סקר

Peach 17

New member
סקר../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

סקר חמוד שראיתי בפורום אביב גפן.. תענו כמובן רק על הופעות של הדורבנים
איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה?
איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה?
איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר?
לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות?
מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה?
מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה?
איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה?
האם הלכת פעם להופעה לבד?
איך היה?
איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת?
מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? [שאלה הזויה]
האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא?
מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות?

מאיגו

New member
אני

איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה?נראה לי ש-16.8 איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה?זו שהיתה בתאריך של פסטיבל הבירה איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר?הראשונה שלי! לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות?הראשונה,נראה לי. מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה?אין לי מושג... מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה?נראיתי בציבור עם שיער פזור איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה?בארבי ת"א
האם הלכת פעם להופעה לבד?לא איך היה?לא היה איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת?סילבסטר,ההופעה ה-100 מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? [שאלה הזויה] הכל!(כמעט...) האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא?חס וחלילה! מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות?אתם(למרות שעוד לא הייתי אתכם לבד בהופעה),דורבניסטית,אחי וחברים שלו.

1Reebok

New member
אפרסקקק ../images/Emo99.gif

רק של הדורבנים? הו, טוב.
איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה? ההופעה בבארבי ת"א!!! ההדרן הכי מדהים בעולם!
איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה? פרישמן. לא יכלתי לעמוד, והיא היתה די קצרה.
איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר? בבארבי כפר סבא? לא ממש היו הופעות "מרגשות"
בשבילי לפחות עדיין.
לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות? בבארבי ת"א!
מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה? כמעט ונשארתי בדימונה בלי אוטובוס להגיע למקום הלינה
מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה?
לא נועז או מטורף, סתם מפגר
נפנפתי לאיתי שלום עד שהוא עשה לי בחזרה. נראה לי שהוא שונא אותי על זה
איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה? בדימונה
האם הלכת פעם להופעה לבד? נופ.
איך היה? לא היה
איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת? הזאת בלונה פארק ת"א..
מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? [שאלה הזויה] לרוץ קצת.
האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא? נופ, כל הופעה של הדורבנים - מעדן!
מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות? האין זה ברור שפורום הדורבנים בתפוז?

סקר! יש ../images/Emo13.gif

איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה? נראה לי שהאקוסטית. או אחת מבבארבי בת"א.
איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה? עקרונית אני לא זוכרת שלא נהנתי, אבל הייתה פעם אחת שערסים פשוט שמו שולחן מול הבמה וישבו לידו כמו חבורת אידיוטים.
איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר? הראשונה/ השניה/ האקוסטית. המון סיבות.
לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות? או השניה, או האקוסטית. לשתיהן ציפיתי כל כך...
מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה? אני משעבדת את חברים שלי לבוא איתי ומציקה לאנשים עד אמצע הלילה כדי שיבואו ונוכל להתחלק במונית.
מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה? חוץ מלצרוח כמו מפגרת [אבל היה לי מותר, הייתי שיכורה קלות], אני סתם אוהבת להביא את הזיקוקים וכאל אלה. זה כיף
איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה? רמת גן, והיה כל כך שווה את זה.
האם הלכת פעם להופעה לבד? הלוואי שיכולתי! תמיד האנשים שאני מביאה [חוץ ממכם...] יושבים בצד כמו איזה לא יודעת מה...
איך היה? נחמד, נחמד, היה ממש נחמד? [לא היה, אסור לי ללכת לשם לבד
]
איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת? האקוסטית הראשונה, והופעה שהייתה יומולדת למישהי שכתבה פה פעם יומיים לפני.
מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? [שאלה הזויה] להמציא מכונת זמן שתחזיר אותי אחורה?
האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא? Hell no!
מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות? הדורבנים, כמובן! [סטוגודוש!]

1Reebok

New member
לא הבנתי משהו מהתשובות שלך

היתה להם הופעה אקוסטית או לא?
סתם, זה באמת מעניין! מתי היתה? איך זה היה? אני רוצה גם

צ א ל ה

New member
אני אני אניייייייייייייייי

איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה? וואו, היו כל כך הרבה הופעות, שאני לא ממש זוכרת...
איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה? היו כמה הופעות שהיה כל כך צפוף ומגעיל שהיה בלתי אפשרי להנות
איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר? ההופעה המרגשת ביותר הייתה ההופעה האחרונה לפני ההפסקה בפסטיבל מספרי סיפורים, הידיעה שזו ההופעה האחרונה לתקופה הקרובה הפכה הכל למרגש יותר לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות? בהתחלה , כל ההופעות הראשונות שהייתי בהן היו לי הרבה ציפיות לקראתן
מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה? זה לא היה בדיוק להגיע להופעה... לפני שנה הייתה לי את התוכנית איתם, ורציתי לעשות תחקיר לפני התוכנית, אז הייתי צריכה להפגש איתם, אז קבעתי עם מיכל שאני אבוא לכ"ס ואדבר איתם אחרי הבלאנס/לפני ההופעה, וזה היה ביום שישי, ככה שאין תחבורה ציבורית... אז נסעתי למישהו שהוא כאילו ידיד שלי, אבל אני לא ממש בקשר איתו, שהוא גר ברעננה, ממנו בלקראת הערב נסעתי לחברה שלי בהרצליה ומשם בלילה נסעתי לכ"ס, בלי שמץ של מושג איך אח"כ אני חוזרת לת"א... בסוף באמצע ההופעה ידיד שלי התנדב להחזיר אותי הביתה (הייתי בהופעה לבד) ואחרי שחיכיתי לו משהו כמו חצי שעה אחרי ההופעה, הוא התקשר וביטל... (בסוף איתי החזיר אותי הביתה)
מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה? כל הופעה אני צועקת מלא וצורחת, הייתה הופעה אחת שזיגו עשה את הקטע של "אנחנו בעצם אנשים רעים" אז צעקתי עם אביה (נראה לי) "זיגו יא פושע" ואז הם עצרו הכל, שאלו אותנו "מה אמרתן?" ואני זוכרת שפשוט רציתי לקבור את עצמי...
איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה? ההופעה הכי רחוקה הייתה ב... ב... ב... כ"ס נראה לי....
האם הלכת פעם להופעה לבד? הרבה פעמים
איך היה? היה מעולה, כמו כל הופעה אחרת... תמיד פוגשים שם אנשים שמכירים.. לא ביג דיל!
איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת? ההופעה בניצנים.. למרות שאחרי שראיתי את הDVD וראיתי כמה אנשים היו שם... לא נראה לי שממש פיספסתי.. כי אני דיי אוהבת את האינטימיות של הבארבי...
מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? [שאלה הזויה] כלום
האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא? אמ... היו כמה הופעות כאלה, אבל אני לא אפרט...
מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות? אביה - למרות שלקראת הסוף היא כבר לא הייתה רוקדת וכאלה, אז זה הפך להיות פחות כיף, אבל עדיין, רק אביה משתפת פעולה עם השטויות שלי בהופעות. ויש את חברה שלי ניצן שאיתה כיף ללכת להופעות.

jowi

New member
../images/Emo136.gif מאאאאין ../images/Emo136.gif

כיוון שהייתי בכל מיני הופעות ולא ר-ק של הדורנים, אני עונה על כל מיני הופעות! איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה? שוטי הנבואה - מחפשים את דורות, חוף הבננה ביץ' באכזיב. איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה? פסטיבל בשקל?!... :-| איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר? הופעות הן לא מרגשות! הן סתם כפיותתתת :) הצגות הן מרגשות, גם סרטים... לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות? הדורבניםםם...נראה לי :) מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה? קניתי כרטיססס....מצ'געת אני על כל הראשששש
...סתם, האמת שנכנסתי להופעה לזאפה עם אחותי הגדולה למרות שזה היה עם הגבלת גיל... שגם זה מעשה נועז ביותרררר
מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה? צעקתי לעמית כרמלי שאני אוהבת אותו, ועליתי לחברים שלי על הכתפיים...
איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה? ת"א...שממני זה די רחוק...אני גרה בחור!!! האם הלכת פעם להופעה לבד? לא...מה משעמם לי?! איך היה? לא היה! איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת? של מוש בן ארי...של הדורבנים בפסטיבל וואזו של אורנג'... מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? לאכול יותר מהר, כי אחותי והחבר שלה אכלו לאט ובגלל זה אחרנו להופעה... :) האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא? חלילה וחס...כל ההופעות ברוכות! מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות? חברים שלי\אחותי...

כתמונית

New member
יש יש ! עוד שאלות!!

איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה? מממ.. ווא... כולם נראה לי.... אבל הייתי כולי נפעמת בהופעה בראש השנה בבארבי ת"א!! אך.... אייל מנגן בחלילית פלסטיק קטנטנה ומצ'וקמקת.... איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה? אין!! נהנתי בכולם בטירוף!!! איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר? מרגשת??!! מממ... מרגשת? זה דורבנים!!! אבל מצחיקה - ההופעה ביומולדת של עינב!! לא רגע.. בפורים? חחח!! לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות? היומולדת של עינב! הם דיי שתממשו! מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה? מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה? צעקתי עם אפרת ששי בקולי קולות? והיו לי תנועות לכמה שירים...אבל רגע... זה כול הופעה...ההשפלה..חחח.. איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה? ת"א - רחוק מספיק? האם הלכת פעם להופעה לבד? לא עושים את זה בחיים! חוץ מזה שאני דיי בטוחה שגם אם אני אלך לבד אני אמצא מישהו שאני מכירה... איך היה? איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת? כ"כ הרבה! אבל בעיקר את זו שהייתה כמה ימים לפני המפגש ובסילבסטר! מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? [שאלה הזויה] מממ... לא יותר מידיי... יהיו עוד הרבה... האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא? בחיים לא!!! מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות? אפרת ועינב הבוסיות וגם ירדן וצאלה ואביה וכל הקבועים! (איכס! אנחנו חבורה אנשים!!!)

כתמונית

New member
אויש אויש!

שכחתי בשאלה האחרונה את אלון - עד שלא שמעתם את הצחוק שלו לא שמעתם צחוק מימיכם!!! חחחחחחחחחחחחח!! אלוני כפרות!

efratushke

New member
בהמות אדם!!!! תורי!!! *דוחפת*

#איזו הופעה זכורה לך כהופעה שהכי נהנית בה? ממ.. רייגע.. לחשוב לחשוב.. מממ... אולי ההופעה הראשונה שלי עם כתומה?... פוריםםםםם!! #איזו הופעה זכורה לך שהכי פחות נהנית בה? אוייש יש לי טראומה מחופרישמן.. מי ישמע.. הכל הסתבך שם.. והיה המוןןןןןןן חול בנעליים!!! או ההופעה בראשון לכבוד אריק לביא.. איי דונט קיואו! #איזו הופעה זכורה לך כהופעה המרגשת ביותר? מממ אני חושבת שפסטיבל הפסנתר "חומר קשה זה..." #לפני איזו הופעה היו לך הכי הרבה ציפיות? ההופעה של המומולדת עינב!!! התממש!!! "ברוך אתה אדושם..." #מה הדבר המטורף\מוזר\נועז ביותר שעשית בשביל להגיע להופעה? ממממממ... למה תמיד יואצ בסוף שאמא שלי לוקחת את כולם?!?!?! #מה הדבר הכי מטורף\מוזר\נועז שעשית בהופעה? אני?!?! מטורף?!?!? מה זה?!?! אנייייי?!?! אתם בטוח מתבלבלים... אויייייי הבאתי נצנצים ופזרתי!!! היה כיף!!! רגע! זה לא מטורף! אבל יש מישהי מטורפת שתמיד צועקת ששי.... והיא לובשת מחשוף ענקיייייי כזה (אני בגמילה ממחשופים! תשאלו את כתומה!! אני לא לובשת יותר מחשופים!! בערך......) והיא עושה תנועות ורוקדת והיא מכוערת כזאת!! אמא!!! #איפה הייתה ההופעה הכי רחוקה מהבית שלך שהלכת אליה? ניצנים?.. לא יודעת?.. ת"א זה כמו חו"ל בשבילי! חחחח #האם הלכת פעם להופעה לבד? לא.... אבל אולי היה קורה..... אם יהיו אילוצים.. לא היתה לי הזדמנות לעמוד (לעמוד?....) בסיטואציה מוזרה ופריקית שכזאת!! (הגזמה..) #איך היה? כיף!!! מה היה?... בטח בטח! אה?! #איזו הופעה אתה הכי מצטער שפספסת? גבעתיים.... וההופעה של שבוע שעבר בחיפה.. #מה היית מוכן לעשות בשביל לחזור בזמן ולהיות בה? [שאלה הזויה] הגזמההה!!! #האם אתה מצטער שהלכת להופעה כלשהיא? ממממ... לא זוכרת..... #מי הם האנשים שאתה הכי נהנה איתם בהופעות? אנשי הקבועים!!! (לא יפה להצביע)

למעלה