סקר

סקר ../images/Emo88.gif

(אם אפשר לקרוא לזה ככה). איזה שירים של הבויז יש לכם בMP3/4/אייפוד (מה שזה לא יהיה)? ומי שאין לו יכול להגיד איזה שירים הוא היה שם..

אניני ../images/Emo9.gif

יש לי MP של 55 שירים, בגלל זה אין לי הרבה. [אחי הוריש לי את שלו!!
] הנה: Siberia Climbing the Walls Crawling Back to You Forces Of Nature Memories More Than That Incomplete רק אם היה לי MP של 100 שירים!!

Shiri from the block

Active member
יאא איזה תיזמון בדיוק כשיש לי MP3 חח אז ככה, שמתי שם את האלבומים מילניום, בלאק&בלו ונבר גון ושירים- forces of nature, love is ושאר הבי-סיידים של נבר גון../images/Emo47.gif

......./images/Emo13.gif

יש לי mp ויש לי רק שלוש שירים של הבויז...... 1. jest want you to know 2.i want it that way 3. incomplete מקווה שיהיו לי עוד............!!!

Eti No Name

New member
מממ ../images/Emo14.gif

מאלו שאני זוכרת
: Color My World Shining Star No One Else Comes Close It's Gotta Be You
Welcome Home ולא זוכרת איזה עוד.

chenwest

New member
נמ

כשיהיה לי (תענו אמן
) אני כ"כ מכניסה את incomplate shape of my heart i still אם יהיה מקום (אחרי 7 הדיסקים של ווסט+1 של בריאןXDD) אני אכניס עוד

עדידי15

New member
אז ככה:../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

פעם היה לי את כל נבר גון וגם: Drowning Show me the Meaning of Being Lonely The Call Larger than Life Everybody I Want it that Way Get Down As Long as you Love me More Than That Shape Of My Heart The One כרגע נשארו: אי סטיל,אינקומפליט,דה קול,דראוינג,אבריבאדי,לארג'ר,גט דאון ושואו מי דה מינינג.

crazy smiley

New member
אין לי mp3 ולא אייפוד..

אבל הייתי שמה את כל הדיסקים שיש לי שלהם..(נבר גון, בלאק אנד בלו, וגרייטסט היטס) לצערי אין לי הרבה דיסקים שלהם, אבל אם היה לי יותר הייתי שמה את כוווווווווווווווווווווווווווווווולם!!!

Conviction

New member
../images/Emo173.gifנמנמ.

יש לי את כל האלבומים שלהם, ובנוסף את השירים האלו
[הייתי עצלנית מדי בשביל לרשום אותם..
]

Blank Smile

New member
ממ..

יש לי אמפי, ו... שניה, אני אבדוק מה יש לי עליו..
Crawling Back To You Forces of Nature Poster Girl Climbing The Walls Get Another Boyfriend Remix 3 שירים של בריאן: I'm Alive Wish Welcome Home וכמה שירים של ניק: I Stand For You My Confession Westlife & Nick Carter - Heart Without A Home mix [שזה שילוב של הגירסא של ניק עם הגירסא של ווסטלייף..
]

תשובה:

אין לי לא את זה ולא את זה. אם היה לי הייתי שם את רוב ואולי אפילו את כל שירי הלהקה, כדי שאוכל לשמוע אותם כל הזמן ובכל מקום שארצה...

למעלה