סקר....

אני נוסע 3 חודשים עם סקייט מקצועי

יודע אולי פאיקי 50-50 בורדסליד נוסליד פרימו פליפ קיק פליפ לפעמים נוחת עם שתי רגליים היל פליפ ´´ ´´ ´´ ´´ ´´´ שואביט פופ שואביט 360 שואביט אולי 180 פאיקי שואביט פאיקי פופ שואביט פאיקי 360 שואביט פאיקי הילפליפ פאיקי קיקפליפ קספר 180 פליפ במקום נוחת לרוב עם רגל אחת אולי בגובה סקייט וחצי

Amir vehter

New member
אתם ממש דפוקים

מה אתם עושים רשימות של כל התרגילים שלכם??? איך אתם יכולים לחשוב על כולם בכלל? ולמי אכפת כמה זמן אתם נוסעים רוב מי שרשם פה ניסה להוכיח שהוא תותח לילדים בפורום כמעט כולם פה דפוקים חוץ מ2-3

world skater

New member
אני נוסע 5 חודשים ואני יודע

קיקפליפ הילפליפ ווארילפליפ 50-50 בורדסלייד שאביט פופ שאביט פרונטסייד שאביט פרונטסייד ובק סייד 180 וכל מיני פרייסטיל

world skater

New member
בן מה אתה ממציא??? אני יודע 180

פרונטסייד ובקסייד לא משהו היום יהיו תמונות שלנו!!!!!!!

Element 4 Life

New member
תפסיק לזיין תשכל אתה בקושי...

עושה אולי וכן אני ראיתי אותו נוסע כי הוא בבית ספר שלי ואני נוסע איתו איזה פעם בשבוע

Andrew Reylonds

New member
world Skater...........

ראינו את התמונה שלך בנוז סלייד...... ואתה אפילו לא יודע לזייף....... אז אל תתחיל לזיין את השכל לכולם פה....... ן אלמנט פור לייף מכיר אותך נכון?! והוא אמר שאתה אפילו לא יודע אולי 180........

אני רק מתחיל (מאד) אבל.....

אני נוסע בערך חודש וחצי ואני מצליח בדרך כלל לעשות אוללי..............

LIQUIDNOIZE

New member
ליקוויד

אני נוסע כמעט שנה ואני יודע... אולי 1וחצי סקייטים. (אני יכול יותר אבל ניסיתי אם תיקים לא קרשים) פופ שאביט פ´ס 180 180 האף קאב 2 גלגלים פווארסלייד 50-50 5-0 חוץ מזה אני עושה כל מני פריסטייל ושטוייות עם הסקייט... בוונלס (בכל מניי צורות כמו דאבל פינגר פליפ) אתם מכירים את זה שקופצים בלי הסקייט אז אניקופץ נשען אם הרגליים על הקיר וחוזר (עדיין סלופי) חוץ מזה אני עושה כל מני שטוייות נ.ב יש לכם עצות לטייל , נוז ובורד סלייד?

neo16

New member
זה מה שאני יודע...

אני נוסע שנה ואני יודע שוביט, פופ שבויט, שוביט 360,בקסייד ופרונטסייד שוביט גם בנולי. אולי מעל כמעט 3 סקטים : 2.5, אולי מאה שמונים פרונטסייד ובקסייד ואולי מעל 6 מדרגות. סליידים: בורד סלייד, נוס סלייד, 50-50, 0-5, אני עובד על טייל סלייד. פליפים!!!: קיק פליפ, היל פליפ, וריאל פליפ, פליפ מאה שמונים, עובד על פליפ 360 עוד מעט נוחת ,היל פליפ וריאל ואינוורד לפעמים. כול החרא השני כמו מיליון סוויטשיפ שטויות כמה שטויות שרודני מולן עושה שהוא מעמיד את הסקט על הצירים והגלגלים ועומד למעלה אני יודע לעלות לזה ולרדת מזה בפליפים. עוד כול מיני שילובים של פליפ מאה שמונים למדרגה וירידה מהמדרגה במשך הנסיעה בשוביט 180 פרונטסייד כול מיני שטויות. אני חושב שאני די בסדר בשביל שנה תגובות תרשמו אם זה רמה טובה לשנה או לא כי פה מישהו אומר שהוא תוך חצי שנה פליפים 720 מפליץ דברים לא יודע זה די מוזר אז תרשמו מה אתם אומרים

Chomp on this

New member
יאאלה! תגידו לי מה אכפת לכם...?

מה זה משנה כמה כל אחד נוסע וכמה הוא טוב, במילא כולם פה מזיינים את השכל וממציאים אז מה זה כל בולשיט הזה? כל מה שאכפת פה לילדים זה כמה הם טובים יחסית לזמן שהם נוסעים ומה חושבים עליהם!!! אף אחד כבר לא נוסע לכיף יותר????!!!!!!

למעלה