סקר

D C R

New member
סקר

מעניין אותי-מה השיר הביטלס האהוב עליכם? יש איזה וויב שכאילו סטרוברי פילד האהוב ביותר, אבל אף אחד לא יודה בזה את לוסי אין דה סקיי מעולם לא אהבתי. help לדעתי שיר פופ נחמד,יש להם מליון שירים יותר טובים אני לא רוצה להרחיב יותר מדי לדעתי היי ג'וד רמה מעל כולם. שמעתם את האלבום Across The Universe לדעתי צריך להעביר חוק שאסור לחדש אותם...

while my guitar gently whips

אלינור רגבי ו something הם השלושה האהובים עלי. אגב המושמעים והאהובים ביותר דווקא לפי הוויב הם yesterday ו let it be

D C R

New member
דרך אגב אלינור רגבי--

שמעתי חידוש של זמר שחור מישהו מכיר?

העכביש2

New member
אני לא מהחובבים הגדולים של הביטלס אבל ...

אי אפשר להתעלם מחלק משיריהם. האהובים עלי ביותר שלהם הם Yesterday, Michelle ו-Drive My Car.

anush91

New member
אני אוהבת המון שירים שלהם.

את הפופיים והמקפיצים ,וגם את הקודרים יותר. אבל השיר שלהם שאני הכי חורשת עליו הוא Yesterday. אחד השירים הכי יפים בהיסטוריה לדעתי. גם something אהוב עליי במיוחד. ועוד אחד שאני חייבת להזכיר הוא girl...שיר כזה יפה!

TomTal

New member
Let It Be

כי אני יודע לנגן אותו בגיטרה
וכי המילים מדהימות
When I Find Myself In Times Of Trouble Mother Marry Comes To Me Whispers Words Of Wisdom Let It Be

TheRasmus

New member
קשה לבחור את השיר הכי טוב שלהם

זה עניין של מצב רוח.. אבל הכי קל להצביע על ההכי גרוע: Ob-La-Di, Ob-La-Da

anush91

New member
למה גרוע? משעשע

זה שיר שתמיד גורם לי לחייך ולצחוק

MysteriOfir

New member
אני דווקא אוהב אותו

שיר ברוח קומית. הייתה איזו סדרה פעם שזה היה שיר הפתיחה שלה, אבל שכחתי איך קראו לה...

HELP-תמיד יהיה האהוב עליי.

אבל כל שיר שלהם מקסים. היי ג'וד שיר מדהים, סמטינג, אלינור ריגבי, לט יט בי...הכל.

Shira Esther

New member
לא יודעת מה הכי אהוב,

אבל אלינור רגבי הכי צרוב אצלי בראש. כל הכינורות, זה דבר שלא שוכחיםP:

למעלה