סקר

סקר ../images/Emo41.gif

אני חדשה פה אז אני לא יודעת אם כבר עשיתם את הסקר הזה או לא, אבל אם כן, רק תגידו... השאלה שלי היא כזאת: מה הכי אהבתם: לגעת באושר / לחיי האהבה / משחק החיים? והתשובה שלי: הכי אני אוהבת את משחק החיים. זו גם התוכנית הכי איכותית מבין השלוש. השחקנים כבר באמת יודעים לשחק והסוף לא צפוי מהפרק הראשון (כמו שהיה בלגעת באושר). ראיתי גם את "לגעת באושר" וגם את "לחיי האהבה" ומבינן אני יותר אוהבת את "לחיי האהבה". האמת שעכשיו אני לא כל-כך מבינה איך יכולתי לראות "לגעת באושר". ראיתי שידור חוזר מזמן בערוץ 10, וזה פשוט כל-כך עלוב... מה דעתכן?

or 343

New member
התשובה ברורה ../images/Emo6.gif

משחק החיים היא הטובה ביותר מבין השלושה, אחריה "לחיי האהבה" שהייתה אהבת חיי עד לא מזמן..............ואח"כ לגעת באושר- שהאמת, לא סבלתי!! זו הייתה סדרה עלובה, אבל אפשר להבין בגלל שזו הייתה האופרת סבון הישראלית הראשונה לאט לאט הם התקדמו וברור שעכשיו משחק החיים היא הסדרה הטובה ביותר כי היא גם שונה מהסדרות האחרות, זו סדרה מתוחכמת שכתובה ממש טוב!!!!!!!!!!!

yuli c

New member
קודם כל...

wellcom!!! מקווה שתהני בפורום... בקשר לסק תאמת עד כמה שזכור לי כבר כתבו על זה, אבל אני אענה שוב... כמו שכבר אמרתי הטלנובלות משתפרות עם הזמן ואכן "משחק החיים" לקחה צעד גדול קדימה מהטלנובלות הקודמות. השחקנים הרבה יותר טובים והתסריט הרבה יותר מעניין. אז נכון ש"לגעת באושר" הייתה סידרה מאוד עלובה. רוב השחקנים שם לא ידעו לשחק ובכלל התסריט היה לא אמין... "לחיי האהבה" אכן התקדמה יותר מבחינת השחקנים אבל גם שם התסריט לא היה ממש טוב. משחק החיים אכן לקחה צעד גדול קדימה מבחינת השחקנים והתסריט רק מפריע לי הדמות של ליה בתור דמות ראשית.

למעלה