סקר!!!!

סקר!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב תראו... מפגש פורום קרב וקצת שכחתי את השמות של כולן
אז קיצר...... שם: גיל: כיתה: מוזיקה: תחביבים: אובססיה: 5 עובדות עלייך: לצרף תמונה למי שיש או לתאר את המראה

../images/Emo47.gif

שם: ענבר טשימוביץ או טשי גיל:14 וחצי כיתה: ט' מוזיקה: מטאל, רוק קלאסי תחביבים: לצייר, לשמוע מוזיקה אובססיה: סרטים, שר הטבעות, פנטזיה, קולה 5 עובדות עלייך:מושפעת מסרטים/ספרים, חשה מתים, חוזה את העתיד, מתקשרת עם אנשים בכוח המחשבה
שיער שחור מתולתל ליפתי, עניים חומות ירוקות, עגיל באף, מטר 55 בערך, שמנמוכה.

buffgirl

New member
../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שם: דניאל.
כיתה: י'.
מוזיקה: רוק ושחורה.
תחביבים: טלוויזיה, מחשב, חברים, מוזיקה, נוע"ל..
אובססיה: Moo-Moo ובאפי.
5 עובדות עלייך: א. אני חולת באפי בדם. ב. ג'ינג'ית וואנבי (למרות שיש לי קצת). ג. חולה על באפי, חברים, מכושפות, הבית הלבן, מלאך שחור, אמיץ הכלב הפחדן ואקסן מן-אבולושיון. ד. אוהבת לעבוד בפוטושופ. ה. אוהבת לכתוב פאנפיקים (אבל הם גרועים).

פרפר15

New member
אנינינינינינינינינניניניני

שם:דניאל (דני) גיל:עוד חודש 16 כיתה:י מוזיקה: הכל חוץ מדיכאון תחביבים: לירקוד לשיר(למרות שאין לי קול מי יודע מה) וליראות שר הטבעות אובססיה:שר הטבעות השרט והשפר הכלב שלי שוקולד וקולה 5 עובדות עלייך:
ראיתי את אחוות הטבעת 32 פעמים
אני לא אוהבת את השיער שלי
אני עצמותית (רזה מאוד)אבל לא אנורקסית
אני אוהבת סירטי פנטזיה ומדע דימיוני
ואני גם אוהבת את המורדים נ.ב תמונה מגעילה שלי אני ניראת כמו ילדת הפרחים

moran14h

New member
טוף

שם:מורן גיל:14 כיתה:ט מוזיקה:פופ,רוק ,ראפ..כמעט הכל.. תחביבים:אממ טלוויזה ,מחשב,חברות,קניון,לנסות להתחמק מבצפר ולא להצליח.. אובססיה:אה...אמממ ג'סטין! ג'וני! מוזיקה! טלויזיה!ועוד כמה שאני שוכחת 5 עובדות עלייך: 1.אני מתחרפנת בקלות 2.אני פריקית של מוזיקה (אבל בטח קלטתם) 3.אני מאוד אוהבת ומעריכה משחק!(יענו של קולנוע ) 4.פגשתי את טל מוסרי! יש! 5.אני רואה "תשוקות" (אויי הבושה!) מראה:אני גבוה מידי(פאקינג מטר שיבעים חמש),לא ממש שמנה ולא ממש רזה,עיניים חום-ירוק,שער שטני בהיר (נוטים לקרוא לי בלונדינית אבל אני כל כך לא!)..

OB4ever

New member
אני

שם: דניאלה טראוב גיל: 14.5 כיתה:ט מוזיקה:של שר הטבעות, מוזיקה אירית ואינדיאנית וגם את המוזיקה של שודדי הקאריבים תחביבים:לרקוד, להסתכל על אורלי אובססיה:נו זה לא ברור....אורלנדו 5 עובדות עלייך:מתה על מכושפות, על אורלנדו בלום וכל הסרטים שהוא השתתף בהם, אני בישנית בהתחלה אבל כשמכירים אותי יותר טוב אני ממש ממש לא...חיחי, אם יהיה לי עוד 2 עובדות מעניינות אני אכתוב מראה: מטר 55 (נמוכה מידי
) אאא..שיער חום, עיניים חומות- ירוקות, רזה...אם יכולתי לשים את התמונה הדפוקה הזאת הייתי שמה אבל היא גדולה מידי....מי שרוצה לראות שתשלח לי אימייל חיחי

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif

שם: שרון גיל: 14.5 כיתה: ט מוזיקה: רוק ופופ קלאסי תחביבים: רביצה על חופי ים אובססיה: ים 5 עובדות עלייך:
אני בתנועת בני המושבים
אני מושבניקית בלב ובנפש
אני מאמינה בכישוף
אני חברה בפורום מכושפות חברתי
אני אוהבת לאפות.

•aniviel•

New member
הנה...

שם: לירון גיל: 17 כיתה: יב מוזיקה: רוק תחביבים: שר הטבעות וסרטים IN GENERAL אובססיה: שר הטבעות 5 עובדות עלייך: 1. טסה כל שנה לפחות פעמיים ללונדון 2. חולמת להיות בימאית 3. מרחיבה כלכלה ומחשבים 4. יש לי יותר מדי דברים של שר הטבעות ונגמר המקום בחדר
5. יש לי נזם באף ושני קעקועים (אחד באלפית אחד בסינית) וצירפתי תמונה.. גם ככה לא ממש רואים אותי בה אבל אני בטוחה שתחיו עם זה חחחח

חח גם אני חולמת להיות בימאית!!!!!

וגם לי יש נזם!!
וגם לי יש דברים של שר הטבעות בחדר אבל יש עוד מקום
טוב ביי

meeeeeeeeee

לצערי הרב אני לא חושבת שאני ילך למפגש אבל לא נורא... *סניף**סניף* הנה זה בכל זאת: שם: יסמין (מן הסתם חיחי) גיל: 14 כיתה: ט מוזיקה: מממ, בעצם הכל חוץ מפופ בריטני ספירסי כזה ורוב סוגי הטראנסים... בעעעע
תחביבים: ממ, טניס, כינור, אורלי, באפי, אנג'ל, מחשבים, חיות, ציור.. מעט מאוד...
אובססיה: באפי, אנג'ל, אורלי, קולה.. יותר מדי...
5 עובדות עלייך: 1. אני טסה כל שנה בערך לצרפת למשפחה שלי
2. יש לי אתר על חיות. 3. אני אוהבת לעבוד בפוטושופ ובפלאש. 4. אני מבלה את רוב זמני במחשב. (אם לא שמתם לב עד עכשיו.. חח) 5. אני חושבת יותר מדי על עובדות עלי..
ו... ממ, אני 1.68 בפעם האחרונה שבדקתי, שיער עד הכתפיים חום מתולתל (בערך), עיניים חומות.. רזה יחסית (אומרים שאני אנורקסית אבל לאאאאאא!! אני אוכלת כמה שבא לי!). וזהו..

LiNKiNPaRKiT

New member
ואני...

שם: דפני גיל: עוד 5 חודשים בת 14 כיתה: ח' מוזיקה: ניו מטאל(לינקין!!!!!!) רוק מטאל... תחביבים:סרטים לשמוע לינקין!!!!(רולזז!) לבהות בתמונות של אורלי(הורס) קניונים... אובססיה: לינקין פארק, אורלנדו בלום
מתה על החורף(מסביר למה אני מאושרת היום!
אני שומעת כל יום לפחות פעם אחת את הדיסק של לינקין
אני ממש נמוכה...1.55 :(
אני גרועה בליזכור שמות אז לא להעלב אם אני לא זוכרת...
ואני מתה על כולכן! בגלל שהמחשב שלי הרוס ואין לי ממש תמונה...אז אני יתאר איך אני נראת: כמו שאמרתי 1.55 שיער חום בהיר מדורג דיי ארוך עניים כחולות אפורות ו...אין לי עוד מה להגיד...:/

כפית15

New member
:] ../images/Emo141.gif

קיי, בגלל שאני חדשה זה יהיה נחמד!!! שם: מעיין גיל: 15.5 כיתה: י' מוזיקה: הכל!!! חוצממוזיקה שבוכים בה (אהמ.. מזרחית.. אהמ...) תחביבים: לרקוד (אוהבת ממש), מןעדונים, חברים, מש"צים לשלטון!!!, סרטים, יאדה יאדה יאדה... אובססיה: מממ... האובססיה אחרונה?! נראה לי אורלנדו!!! *גררר* 5 עובדות עלייך:
אני חולה ומטורפת על החורף!!!
תאטרון זה החלום שלי!!!
לפעמים קשה לי להפתח לאנשים חדשים (ביישנית) אבל עובר לי!
אני ממש אוהבת טיסות!!! (מי לא?!)
מממ.. מה עוד?! אני מכורה לצביעת שיער!!! תיאור: 1.60 (גמני נמוכה...), שיער מתולתל חום (שאני כל הזמן צובעת לגוון אדום), עיניים חומות...
אמרתי הכל?! אגב, כווווולם כאן מ-ט'?!

karin byrne

New member
שלי........

טוב למרות שככל הנראה אני לא יבוא למפגש....רחוק לי בנות....... שם:קארין... גיל:14 וחצי.... כיתה:ט'........ מוזיקה:האמת שלא משנה לי הסגנון כל כך....אני שומעת הכל,ווסטלייף בעיקר....אבל חוץ ממזרחית....ובריטני ספירס כמובן..בעעעעעעע..... תחביבים:רכיבה על סוסים,כדורגל,מוזיקה,סרטים ועוד שכרגע אני לא זוכרת... אובססיה:אורלנדו וווסטלייף!!!!!!!!! 5 עובדות עליי:אמממ בואו נראה משו מענייין... 1. קראתי ואני מתה על שר הטבעות (קראתי גם ההוביט).... 2.תלמידה טובה
3.קצת קצת קצת ביישנית....אבל כשמכירים אותי......וואו..מישי אחרת לגמרי.... 4.פטפטנית שחבל"ז.....תמיד יש לי מה לספר....חברות שלי אומרות שלא משעמם איתי אף פעם...תמיד יש לי משו מעניין לספר... 5.מה עוד?רוצה לעשות 3 קעקועים בעתיד(חברות שלי חושבות שאני משוגעת אבל לא רק בגלל זה)... המראה שלי:מלכת היופי!!!סתםםם בצחוק.......שונאת להחמיא לעצמי....חחחחח......שיער חום עם פסים בצבע פלטינה ופסים בצבע שמש...עיניים חומות..משקפיים(אני מתכוונת להיפטרמהם בעתיד הקרוב מאוד)...מטר 68 או 70....שנתיים כבר לא מדדתי גובה....גוף:כמו של ג'ניפר לופז
(יעני תחת כמו שלה וגם רגליים...אני רצינית)לצערי הרב... לא פייר.....וזהו.אמרתי לכן כבר שאני פטפטנית?

למעלה