סקר

shanyz

New member
סקר../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מי לדעתכם הכי יפה? הופ? מלרנה? סמי? בל? גרטה? ניקול? מימי? קלואי? קרוליין? לקסי? ננסי? או אולי גרמס? (יש מצב ששכחתי מישהו
לא נורא...) ומי לדעתכם הכי יפה (מהגברים..) האם זה אוסטין? אולי אריק? (
) או ניקולס?? (
) או אולי בו? או ג'ון? או שמה זה סטפנו? או אייב? או קורט? או פיליפ? או שון? קרייג? ויקטור? רולף? (גם פה בטוח שכחתי מישהו
) אגב...אולי אתם דווקא חושבים שההכי יפים עזבו? יש את קרי...את כריסטן, ג'ניפר, לורה.. וכמובן יש גם את מייק, פיטר, (הבעל של ג'ניפר..וואי ברח לי השם שלו...נו..הבלונדי החמוד
).. יאלה- מה אתם חושבים??

FDNYCarlos

New member
תשובות../images/Emo9.gif

אחלה סקר
מי הכי יפה מהבנות לדעתי- זה ממש קשה כי כולן שם יפות(כמעט:)) אבל אני אומרת שמרלנה ממש יפה והופ מהבנים-שוןןןןןןןן כמובן:)))))

I LOVE COCO

New member
../images/Emo15.gifתשובות../images/Emo15.gif

אוקיי אז ככה הכי יפה לדעתי זאת הופ אני חולה על השחקנית הזאת אבל גם יש את קייט שהיא פצצה וגם זג'ניפר הראשונה מהממת
מהבנים לדעתי הכי יפים זה בו ושון

עונה../images/Emo3.gif

הבנות הכי יפות הן:
בל ואחריה סמי
[וכמובןןןןןןן בילי המהממת
] הבנים הכי כוסונים: שון אחריו ניקולאס, ואחריו אריק

תשובות

מהבנות- קלואי הפצצה מימי למרות שהיא מעצבנת והופ היפה שלי. מהבנים- אין מצב שמישהו גובר על שון די הכוסון של הלייף

המהממים

אין על אוסטין, ושון די אולי חמוד - אבל הוא עדיין ילד. ניקולאס גם כוסון וסקסי ואני אישית גם מאוד אהבתי את מייק (גבר בשל ורציני... הייתי אומרת לו I do). ומהבנות - הופ, קייט וגרטה מהברונטיות, ובל כנציגת הבלונדיניות (וגם לניקול לא חסר).

אאה - ואיך שכחתי

סמי המתוקה שלי, עכשיו שהיא שומרת על הגזרה היא גם מתוקה וגם יפה!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifפיליפ../images/Emo99.gif מהבנים!!!!

וגם אלק
ומהבנות קלואי ללא ספק וגם ג'ניפר וקריסטן!!!

CAMILABENJA

New member
התשובות שלי ../images/Emo98.gif

מהבנות... גרמס שולטת!!! חחח.. איניווי.. הופ הכי יפה לדעתי.. ואחריה מרלנה... ואז בל...
מהבנים... שון כוסון שלי!!! ואחריו אריק
וניקולס אם הוא לא היה כ"כ מעצבן!

shanyz

New member
ניקולס מעצבן?../images/Emo12.gif

הוא כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך אוהבת אותו הוא גם חתיך בטירוף.. היה פעם אחת שהוא וקייט..במשרד.. הוא התקלח.. והוא יצא עם מגבת.. אחחחחחחחחחחחחחחחח
בקרוב אני אשים תמונות שלו!

CAMILABENJA

New member
ניקולס אכן שווה ../images/Emo9.gif

אבללל.. יש בו משו שפשוטט.. גרר! למה לעזאזל קייט?!

shanyz

New member
מממממממ

מצד אחד אני מסכימה..כאילו...איכס קייט
... מצד שני..זה מה שגם נורא מעניין..שזו אישה מבוגרת...וקיט...אנחנו יודיעם שהיא לא תמימה ולא נזירה כזאת
אז זה מעניין ובכלל אחרי כל הזמן שהיא הייתה נאמנה לויקטור, דווקא כשהוא מתאושש אז יש לה את הקטע הזה? ובכלל כל הנעיין אותם נורא מעניין לצערי כבר איזה שבוע וחצי לא ראיתי ואין לי מושג מה קורה איתם!

Art Freak

New member
../images/Emo3.gif

הכי יפה (מהבנות)- ממממממ הופ! הכי יפה מהבנים- אריק (
)

i love gina

New member
תשובות.....

האישה הכי שווה, היא הופ בתור ג'ינה (ג'ינה הייתה קצת זקנה, הופ קצת שמרנית, אבל כשהופ חשבה שהיא ג'ינה היא נראיתה הכי טוב!!!) חוץ ממנה יש את גרטה המהממת, סמי החמודה, קלואי מהממת, לקסי יפה... קיצר, לא חסר, אבל ג'נופ לוקחת!!! בין הגברים, רולף הכי שווה!!!!!!!!! חחח.... טוב, עכשיו ברצינות, הכי שווה הוא- טוב, מה אתם רוצים , דיברתי ברצינות!! רולף!!!!!!!!!!!!! *שריקה*

shanyz

New member
תשובות שלי../images/Emo9.gif

מהבנות- הופ
....בילי....וסמי
מהבנים- ניקולס
ואריק

Noopy

New member
../images/Emo41.gifהתשובות שלי!../images/Emo41.gif

טוב.. הכי יפה : הופ/ג'ינה, קלואי, בל ובילי! ... אממ..וגם סמי, וניקול - בסיידר... והכי יפה: שון דיייי (חחחח..), ניקולאס, אמממ.. גם ברנדון, ואריק!
ו.... רק שתדעו ש: אין על בארט!
(אל תתיחסו לזה ברצינות!
)

shanyz

New member
רגע רגע..

הרבה פה כתבו שקלואי יפה.. פעם אחרונה שאני ראיתי פרק (ממ זה היה לפני שבוע וחצי לצערי) היא הייתה די מכוערת... עשו לה שינוי תדמית או משהו או שסתם אתם חושביםש היא יפה? כי לדעתי היא הייתה די מכוערת..:S

Gidin

New member
../images/Emo187.gif

מה את שחה (חחחחחחח.....) קלואי ממממממש יפה! והיא גם מגניבה כזאת.. אבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי יפה מכוווולם שמה זאת מרלנה! כמובןןןןןןןן........
הכי יפה מהבנים.....אויש זה קשה..אמממ...יש הרבה... סטפנו רולזז! בכל מקרה, בעקרון, רב המשתתפים בסדרה הזאת נבחרו בשל היותם ברבים.. סווווו......

maj

New member
../images/Emo93.gif

לא ידעתי שזה נמצא בשם משתמש של אח שלי.......,.......... בכל מקרה, ההודעה האחרונה היא שלי...טלי..

shanyz

New member
חחח../images/Emo9.gif

אגב אהבתי ת'חתיצה( משחק החיים
) ממ אולי למישהו יש פה תמונה של קלואי? מה שנאי זוכרת שראיית אותה זה שהיא הייתה עם שיער אסוף, עם משקפיים כאלה..נראה לי גם הגבות לא היו מסודרות או שזה סתם אני מדמיינת עכשיו

למעלה