סקר מהו לדעתכם השיר הגרוע ביותר של מייקל? לדעתי BAD ו SAY SAY SAY
K KING OF POP New member 22/5/02 #1 סקר מהו לדעתכם השיר הגרוע ביותר של מייקל? לדעתי BAD ו SAY SAY SAY
M Marty McFly New member 22/5/02 #2 לדעתי: Come together עד כמה שזה שיר יפה, זה חיקוי, וחיקוי זה לא משהו שמתאים למייקל. לכן שיר גרוע.
M mjkoe New member 23/5/02 #3 אין דבר כזה אני חושבת שכל השירים יפים ודרך אגב say say say הוא אחד האהובים עליי הילה
E earth song New member 23/5/02 #4 say say say שיר גרוע???? לא! זה אחד השירים הכי יפים של מייקל.. לדעתי אין אחד גרוע, יש כל מיני שאני לא אוהבת ופשוט לא שומעת אותם
say say say שיר גרוע???? לא! זה אחד השירים הכי יפים של מייקל.. לדעתי אין אחד גרוע, יש כל מיני שאני לא אוהבת ופשוט לא שומעת אותם
A ANITA15 New member 24/5/02 #5 נכון say say say הוא שיר נהדר. מייקל שם נראה כזה צעיר וחמוד, כמו ילד מתוק. וגם השילוב של אחותו בקליפ מתאים. שיר מהמם...
נכון say say say הוא שיר נהדר. מייקל שם נראה כזה צעיר וחמוד, כמו ילד מתוק. וגם השילוב של אחותו בקליפ מתאים. שיר מהמם...
E earth song New member 24/5/02 #6 לשיר say say say יש קליפ?????? ?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?! איזה קליפ ומאיפה אפשר להוריד???
M Marty McFly New member 24/5/02 #7 כן, יש... וכמובן, אפשר להוריד מקאזה... קליפ חמוד כזה. עם פול ועם אישתו של פול, לינדה (אם אני לא טועה).
כן, יש... וכמובן, אפשר להוריד מקאזה... קליפ חמוד כזה. עם פול ועם אישתו של פול, לינדה (אם אני לא טועה).