סקר

TalKz

New member
להכנס לקשר עם מישהי נשואה

זה ממש מאנייקי ולא יפה וסתם הורס משפחות!

סקר../images/Emo70.gif

בנות:
האם קרה לכן פעם שניהלתן רומן עם גבר נשוי בן 30+? או רק נשוי? או רק בן 30+? או שהייתן מוכנות להכנס לסוג של קשר כזה? לכולם:
מה אתם חושבים על בנות כאלה? בנות בטווח הגילאים 14-20 שמנהלות רומן עם גבר בן 30+ נשוי?
מה אתם חושבים על גברים כאלה? גברים בטווח הגילאים 30-40 ונשואים שמנהלים רומן עם נערה צעירה בטווח הגילאים 14-20?

רותמיקה

New member
לא../images/Emo4.gif

ולא הייתי רוצה להכנס לקשר עם גבר נשוי בקשר לגיל.. תלוי איך הוא..

אני מקווה שאת לא עשית את זה.......ו

ואת שמה פה סקר על זה.. אבל בכל זאת יש לי חבר שעשה את זה עם אשה בת 50 גועל נפש.. והוא לא מתלהב מזה או משו אבל כיף לצחוק עליו חחח

ממש לא... אין מצב שאני אחשוב אפילו

לעשות את זה... פשוט יש לי חברה שלא מפסיקה לעשות את זה וזה פשוט מגעיל אותי... בגלל זה שמתי פה את הסקר כדיי לראות אם יש עוד בנות כאלה.. ואני מאמינה שלא חסרות כאלה. כי גם שמעתי באינטרנט מכמה אנשים נשואים בני 30+ שניהלו רומן מאחורי הגב של האשה שלהם עם בנות צעירות כמוני... זה הורג אותי כל פעם מחדש..אני לא מצליחה לקלוט את זה...

TalKz

New member
רעות יש משהו שאת רוצה לספר

לנו?
סתם.. אמ - איכס.. כאילו.. לכו תמצאו בנות בגיל שלכם! זה גועל נפש

Linkey-Whinkey

New member
זהת לוי בנקודת מבט...

לגבר: שיחק אותה לבת: בכל מערכת יחסים יש צד דופק וצד נדפק. נחשו באיזה צד היא

TalKz

New member
ממש ממש לא שיחק אותה

כל החבר'ה מסתכלים עליו כאילו הוא עומלל שהוא צריך לצאת עם משהי בת 15 בגלל שהוא לא יכול להשיג בנות בגיל שלו אם כבר הבת פה יוצאת כלה, כי היא משיגה מישהו יותר גדול ממנה בהרבה. וגם לך תתוכח עם בנות שהוא לא בשבילה וגדול וכאלה

בקשר לסקר

מה אתם חושבים על בנות 17-18 שיוצאת עם בני 70 מפיתוח בשביל הכרטיס אשראי והירושה שלהם , ושמות להם מדלל בדם ומחבלות בויאגרה בכדי שהגבר ימות בזמן משגל .

B o o b a

New member
אין לי וכתרת בע

עם נשואים לא !!!!!!!! אבל תווח גילאים גדול למה לא אם הם רוצים זה ססבה חוץ מהחוק

למעלה