האמת שלא משנה מי, את שניהם אני מעדיפה על פני הגרסא של סטיבן טיילור. אני חושבת שאני אלך על דיוויד קוק אבל גם אליסון הייתה ממש טובה (ואל תהרגו אותי אבל גם ההופעות של שניהם היו אחלה לגמרי!). הגסרא של סטיבן היא המקור וקשה להתעלות על זה אבל אני אישית מעדיפה קולות קצת פחות צועקים...
את של קוק אני ממש לא אוהבת אז בזה אני לא אבחר וזה השיר של אליסון שהכי פחות אהבתי העונה אבל הסטודיו שלה טוב וההופעה אצל אלן חיפתה על הביצוע המביש באיידול אז אני אלך (באופן לא מפתיע) עם אליסון
שמישהו יוציא אותו מחוץ לחוק. אבל אם אני חייבת לבחור: הקול של אליסון לא מתיישב עם השיר הזה, הוא ילדותי מידי בשבילו. זה שיר כל כך קיטשי שכשהיא שרה אותו זה נשמע כמו בלדה של בריטני מ-99. למרות שיש לה רגעים נחמדים בשיר בבית השני ובגשר היא נשמעת טוב. החיספוס של דיוויד מוציא מהשיר הזה משהו, והעיבוד שלו יפה יותר. אז נלך על דיוויד. אגב זו רק אני או שהוא נשמע כאילו הוא שונא את המילים כשהוא שר את זה? אולי אני שומעת יותר מידי לתוך זה (על משקל "Reading too much into it" ובתירגום מעאפן) - אבל הוא נשמע ממש מאולץ בסטודיו הזה. פור אוור אנד אוור... יאק. שיר נוראי.