סקר

punktx

New member
סקר../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif

בואו ונגיד שאתם מדוכאים. איזה דיסק (פאנק\פאנק רוק חובה) תשמעו? כלומר- זה לא חייב להיות מדכא. אני אתחיל. אני שומעת את האזהרה של גרינדיי ולפעמים גם פניקס טיאקס.

dana 182

New member
enema

ללא ספק..בגלל כל המרכיבים הפופיים שלו, וכל התופים החמודים של טראוויס...זה דיסק שמעלה חיוך על השפתיים.

xero1

New member
רגע רגע...

דיסק אשר יוציא אותי מהדיכאון או פשוט שמתאים למצב של הדיכאון? בכל מיקרה, "שמעתי שהם גרועים בחי" של נופקס

punk

New member
אההההה

אני שומע את דוד ראנץ´ מתי שאני בדיכאון למשל: לפני כמה שבועות ידידה טובה שלי רבה איתי הייתי בחרא מצב ואז לא יודע איך ופתאום שמעתי את דוד ראנץ´ הכשבתי באמת לתוכן של השירים והבנתי על מה מדברים בשיר מהמילים! למשל באנטייטלד: הוא כל הזמן רצה אותה אבל היא לא שמה עליו ואז פתאום היא רוצה אותו והוא אומר לה שתילך ל*** כי מתי שהיא שיחקה את המשחקים שלה הוא חיכה לטלפון ממנה! בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהמבמהלבמהל אבל עכשיו אני מרגיש טוב אז אם אתם שואלים אני ישמע את enema בשביל להשתחרר מדיכאון

Ran-182

New member
צודק

ניראה לי שגם אני אשמע את דוד ראנץ´, או אפילו את החתול

~BLINK182_gurl~

New member
סתם לידע כללי

התוכן ברוב השירים של בלינק הוא סתם פלצנות..... זה לדעתי...... הם לא כותבים בדרך כלל מה שהם מרגישים הם כותבים סתם... יש כמה שירים שהמילים שלהם עוד שווץ משהו כמו סטיי טוגת´ר או אדמס סונג.... לא יודעת זאת דעתי... ואיזה דיסק?.. כשבא לי להישאר בדיכאון או להיות עצבנית/כועסת/בכסח עם מישהו אני אשמע את underground network של אנטי פלאג.... ו.... לצאת מדיכאון? נופקס או בלינק או משהו... לא יודעת....

Cheshire182

New member
HEy dude

הדיסק שאני אשמע הוא במאה אחוד דוד ראנץ´. הוא הדיסק הכי מגניב והכי קצבי שלהם! מישהו מתנגד?

roais

New member
Pixies

אני שומע את דוליטל, פשוט גדול גם את Anarchy in the uk של הסקס פיסטולס ו... Thr clash-london calling וגם עוד כמה דיסקים של טלוויז´ן והקלאש אבל אלה למעלה בעיקר.

xero1

New member
Anarchy in the uk

הורדתי את ההופעה של סקס פיטולס שמבצעים את הדיסק Anarchy in the uk, מפחיד... :\ אבל ענק!

Negative Creep

New member
יש דיסק AITUK?

חשבתי שהם הוציאו רק דיסק אחד Nevermind the Bollocks, Here are the Sex Pistols תקנו אותי אם אני טועה...

xero1

New member
מה אני יודע

השם קובץ של ההופעה היה Sex Pistols- Anarchy in the UK. אנערף. מקאזה. דיסק אחד? אין להם איזה דיסק The Great Rock ´N´ Roll Swindle או משהו כזה. או שזה אוסף. אנערף, שוב.

xero1

New member
השיר אכן ענק

מה שפמחיד זה הקהל, איך כל אחד קופץ ודופק את הראש שלו בזה של חברה שלו ואיך הם נופלים על הריצפה והכל.

mark hoppus3

New member
enema../images/Emo43.gif

כי זה דיסק פצצה עם כל השירים שאני אוהב וגם יש בו הרבה שירים של מארק ואני חולה אליו משתתפים באלבום: מארק הופוס טום דאלונג וטראוויס בארקר אבל אני הכי אוהב את מארק

~BLINK182_gurl~

New member
שאלה

למה בכל הודעה שלך אתה מזכיר את חברי הלהקה??? כי (אני לפחות חושבת ש) כולם די מכירים את הלהקה אז באמת שאין צורך

למעלה