סקר! כמה הכי הרבה ימים עבדתם ברציפות? (נשבעת שלא הצלחתי לנסח את זה יותר טוב.. סליחה.) אצלי- 19.
ע עוגייה New member 23/6/07 #1 סקר! כמה הכי הרבה ימים עבדתם ברציפות? (נשבעת שלא הצלחתי לנסח את זה יותר טוב.. סליחה.) אצלי- 19.
ק ק ד ו ש New member 23/6/07 #2 תיאורטית הייתי אמור 30!!! אבל מה אני כושי... שמו לי חופש יום ראשון, ואז שני עד שבת ואז 7 בשבוע לאחר מכן ואז שוב 7, אבל הורדתי את שבת ואז שוב 7 והורדתי את שישי בתכלס זה יצא איזה 14-15 בטח. אבל נראה לי שהיה לי פעם 18-19
תיאורטית הייתי אמור 30!!! אבל מה אני כושי... שמו לי חופש יום ראשון, ואז שני עד שבת ואז 7 בשבוע לאחר מכן ואז שוב 7, אבל הורדתי את שבת ואז שוב 7 והורדתי את שישי בתכלס זה יצא איזה 14-15 בטח. אבל נראה לי שהיה לי פעם 18-19
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 24/6/07 #3 אצלי המפעל סגור בסופי שבוע ככה שאני עובד תמיד 5 ימים בשבוע.
B BenisaaC New member 24/6/07 #12 זה הריתוק הכי ארוך שהיה לי והוא נגמר חודש לפני החפש"ש היו לי עוד מלא ריתוקים קצת יותר קצרים אבל גם 35 40 וכאלה והיה לי ממש כיף הבירה הייתה חסרה לי מאוד אבל חוץ מזה פנאן
זה הריתוק הכי ארוך שהיה לי והוא נגמר חודש לפני החפש"ש היו לי עוד מלא ריתוקים קצת יותר קצרים אבל גם 35 40 וכאלה והיה לי ממש כיף הבירה הייתה חסרה לי מאוד אבל חוץ מזה פנאן
I IrIsH BaBe New member 24/6/07 #13 אם כל שבת ההורים באים לבקר ומביאים מלא אוכל, בגדים וכסף. אפשר להסתדר.
B BenisaaC New member 24/6/07 #14 כן באמת אני אתן להורים שלי להכנס לשטחים ברכב לא ממוגן בשביל לבקר אותי שלחו לי חבילה פעם בשבועיים, עשיתי כביסה לבד ולא היה לי מה לעשות עם כסף גם ככה
כן באמת אני אתן להורים שלי להכנס לשטחים ברכב לא ממוגן בשביל לבקר אותי שלחו לי חבילה פעם בשבועיים, עשיתי כביסה לבד ולא היה לי מה לעשות עם כסף גם ככה
I IrIsH BaBe New member 25/6/07 #16 אצלנו היו באים הורים גם לשטחים יש אוטובוס ממוגן יו נואו. כשרוצים, יכולים.
B BenisaaC New member 25/6/07 #18 חח אני לא יודע באיזה שטחים את היית אבל למקומות שאני הייתי בהם לא הייתי ממליץ לאף אחד להתקרב בלי נשק
ה הטRולית New member 25/6/07 #23 בנסיעה, פעם ראשונה שאני עם אייריש מסכימה. אשמתי שהיא ישבה בירידה ואני בעליה (אוגדה וחטיבה). לא מסוכן בכלל, זה לא רמאללה. זה עזה.
בנסיעה, פעם ראשונה שאני עם אייריש מסכימה. אשמתי שהיא ישבה בירידה ואני בעליה (אוגדה וחטיבה). לא מסוכן בכלל, זה לא רמאללה. זה עזה.
J Jan22 New member 25/6/07 #24 עזה לא מסוכן ? כנראה ה''עזה'' שלך הייתה בטימבאקטו. עזה זה המקום הכי מסוכן מעל השטחים!