סקר

Drums

New member
סקר ../images/Emo70.gif

מי לדעתך הטוב מבין המתופפים הבאים: 1)דניס צ´מברס - < כמובן שאני בוחר בו.. > 2) מייק פורטנוי - < זה לא שאני מזלזל בו, אבל אני מעדיף את דניס > 3) ג´ון אותו - < לא ממליץ..חח > 4) דני קארי - < לא מתלהב ממנו..> Drums

Kodak997

New member
די לתחרויות האלה!!

אל תעשה כאלה השוואות כל אחד מהם מעולה לדעתי ויש לו את הסגנון שלו (למרות שאת אוטו אני לא מכיר), אז למה לעשות תחרות???

chinchila

New member
לא הייתי נלפז ושם את ג´ון אותו ליד.

כל השאר... הם ליגה מעליו! מה אני אגיד לך כולם השראות שלי, אין לי מושג למה אתה לא מתלהב מדני, הוא אגדה, כנ"ל פורטנוי. אבל כולם מסגנונות שונים והם טובים כל אחד בסגנונו... אם אתה לא אוהב את דני קארי אז בטח גם לא תואהב את התיפוף שלי ולכן אני לא אתן לך את האתר שלי שנמצא ב http://guide.iuma.com טוב?

Drums

New member
אמרתי שאני לא כזה מתלהב ממנו..

לא אמרתי שאני לא אוהב אותו! וחוץ מזה..אני אוהב את התיפוף שלך

PorTnoY

New member
CHINCHILA!

אתה לא בלהקה ?GUIDANCE כי המורה שלי, אורן אביסר, נתן לי דיסק של הלהקה שלך. הוא גם סיפר לי עליך... אגב אני ממש אוהב את המוסיקה שלכם זה סגנון כמו TOOL וטול הם ממש אחלה!!!!

PorTnoY

New member
תרגע...חחח..

בכל מקרה... הוא סיפר לי שלמדת אצלו 3 שנים לפני הצבא ואז הלכת לצבא ושחזרת לפני שנתיים ללמוד אצלו. הוא אמר לי שטתה מתופף ממש טוב (ציטוט אמיתי: "כן אודי הוא מתופף מצויין") ושיש לך אחלה להקה שמנגנת כזה כמו טול... ואגב בקשר לדיסק הזה שנתת לו אז הוא נתן לי אותו ולא אהבתי כל כך את השיר ה 2 וה 3 אבל הראשון והרביעי ממש ממש טובים!!!!! זה הכל אולי גם תשאל אותו אלי תגיד לו : בלוזי נ.ב. איפה אתה לומד אצלו? סתומרת : בבית, בבצפר או מה?

chinchila

New member
בבית...

אבל אני חרא של תלמיד, עם הייתי תלמיד טוב מזמן הייתי בברקלי או M.I המלצה שלי זה... לעשות שיעורים!

TAZ!

New member
אני בוחר ב...

איגי דיין... פשוט אני לא מכיר אף אחד מארבעת המתופפים שהזכרת... חור בהשכלה...

m O r P h E u S

New member
מההההההההההההההה...

אין לך חור בהשכלה יש לך בור בהשכלה אתה לא מכיר את מר, מייק פורטנוי או את אדון דניס צ´מברס?????????????

TAZ!

New member
אולי תכיר לי אותם?...

באילו להקות הם מנגנים, אם בכלל? מה הם? מי הם? למה הם? לא יזיק לי לסתום ת´מכתש שיש לי בהשכלה...

m O r P h E u S

New member
טוב אני אכתוב לך רק על שניים

כי אני מכיר אותם הכי טוב טוב נתחיל ב: Mike Portnoy מנגן ב-Dream Theater ויש לו עוד כמה פרויקטים כמו Transatlantic Liquid Tension... מנגן בעיקר מוסיקת פרוגרסיב מטאל ורוק אבל יש לו גם כמה הרכבי ג´ז פאנק Jazz Funk הוא אחד מהמובילים בתחום הפרוגרסיב ופורץ דרך ענקי בפרוגרסיב בישבילי הוא גם אשף הקצבים עם האוף ביטים הכי טובים שיש אבל אפשר להתווכח איתי על זה! הוא התחיל לנגן בגיל 7 הוא נולד בלונג ביץ´ ארה"ב והוא בוגר מיכללת בארקלי בבוסטון שהיא נחשבת ל"המכללה" למוסיקה בעולם! ואם תירצה עוד פרטים רק תישאל!

m O r P h E u S

New member
DENNIS CHAMBERS

אם אני אתחיל לכתוב עליו הרבה דברים זה לא יגמר בחיים אבל אני אתן טיפה דברים קטנים עליו: מנגן המון שנים!!! מנגן לרוב פאנקי ג´ז FUNK JAZZ אבל יש לו גם הרכבי פרוגרסיב רוק Progressiv Rock הוא גם אחד הגדולים בשני התחומים הנ"ל הוא מדהים ולדעתי עם כל הכבוד שלי למייק פורטנוי הוא יותר טוב ממנו!! ובפאנקי ג´ז לדעתי אין מי שיכול להתקרב אליו אין לו הרכב קבוע הוא מנגן עם מיליוני הרכבים!

tkz

New member
למרות שאני לא סובל את השאלות האלה

DENNIS CHAMBERS אר"כ פורטנוי

למעלה