סקר!!!!

xXslashXx

New member
סקר!!!!

לא יודע אם היה סקר כזה בעבר בפורום אני די חדש כאן אז, איזה דמות אתם הכי אוהבים/מתחברים מהסדרה?

xXslashXx

New member
נימוק:

סטנלי לדעתי הדמות הכי חזקה מבחינה נפשית וגם פיזית הוא קיבל הרבה מכות העונה תמיד עומד על שלו מהיר החלטה אני מת עליו!!!

vicz

New member
מסכימה!!!!!!!!!!!

גם אני הכי אוהבת את סטנלי ג'ייק יותר מדי...לא יודעת, יותר מדי הכל וסטנלי נורא פשוט ואמיתי מתי כבר העונה השניה??????? אני מתגעגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vicz

New member
ושכחתי את ג'ונה כמובן, riz הזכיר לי

דווקא בגלל שהוא לא גיבור חיובי מובהק, אבל תמיד מציל את המצב איכשהו הייתי מתחלפת עם אמילי...

גייק הוא הדמות המרכזית , הילד הסורר

שחזר הביתה, הילד שאביו לא סמך את ידיו עליו והוא הפתיע בגדול את כל הסובבים אותו , נחמד חביב ומהיר החלטה

riz1

New member
אין ספק שג'ייק, גם הוקינס פייבוריט אצלי, אבל

די אהבתי את האבא הסורר - ג'ונה פראוס (אביה של אמילי). הוא תמיד מפתיע מחדש, פעם לטובה ופעם לרעה. לדעתי השחקן לני ג'יימס (רוברט הוקינס) לקח על עצמו את תפקיד חייו, פשוט דמות מדליקה ביותר שלא נגמרת! רק מעצבן שכל משפט שני שלו הוא חייב לפתוח את השיחה ב- "HEY.." לקראת סוף העונה הראשונה הוא בכלל נראה הזוי כי מגלים עד כמה גמד הוא וההליכה שלו מאד משונה :) אין ספק שג'ייק היא הדמות האולטימטיבית - זאת מטרת יוצרי הסדרה. סקיט אולריך לדעתי בתפקיד חייו בסדרה הזה. מי שמשחק הכי טוב לדעתי - זה השחקן הוותיק והמנוסה - ג'ראלד מקרייני (ג'ונסטון גרין). יש לו לפעמים הבעות מצחיקות - פשוט למות :)

כמובן, רוברט הוקינס! ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אעלה מיד את הסקר הזה לשורה הכחולה של הפורום!
אתם מוזמנים לענות עליו!

ziv5000

New member
ג'ייק

אני לא כל כך יודע למה אבל אני הכי אוהב אותו מהסידרה

למעלה