

למעלה