סקר:

ToryMaster

New member
המון דברים ../images/Emo58.gif

הארי יפסיק להתחבא מאחוריו ויתחיל לעשות משהו בעצמו, כי תכל'ס, כשכולם עושים את העבודה בשבילו אין סיבה שהוא יצליח להרוג את וולדמורט, וזו המטרה.

אבל ../images/Emo58.gif

איך הארי יהורג את וולדומרט אם דמבלדור לא מספר לו כלום? רק בספר החמישי והשישי דמבלדור סיפר להארי פרטים על וולדומרט.

../images/Emo58.gif

אני בוטחת בו וחושבת שהוא עדיין טוב. יש לי כמה סיבות: קודם כל זה צורת הכתיבה של רולינג היא אוהבת להפתיע,ובגלל שהיא גרמה לכולנו לחשוב בספר הזה שסנייפ רע לחלוטין,הוא בטח יהיה טוב. סיבה אחרת היא שלדמבלדור חייבת להיות סיבה שהוא סמך עליו אני לא קונה ת'תירוץ שהארי אמר שהוא התחרט ודמבלדור סלח לו,הוא חכם וסנייפ לא יכל לעבוד עליו לדעתי נגלה את הסיבה האמיתית בספר השביעי
.

the ror

New member
../images/Emo58.gifלי דוקא היא נתנה תחושה שהוא

טוב ולכן אם היא תפתיע... וגם וולדמורט חכם ככה שאם תשווי ביניהם תגלי שכנראה וולדמורט יותר חכם כי סניים הצליח לעבוד על דמבלדור ולהרוג אותו בעוד שעל וולדמורט הוא לא הצליח לעבוד... אבל מה אני מקשקש, אני חושב שסנייפ טוב ושהריגת דמבלדור היתה מתוכננת ולכן דמבלדור יותר חכם מוולדמורט...ושגם זנב תולע יפתיע בנקודה מסויימת...(לא כאדם טוב לגמרי-הוא חלאה גמורה- אבל הוא יגיב לכך שהוא חייב להארי את חייו). ושנגלה עוד המון דברים בספר השביעי...אני כבר לא יכול לחכות...שתכתוב יותר מהר...

אמממ../images/Emo58.gif

בקשר לדברים הראשונים אני לא הייתי אומרת שוולדמורט יותר חכם,אולי הוא פחותתמים אבל אם רולינג הייתה כותבת תירוץ טוב למה הוא האמין לסנייפ יכול להיות שהייתי חושבת שהוא רשע אבל היא כתבה תירוץ מאוד צולע ככה שברור שהולכים לגלות ת'סיבה האמיתית.
בקשר לשאר אני בערך מסכימה איתך

הדעה שלי ../images/Emo58.gif

שסנייפ הוא אוכל מוות. דמבלדור בעצמו אמר שבגלל שהוא חכם הטעויות שלו גדולות בהתאם. רולינג לא כתבה את זה סתם.

the ror

New member
אפשרי בהחלט...פשוט נראה לי שדיעה

כזאת תצטרך לגרור אחריהה המשך די מדכה ולכן אני מסתיים ממנה...

דנקי

New member
../images/Emo58.gif רוצים את דעתי??

בתחילת הספר השישי כתוב שסנייפ לא בצד של דמבלדור, הוא אמר את זה לנרקיסה (אמא של מאלפוי), ולדעתי, הוא לא שיקר לה... הוא גם הסביר למה הוא לא הרג את הארי או את דמבלדור!! זה כבר ברור, לא?!?!?!!?

the ror

New member
../images/Emo58.gifזה הגיוני אבל ממש לא ברור..

כי כל הסיפור הזה מתאים בהחלט גם לדיעה שהוא טוב בהתחשב באנשים שהוא דיבר איתן...ברור שה מה שהוא יגיד לשתי אוכלות מוות...זה לא מוכיח כלום לשום צד...

למעלה