סקר

סקר ../images/Emo88.gif

(אם אפשר לקרוא לזה ככה). איזה שירים של הבון ג'ובי יש לכם בMP3/4/אייפוד (מה שזה לא יהיה)? ומי שאין לו יכול להגיד איזה שירים הוא היה שם..

אניניני ../images/Emo9.gif

Always (Live Acoustic) Bed Of Roses Bells Of Freedom Complicated Have A Nice Day I Wanna Be Loved Keep The Faith Livin' on a Prayer Runaway Thank You For Loving Me Welcome To Wherever You Are You Give Love A Bad Name יש עוד 1,000 שהייתי שמה אבל אין לי הרבה מקום באמפי ויש עוד להקות/זמרים שאני אוהבת..

neurotica

New member
תזמון מעולה.

בדיוק אתמול העברתי לאמפישלוש את כל BOUNCE
, וגיליתי שאני באמת אוהבת את האלבום הזה הרבה יותר מאשר את HAND. בכלל, הורדתי את כל הדיסקורפיה של בון ג'ובי (מינוס סולואים, אבל משום מה פלוס power station), ועכשיו אני חורשת בכל יום על אלבום אחר.

keroit

New member
אני חייבת לציין...../images/Emo109.gif

ש"הורדתי" לא נשמע טוב

neurotica

New member
כואב לי בחופש הביטוי. ../images/Emo122.gif

"השגתי באופן לא חוקי", זה עדיף? וזה לא שעשיתי משהו רע, במילא יש לי את כל הדיסקים שלהם בבית. פשוט כאן אין. ואני מעדיפה לעבור על החוק (של תפוז, מסתבר) ולהוריד (שיט, חטאתי שוב) את הדיסקוגרפיה מאשר לא לשמוע בון ג'ובי 5 ימים בשבוע.

inbal287

New member
החוק של תפוז לא אומר שאסור להוריד

אלא שאסור לדבר על הורדות בלתי חוקיות בתפוז. [תקנון הפורום, כדאי...]

msh196

New member
כרגע

יש לי את 2 הדיסקים האחרונים אבל אני כל הזמן מחליפה מה שכן תמיד יש לי בון ג'ובי

Conviction

New member
אין לי כ"כ הרבה..

יש לי את האלבומים Have A Nice Day ו- Crush, ובנוסף את: Livin' On A Prayer Bed Of Roses Always Misunderstood You Give Love A Bad Name Bad Medicine

crzy4u

New member
יש לי את...

Bounce HAND ומלא שירים שאני אוהבת מכל מיני אלבומים - אני שמה חלק מהם כי אני לא זוכרת את כולם Dry County Keep The Faith Hey God Something To Believe In Hearts Breaking Even This ain't A Love Song Why Aren't You Dead ויש עוד, אבל אני לא זוכרת מה עוד שמתי

keroit

New member
לא הרבה דווקא...../images/Emo109.gif

יש לי את האלבום CRUSH, ועוד שירים בודדים: Have a nice day You give love a bad name All about loving you Always Welcome To Wherever You Are last man standing Living On A Prayer Everyday Wanted Dead or Alive Keep The Faith Runaway וחוץ מאלו, יש לי עוד שירים במחשב

Duo Maxwell

New member
השירים הם *תופים*:

Bed Of Roses Runaway Thank You For Loving Me It's My Life Welcome To Wherever You Are You Give Love A Bad Name Wanted Dead Or Alive Always Have A Nice Day ובטח יש עוד כמה ששכחתי :p

למעלה