סקר

Bazooka Joe

New member
סקר

מי הסקייטר(ים) האהוב(ים) עליכם? (מקסימום- 2) אל תענו מי לדעתכם הכי טוב, הכי תותח והכי תרם לסקט (אני לא רוצה שכולם כאן יגידו לי רודני מולן). אלא פשוט תגידו איזה סקייטר הכי מוצא חן בעיניכם הסטייל שלו. אין חוק האוסר עליכם לכתוב גם pool ו- vert סקייטרים. אני מתחיל- danny wainwright jayme fortune

Bazooka Joe

New member
חחח.. יופי של בחירה

גם אני, בין היתר, חשבתי עליהם בהתחלה.. כל מי שב-globe הוא תותח-על. opinion זה הסרט-סקייט הכי טוב שראיתי

xflil

New member
מה לעשות, רודני מולן

מלך

Bazooka Joe

New member
אוקיי...

נכון, הוא מלך ואני מסכים. אבל מזה חששתי- שכמעט כולם כאן יגידו רודני מולן. רציתי לדעת מי עוד, חוץ ממנו

xflil

New member
שמע, אין לי אחר

פשוט לא ראיתי אף אחד אחר עושה דברים כמו שהוא עושה... אז אין לי מה להגיד

darkooli

New member
אני יודע שאף אחד מהילדים פה לא שמעו

על השמות שאני הולך לכתוב אבל אין ספק שהסקייטר הגדול בכל הזמנים הוא לא אחר מאשר טוני הוק. צריך להזכיר גם את סטיב אלבה ומייק פאוול מהסבנטיז שהם בכלל המייסדים של הסקייטבורדינג בעולם. וכמובן כל חבורת פאוול&פרלטה - סטיב קבלרו, מייק מקגיל ולנס מאונטיין. אלה היו השמות הגדולים באייטיז. ואז סקיטבורדינג היה סקייטבורדינג, לפני שההומואים עם הרולרבליידס התחילו להידחף לכל רמפה שצצה בשטח. תאמינו לי, אני הייתי שם.

xflil

New member
פחחחחחחחחחח טוני הוק.... חחחחחח

טוב טוב אחי....

חחחחחחחח רצחת אותי!!!

אלעק טוני שמוק!!!! חחחחחחחחחחחחחח יא הומו יש רק אחד שייסד את הסקייטבורד-Rodney mullen!!! הוא המציא כל דבר שאתה עושה היום חוץ מollie אה שכחתתי אתה הומו שאוהב רמפות אנכיות וכאלו אתה לא קשור לפליפים וזה.. לך לך יא אפס! אלעק טוני שמוק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Lolllllllllllllllllllllllllllllllllll

MaverickX

New member
מה אתה מקלל?!

לכל אחד יש את הסקייטרים שהוא אוהב... אז מה אם אתה חושב שטוני הוא אחלה ואני חושב שהוא זבל?!?!?!?!?! זאת סיבה לקלל?! נ.ב טוני הוק לא המציא כל תרגיל...! lol גם לך! MAVERICK

rodney

New member
כמה דברים על טוני הוק

אולי יש פה כמה אנשים שלא יאהבו לשמוע על זה אבל טוני הוק תרם רבות לענף ואני לא מדבר על זה שהוא לקח מלא תרגילים לוורט .. אלא למקום שסקטבורד עומד היום .. לפירסום שיש לסקטבורד (נכון .. בארץ זה לא דוגמא) הוא הביא את זה לתודעה..

shlommmm

New member
גקאס אתה יצור שתוק כבר.

א)יא מטומטם מה אתה כותב "רמפות אנכיות" תגיד וורט או האף-פייפ. ב)אפשר לעשות פליפ בוורט וזה פי אלף יותר קשה מפליפ על רצפה. ג)אני מתערב שכל מי שנוסע בוורט יודע גם פליפ רגיל אבל אתה שאתה נוסע סטריט ועושה פליפ, מאה אחוז שאתה לא עושה אפילו דרופ אין על וורט. ד)ממתי מי שנוסע על רמפות הוא הומו? יש נפילות אחושרמוטה קשות וגם לא נראה לי שטוני הוק מרגיש הומו עם כל הכסף שלו. ה)יש משפט שאומר שעדיף להיות טיפש ולשתוק מאשר לדבר ולהראות את זה. ו)תפנים.

למעלה