סקר! :p

talbd22

New member
סקר! :p

רק עכשיו אני חושבת על זה......(ומקווה שלא דיברו על זה קודם ואני לא יוצאת טיפשה) מה לדעתכם רון מריח בשיקוי האמורטנציה? אנחנו יודעים שהארי מריח עץ של מטאטא, עוגת דבשה, ומשהו שנדמה לו שהוא הריח במחילה..מה שניתן לנחש לפי המשך הספר, שזה הריח של ג'יני.... הרמיוני מריחה דשא קצוץ, קלף חדש, ועוד משהו שהיא לא אומרת. מה אתם חושבים שרון מריח? (3 ריחות שונים) הניחוש שלי שאחד מהריחות הוא עץ של מערכת שח-מט. לא יודעת למה אפילו....כי זה נראה כאילו שאחד מהריחות קשור למשהו שהם טובים בו..כלומר, הרמיוני מריחה קלף, והארי מריח ריח של מטאטא...(ואי זה בטח נשמע שיא המוזר למי שלא יודע במה מדובר D:) אז חשבתי שזה ככה... טוב חפרתי וכאלה....יש למישהו ניחושים אחרים?

Orion132

New member
ככה

אני אוהב את הניחוש על השחמט. בנוסף לזה - כנראה באמת משהו שקשור להרמיוני ומשהו שקשור למחילה. אגב, הדבר השלישי שהרמיוני מריחה זה השיער של רון. רולינג אמרה את זה בראיון.

talbd22

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

פשוט לא רציתי לכתוב על הרמיוני וכאלה, כי לא רציתי שיהיה ספוילר, כדי שכולם יוכלו להיכנס.. גם אני קראתי על מה שרולנג אמרה, זה גם נשמע די הגיוני.. מה שעדיין אני לא מבינה זה מה ההקשר בין הריחות...כלומר, ברור שאחד מהשלוש זה משהו שיש לך כישרון בו...ואחד קשור למישהו שיש לך רגשות אליו. אבל מה השלישי? מה הקשר בין הרמיוני לדשא?

השלישי זה משהו שאתה אוהב

הארי אוהב עוגת דבשה, הרמיוני אוהבת ריח של דשא קצוץ

talbd22

New member
נשמע הגיוני.....

אבל למה שהרמיוני תאהב ריח של דשא?.......

talbd22

New member
ואו..!../images/Emo6.gif

השרשור הזה שהיה אמור להיות על ריחות שמושכים את רון הגיע לריח של רפת. א.מ.ג!

The Walrus

New member
לא יודע לגבי רון, אבל ../images/Emo58.gif

רולינג אמרה בראיון מה הריח השלישי של הרמיוני: Jess Mac: What was the third smell that hermione smelt in the amortentia potion in hbp (ie the particular essence of ron) J.K. Rowling: I think it was his hair. Every individual has very distinctive-smelling hair, don't you find?

YaYa07

New member
ואם כבר- מה אתם הייתם מריחים?

אני חושבת שהייתי מריחה ריח של מאפייה, (האא... לחם בתנור
), של ים ואולי של ספר חדש. מה איתכם?

Billy Shirs

New member
אחלה שאלה

ריח של ספר כימיה [יש לו ריח של ספר מעורב במעבדה!], כלב שעבר מקלחת, וסבון אמבטיה מוצק, מהאלה שיש להם כזה ריח של ניקיון.

Orion132

New member
רעיון טוב

ריח של כפפות גומי מעורב בספטל סקרב, אוכל של סבתא וריח של יין.

למעלה