סקר
Don't Wanna Miss A Thing

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif הקטע של ה"Yeah, yeah, yeah"

זו גם לא הייתה אחת ההופעות האהובות עלי מדיוויד, אבל זו הייתה הופעה זוהרת כזאת, שהתזמון שלה הראה בדיוק איזה כוכב הוא ולמה מגיע לו לנצח.

שאלה טובה

האמת שלא משנה מי, את שניהם אני מעדיפה על פני הגרסא של סטיבן טיילור. אני חושבת שאני אלך על דיוויד קוק אבל גם אליסון הייתה ממש טובה (ואל תהרגו אותי אבל גם ההופעות של שניהם היו אחלה לגמרי!). הגסרא של סטיבן היא המקור וקשה להתעלות על זה אבל אני אישית מעדיפה קולות קצת פחות צועקים...

nini18

New member
דיויד../images/Emo47.gif

את של אליסון לא אהבתי. אך בתוכנית של דג'נרס היא שרה אותו ממש יפה. עדיין דיויד (לטעמי) לוקח. אין על קוקי

Black Stain

New member
קוק

חח דווקא זו אחת ההופעות האהובות עליי בעונה בכלל ושלו בפרט

LeAnnDylan

Well-known member
האמת

את של קוק אני ממש לא אוהבת אז בזה אני לא אבחר וזה השיר של אליסון שהכי פחות אהבתי העונה אבל הסטודיו שלה טוב וההופעה אצל אלן חיפתה על הביצוע המביש באיידול אז אני אלך (באופן לא מפתיע) עם אליסון

jess r

New member
חרא שיר

שמישהו יוציא אותו מחוץ לחוק. אבל אם אני חייבת לבחור: הקול של אליסון לא מתיישב עם השיר הזה, הוא ילדותי מידי בשבילו. זה שיר כל כך קיטשי שכשהיא שרה אותו זה נשמע כמו בלדה של בריטני מ-99. למרות שיש לה רגעים נחמדים בשיר בבית השני ובגשר היא נשמעת טוב. החיספוס של דיוויד מוציא מהשיר הזה משהו, והעיבוד שלו יפה יותר. אז נלך על דיוויד. אגב זו רק אני או שהוא נשמע כאילו הוא שונא את המילים כשהוא שר את זה? אולי אני שומעת יותר מידי לתוך זה (על משקל "Reading too much into it" ובתירגום מעאפן) - אבל הוא נשמע ממש מאולץ בסטודיו הזה. פור אוור אנד אוור... יאק. שיר נוראי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא אהבתי את הסטודיו של קוק

כי השירה נשמעת פחות או יותר בדיוק באותה האינטונציה שסטיבן טיילר שר, אבל אין שם את החלקים המטורפים-מבחינה-ווקאלית, וזה עושה את זה נורא לוקה בחסר עבורי.

naama59

New member
ממממ

את שניהם אהבתי בעונה שלהם אבל לא אהבתי אף אחד מהביצועים לשיר הזה
די קשה לי להחליט

למעלה