מאיפה אתה מכיר את מארק גונזלס. אגב, גונזלס אומנם תרם רבות לסטריט, אבל בוורט טוני הוק, מייק מקגיל וסטיב קבלרו, אולי גם כריסטיאן הוסוי בעצם, הם המציאו את כל מה שוורט הוא היום. אני לא יודע אם הילדים פה מכירים אבל עד היום יש תרגילים בוורט שקרויים על שם האנשים האלה. לדוגמא, אני לא יודע איך קוראים היום ל-540 בוורט אבל באייטיז קראו לזה "מקגיל".
אבל היום כל אחד שעולה לוורט עושה 540 אז היו צריכים להחליף את השם למשהו נפוץ יותר יש כל מיני תרגילים שקרויים על סקייטרים כמו cabalLerial על steve caballero כמובן....
סטיב קאבלרו הוא הסקייטר הכי פצצה שיש! רק תראו אותו עושה איזה בורדסלייד על הנד רייל של איזה 30 מדרגות עושה ומה שאדיר בו שהוא היה וורט מעולה ואז עשה הסבה לסטריט עוד יותר טוב!
אני הייתי חזק בתחום (ואני מדבר על ממש חזק - היתה לי האלף-פייפ בגינה, היה לי מנוי על "טרשר" והייתי מקום ראשון בארץ עד גיל 15 בתחרות וורט בשנת 88 במרינה), אבל אני מדבר אתכם על אמצע שנות השמונים כשסקייטבורדינג היה סקייטבורדינג, ואני חס וחלילה לא מזלזל במה שקורה היום רק שאז התעסקנו בלבנות סטריט רמפס ולמצוא מקומות לסליידים וגריינדים והיום הסקייטרים מתעסקים יותר בלמצוא ארסים ללכת איתם מכות. בכל אופן, לא שמעתי על פראנק גיל. אני מניח שהוא אחרי זמני. אצלנו טוני הוק וסטיב קבאלרו היו האלילים. זה מדהים שהם עדיין פופולארים היום. skate and destroy!!!
שלום לכם זה אני -flame boyחזרתי!! במישתמש אחר. או קיי קשה לי לירשום סקייטרים כי יש מליון שאני אוהב, אבל אני ירשום מי שעולה לי בראש.////////////// 1.mike v-ביגלל הסטייל המטורף שלו!(כזה כפוף) והתרגילים העצבניים 2.daewon song -כול השילובים עם המניואלים והשולחנות, עושים לי את זה(מה?)נ.ב הוא נורא טכני 3.rodney mullen-שאני אתחיל ?? 4. bam -אני חושב שסתם מזלזלים בו.הוא טוב! תיראו את הקטעים שלו בסרט של adioובסרטcky3 ועוד... 5.lincoln ueda -קפיצות עצומותתת! (בוורט) תותח!!! 6.ofer or-סקייטר מטורף דופק וריאל קיקפליפ (חחחח) זה אני... עזבו... וזהו . בטח ששכחתי פול אז סליחה אבל בכל זאת יש פה כמה נחמדים.. פששש ההודעה הכי ארוכה שרשמתי בחיי... סבבה...