סקר

סקר../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בואו נכיר אחד תשני הכי טוב
1)איזה סרט הכי אהבת? 2)איזה דמות מהטובים אתה הכי אוהב? 3)איזה דמות מהרעים אתה הכי אוהב? 4)איזה סרט לא אהבת,או הרגשת פיספוס בסרט? 5)איזה חרב אור היית רוצה?(ידית,אחת בכל יד,מחוברת,מעוקמת) 6)איזה חללית אתה הכי אוהב 7)איזה דמות הכי בא לך שהיא תמות! 8)איזה קרב חרבות אתה הכי אהבת 9)איזה קרב חלליות הכי אהבת 10)אם היית יכול להיות בתקופה של מלחמת הכוכבים באיזה תקופה היית רוצה ובאיזה צד? תודה לכולם שענו

תשובות שלי../images/Emo70.gif

1)אימת הפאנטום 2)אובי וואן
3)דוקו
4)האימפריה תוקפת שנית,כי הם לא שמו מספיק דגש על הכוח,רק קצת קטעים... 5)חרב אור צהובה רגילה יאני ידית 6)B-WHING 7)ג´רג´ר
8)הקרב של לוק ווידר בשובו של הג´די 9)הקרב כנגד כוכב המוות בתקווה חדשה! 10)בתקופה של אחרי הסרט השישי
בתור ג´די כמובן אבל שנמצא רחוק מתחומי הרפובליקה...

mara jade

New member
הממממ../images/Emo12.gif

1)האמפ´ מכה שנית 2)yoda mm yes..and chewie!! 3)דוקו 4)-אין כזה דבר- 5)אני חושבת ש...ידית אחת 6)x-wing אני חושבת 7)מישהו שכבר מת אז זה לא ממש יעזור...|: 8)YODA vs. dooku 9)פרק רביעי אחריי שהאן ליאה לוק צ´ואי אר טו ות´ריפיו "בורחים" מהדת´ סטאר במילניום פאלקון. 10)clone war, a jedi

green lantern

New member
שאלות קשות...

1)שובו של הג´דיי 2)יודה 3)ג´אבה דה האט 4)הראשון והשני בסאגה הישנה 5)מעוקלת 6)מילניום פלאקון נחשב
7)הקיסר בסאגה הראשונה .. הוא כזה מעצבן.. ומשלתי התגשמה... 8)יודה ודוקו בסרט החדש 9)הקרב של המילניום פאלקון מול הספינות של הדארק סייד.. אני זוכר את זה במעורפל אבל אני זוכר שלוק הרס כמה ספינות... 10)ג´דיי בסרט ה7 ...חחח

אוקידיי ../images/Emo13.gif

1) שאלה קשה, במיוחד לאור העובדה שאני עדיין בהייפ של המתקפה. אני מתלבט בין "שיבוטים" ל- "תקווה". אחד מהם
2) מהטובים? ללא ספק אובי-וואן. 3) דוקו כמובן. 4) האמת? גם "שיבוטים". היתה לי בו הרגשה קצת רעה בכל מה שהיה קשור לדיאלוגים בין אנאקין לפדמה. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. 5) אלגנטית. כחולה. לא היי-טקית כמו החדשות. משהו זאת כמו של בן קנובי או לוק מ- "תקווה". 6) מנסיון שלי עם X-Wing Alliance - בהחלט X. 7) כל אחת מהדמויות שמתה בסרטים וחזרה באורח פלא ב- EU. 8) קרב החרבות שהכי אהבתי היה כמובן הקרב הסופי של לוק ווידר ב- "ג´די", אחרי הקטע של "Than perhaps she will" - "NOOOOOO!" 9) ריצת התעלה בכוכב המוות, "תקווה חדשה" 10) טוב לי כצופה, תודה

יאאאאאאא ../images/Emo12.gif

זה באמת היה הקטע שהכי אהבתי כמו שרשמתי גם בקטע שהוא צורח לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! ואז יש מוזיקת רקע יפה ושומעים תחרבות ווידר מתנשף ולק כככה קרוב לצד האפל ואז יש תקטע הסמלי שהוא חוטך לו תיד כמו שוידר עשה לו
כזה קטע יפה.....

ben kanobi

New member
תשובות שלי

1-האימפריה מכה שנית 2-או יודה או לוק 3-ווידר אלה מי? 4-אימת הפנטום 5-כמו של קוי גון 6-לא מתעניין בזה 7-גרנד מוף טרקין (הוא היה ניג´ס) 8-או הקרב בין לוק לויידר ב"ג´דיי" או בין קוי גון ואובי וואן למול ב"פנטום" 9-כוכב המוות הראשון 10-בתקופת שילטון הסית´ בתור ג´דיי כמובן

Suikun

New member
אוווו סקר

1) המממ.... הייתי אומר שובו של הג´די... הכי מיוחד... אבל אני אלך על מתקפת המשובטים (בעברית זה נשמע כל כך..כל כך..
) 2) אני אלך על מייס וינדו. הוא תמיד כזה..שקט..רגוע.. אבל יודע להיות תוקפני. 3) הקיסר.. הוא מחשב הכל מראש, חכם.. אין ספק שהוא אדיר. 5) כמו של אובי-וואן. קלה ומגניבה. 6) החללית המלכותית מפרק 1. היא פשוט מדהימה. אני מתלבט בינה לבין הnaboo N1 fighter 7) הילדים האלה שהסתובבו עם אנקין הקטן בפרק 1 >_< הם לא בדיוק דמות, אבל הייתי רוצה לראות אותם נמעכים מתחת לאיזה סלע. 8) יודה ודוקו *_______* 9) הקרב בפרק 1, ליד תחנות הפיקוד מעל נאבו. 10) בתקופה קצת לפני פרק 1, ואביר ג´די כמובן. התקופה הכי טובה להיות אחד, אני חושב.

Ecthelion

New member
תשובתיי

1}תקווה חדשה. 2}אובי ואן-סריפיאו 3}הקיסר 4}אימת הפנטום. פשוט סרט לא עשוי טוב. 5}ידית מחוברת{כמו של מול} צבע כתום. 6}לא אחת במיוחד.של ג´נגו פט 7}אמממ...אמיאדלה{לא פאדאמה}. 8}הקרב הכי טוב היה עם דוקו-הקרב המשמעותי ביותר היה אובי ואן-ויידר. 9}במתקפת המשובטים.שהם מוקפים ואז בה יודה. 10}עם הייתי הייתי רוצה להיות בתקופה של דארת מול בצד הג´דיים.

pakapaka

New member
איך אפשר שלא לענות

1. אני אוהבתי את הפודרייסרים, את הקרב של כל הג´דיים והמשובטים ברובוטים, את הטיסה שבתעלת הDeath Star, את הקרב על הות´ ואת ניסיון החילוץ המוצלח מידיו של ג´בה. אז אולי את פרק 3 אני יאהב יותר משאר הסרטים ??? 2. האן סולו, פשוט גאון הבן אדם 3. ג´בה, חיים כמו שלו ואתה מסודר. בחורות, אוכל, נרגילות ומופעים כל היום. 4. יותר קרבות אוויר באימפריה מכה שנית, הקרב בהות´ לא סיפק אותי 5. מצידי שתהיה הכי רגילה שיש, עדיפות לכחול, העיקר שיהיה חרב אור
6. אם הייתי מורד ללא ספק X-Wing וזה גם מניסיון (כמו שעוד מישהו כתב..) 7. C3PO הוא קרציה, איך תיכנתו אותו ככה
8. יודה VS דוקו, זה היה חזק ביותר
9. אם רק היו מתמקדים עוד קצת בקרב המסיים בשובו של הג´דיי, היה שם קרב עצבני למדיי 10. ג´דיי בתקופה שלפני המלחמה או אחריה. תנו לי את יכולת הMind Tricking וזה יספק אותי, תחשבו על הפוטנציאל שביכולת הזאת, אתה עושה מה שאתה רוצה וזה עובד על רוב האוכלוסיה.

שלי:

1.אימת הפאנטום 2.מממממ.....מאסטר וינדו! 3.דארת´ מאול! 4.מתקפת המשובטים! 5.כמ של דארת´ מול. 6.X-WING 7.ממממ.אף אחד. 8.דוקו-יודה-מתקפת המשובטים. 9.אין משהו מיוחד.... 10.בצד של הג´דיי כמובן ובתקופה שאנאקין דפק את המלכה אמידאלה...לא סתם.. מממ בתקופה של דארת´ מול.עם קוואי גון ג´ין...

Deathatred

New member
תשובות

1) האימפריה מכה שנית ושובו של הג´די. 2) יודה יו-יו-יו-יודה (מתחרז עם סודה, ומי שמכיר את ויירד אל יבין). 3) ללא ספק, DARTH VADER. 4) אימת הפנטום. 5) חרב האור הקלאסית - ישרה ופשוטה. 6) את משמיד הכוכבים של דארת´ ויידר. 7) ג´אר ג´אר בינקס. 8) שני קרבות החרבות בין לוק לדארת´ויידר. קרב החרבות בין יודה לדוקו היה ביזארי לחלוטין וקורע מצחוק (יודה הפינבול החייזרי). 9) הקרב האחרון בשובו של הג´די. 10) אביר ג´די בתקופה שבה הם הביסו את הסית´.

למעלה