סקר
עונה 2

inbalinbal1

New member
סקר ../images/Emo58.gif עונה 2

לא מצאתי באף אתר סקר מי אתה חושב העיף את האוטובוס מהצוק אז החלטתי לפתוח שרשור ובה כל אחד יתן את ההשערה שלו לגבי הפושע הארור: החשודים שלי כפי שציינתי בשרשור על פרק 2X21 הם דאנקן וון קלמונס (אני חייבת לציין שהם היו שני החשודים שלי לרצח לילי) ון קלמונס הייתה לו סיבה כפי שראינו בפרק 9 (להיות המנהל הראשי) ואמצעי כמו שראינו בפרק 19 (הוא עושה סיבוב אוטובוסים בסוף כל יום) דאנקן נראה לי היה שפוט של וודי והיה מאוהב בו לכן הוא רצה להרוג את מרקוס ואת פיטר

דאנקן הוא..../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

Woody's bitch?
מי שהרג באוטובוס, בטוח מישהו שממש ורוניקה אוהבת. בטוח. ככה שקנדל? זאת לא. עוד אחד מהאופנוענים שדפקו לנו? לא. אני כמעט בטוח, לגמרי, שזה דאנקן. ככה ייפטרו ממנו בעונה הבאה.

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 2

אני חושבת שזה ביבר, מכמה סיבות: 1. נראה לי שהוא הילד השלישי שוודי התעלל בו, ובגלל זה יש לו בעיות עם סקס. 2. אולי הוא רצה לנקום בדיק ו-וודי על האוטובוס, להרוג את דיק, את בטינה שאהבה את דיק, את סרבנדו שאיים עליו, את מרקוס שרצה להוציא את וודי מהארון ואת הבת של וודי... 3. הוא מופיע כל העונה בפתיחה כדמות ראשית, אבל בקושי ראינו אותו, מה שמצביע על כך שצריך להיות לו קשר לעלילה העונתית ועוד לא הבנו את הקשר הזה.

למעלה