אמ... רוק קלאסי
S SNOOPY 3 New member 3/4/07 #25 סגנון מוזיקה: הכי אוהבת רוק ומטאל, הכי שונאת מזרחי ודיכאון בעעע לא היתי פה הרבה זמן, כיף לחזור
F fireyes New member 4/4/07 #27 אהמ..! אין לי סגנון ברור... עכשיו אני שומעת מלא דברים של חברים שלי...(הםפ דוחפים לי את האוזניות לאוזן..) והם שומעים בעיקר רוק...אני לא אוהבת רוק כבד וגם שונאת דיכאון.. בשעות הפנאי אני שומעת בעיקר שרית!
אהמ..! אין לי סגנון ברור... עכשיו אני שומעת מלא דברים של חברים שלי...(הםפ דוחפים לי את האוזניות לאוזן..) והם שומעים בעיקר רוק...אני לא אוהבת רוק כבד וגם שונאת דיכאון.. בשעות הפנאי אני שומעת בעיקר שרית!
ל לאו14 New member 4/4/07 #28 מוזיקההה../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif הכייי אוהבתת : מזרחיתתתתת!!!!!!איןן על מזרחיתת!! היפ הופ פופ והראל סקעתת[חחח] אהה וגם ת'סגנון של קרון פלס מירי מסיקה וכ'ו..[איך קוראים לסגנון כזה?? שונאתת: רוקק כבדדדד וכל המטאל ואלה..אני פשוט לא מבינה מה ההבדל...
מוזיקההה../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif הכייי אוהבתת : מזרחיתתתתת!!!!!!איןן על מזרחיתת!! היפ הופ פופ והראל סקעתת[חחח] אהה וגם ת'סגנון של קרון פלס מירי מסיקה וכ'ו..[איך קוראים לסגנון כזה?? שונאתת: רוקק כבדדדד וכל המטאל ואלה..אני פשוט לא מבינה מה ההבדל...