סקר

pompii

New member
סקר../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

לרגל חזרתה של הטלנובלה הטובה בטלויזיה בואו נראה האם אתם מתרגשים? אז ככה... 1. האם חזרתה של "לחיי האהבה" מרגשת אותכם ותחזיר אותכם לראות כל יום ב4 את כל הפרקים שוב? 2. למי שראה את הסדרה רק מהאמצע- האם תראו רק את הפרקים שהפסדתם או תתפתו לראות הכל? 3.האם אתם חושבים ש"לחיי האבה" בשידורים חוזרים תגרוף את אותם אחוזי הצפייה כמו בראשונה, יותר או פחות? זהו לבינתיים

actress

New member
איזה טלפתיה חשבתי לכתוב משהו דומה

והנה אני עונה: 1. מרגשת אבל בתור 1 שראתה מהפרקים הראשונים בוקר צהריים ושישי נראה לי אני קצת אפספס כי אני גם עובדת עכשיו בשני עבודות או 3 בקרוב ככה שאני אפספס הלוואי ויהיו שוב שידורים חוזרים בשישי 2.מזל שאני לא צריכה לענות על זה
3.אני חושבת שזה יגרוף יותר כי היו כאלה שהצטערו שלא ראו קודם אז כנראה יראו עכשיו מה שאני כן יודעת שהם לא יאבדו את אחוז הצפייה שלי

talkedmi1

New member
כנסי...

1. אני לא חושבת שאני אראה את כל ה-4 פרקים גם כי זה שעה ממש לא נוחה וגם בגלל שעבר כמה חודשים מאז שלחיי האהבה נגמרה וההתרגשות שלי גם ירדה אם היו עושים את השידורים החוזרים כמה שבועות אחרי אז בטוח הייתי רואה הכל 2. לגבי זה אני לא יודעת...נחיה ונראה... 3. אחוזי הצפייה יהיו הרבה פחות מהפעם הראשונה הצפייה..לפי דעתי...

עדי18

New member
טוב אז התשובות שלי הן....

1. כן אני די מתרגשת כי סוף סוף אני אוכל לראות את הפרקים שהפסדתי(התחלתי לראות מפרק 20 בערך...),חוצמזה שיהיה לי שוב למה לחכות כל יום... 2. אני אראה את הפרקים שהפסדתי, אבל נראה לי שאני אתפתה לראות הכל. 3. לדעתי בשידורים יוכלו לראות כל אלה שהפסידו חלק מהפרקים או לא ראו בכלל...וגם כל המכורים שבינינו וכאלה שאוהבים את הסדרה ייראו אותה.. אז נראה לי שאו שאחוזי הצפייה יישארו אותו דבר או שהם יעלו...

nirush~

New member
אממ אני לא כותבת פה אבל..

בתור אחת שאתה את הפרקים בערב, צהריים ושישי, אבל התחילה לראות רק באמצע (ליתר דיוק- בפורים..), התשובות שלי: 1- אני אראה את כל הפרקים שוב.. לפחות אשתדל.. ברור שלפעמים לא יצא לי אבל אני אשתדל.. גם ככה ראיתי חצי מהפרקים, כל פרק 3 פעמים לפחות.. 2- אני חושבת שאני יתחיל לראות מה שלא ראיתי ואחרי זה כבר יסחף עם זה שוב, ויראה עד הסוף- כי אחרי הכל הפרקים די חזרו על עצמם, כלומר, בפרקים החדשים שהיו,אפשר היה ללמוד בדיוק על מה היו הפרקים הישנים יותר.. ככה שזה לא בדיוק משנה, מבינים? 3- האחוזים ירדו- משתי סיבות: א. השעה לא נוחה ורוב האנשים בעבודה או עסוקים בשעה הזאת, וקשה לפנות באמצע היום בשעה מרכזית כמו ארבע- שעה לצפיה בטלויזיה, ולא משנה אם היית מכור לסידרה- זו שעה נורא מרכזי תשל היום אני חושבת.. ב. רוב האנשים שראו את הסידרה אני חושבת יוותרו- חוץ מהמכורים, כי אחרי הכל תודו שזה משעמם לראות את הכל בפעם המאה, כמה שאתם ואני אוהבים את הסידרה, לאטס פייס איט, כמה אפשר לראות אותו דבר?? וזהו... תמשיכו להגיב.. אחלה של סקר, אגב!=))

תשובה לסקר

1-בהחלט!במיוחד שהפסדתי המון פרקים.הפרק הראשון שראיתי היה הפרק שרונה ודורון התנשקו ורק אחרי חודש בערך התחלתי לראות וגם אז רק מדי פעם. ראיתי רצוף בערך מפרק 70. 2-אני חושבת שאני אראה הכל. 3-אני דווקא חושבת שפחות כי יש הרבה שכבר נמאס להם...

pompii

New member
אני גם אענה../images/Emo13.gif

1. מתרגשת ואני אראה אבל לא רצוף במיוחד כי בכל זאת זה לא אותו דבר....זה לא שיש למה לחכות שוב.... 2.התחלתי לראות מפרק 4 אז אני אראה את ה3 פרקים הראשונים ונראה אלאה... 3.הרבה פחות, אני חושבת כי ב4 בצהרים כולם בעבודה ובלילה זה כבר מאוחר מדיי...

סקר! איזה יופי לנו ../images/Emo13.gif

באמת כבר מזמן לא היה סקר. אז ככה..... 1. האם חזרתה של "לחיי האהבה" מרגשת אותכם ותחזיר אותכם לראות כל יום ב4 את כל הפרקים שוב? תשובה: בהחלט כן! כי אני לא ראיתי הממתחלה ובאמת שהתגעגתי לכל הדמויות ולתככים והסיפורים. סדרה מצוינת מה אני רגיד, הראשונה הישראלית שנקשרתי אליה והכרתי שחקנים מאד נחמדים (חלקם..) אז אני באמת שמחה שהסדרה חוזרת, זה אחלה לדעתי ואני אצפה ואקליט חלק. להשלים אתם יודעים..... 2. למי שראה את הסדרה רק מהאמצע- האם תראו רק את הפרקים שהפסדתם או תתפתו לראות הכל? תשובה: ראה תשובה למעלה. זוהי שאלה בשבילי כי אני ראיתי מהאמצע - אני חושבת שאני הראה רק את מה שהפסדתי כל השאר לא ממש משנה כבר... 3.האם אתם חושבים ש"לחיי האבה" בשידורים חוזרים תגרוף את אותם אחוזי הצפייה כמו בראשונה, יותר או פחות? תשובה: לא. אני חושבת שזה יהיה בהרבה פחות, יש אנשים שיראו את כל הפרקים שוב (משוגעים!) ויש כאלה שיגידו שהם כבר ראו אז בשביל מה שוב, ולא שזה פרקים חדשים....אני מניחה שהאחוז יהיה די גבוה אבל ממש לא כמו שהסדרה עדיין היתה מצולמת והוצגו פרקים חדשים, זה ברור. OK אחלה סקר.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
יופי טופי

סקרררר, שאלה ראשונה: התגעגעתם אלי??? שבוע שאני בלי אינטרנט וגפ עכשיו הוא די מעאפן, אבך מסתדרים... ויש לי תשובה אחת להכל ביחד - ארבע, שעה דפוקה! אני לא אראה, אני לא אקליט (פשוט כי זה פטתי... סליחה ניבה...) אני לא חוזרת מהלימודים לפני 5 והשעה בהחלט תוריד את הרייטניג ובהרבה!!! כל המכורים שעובדים לא יצאו מכליהם להקליט (סך הכל שידורים חוזרים), ילדים לומדים\חוגים\חברים, ומי ישאר לראות?? אנחנו...

pompii

New member
רותם, את רעה!../images/Emo13.gif

מה זה "אני לא אראה,אני לא אקליט"
אבל את צודקת, 4 באמת שעה ממש גרועה... ולמה את לומדת עד 5????????????
היי שמתם לב שלקחו לנו את האמוטיקון המזיע?

עדי18

New member
אבל יש שידור חוזר למחרת ב10:45

ונראה לי שיהיו שידורים חוזרים של כל השבוע בימי שישי כמו שהיה אז.... אני מתכוונת לראות, להקליט, ואם יהיה לי זמן לראות עוד פעם כל פרק.. חוצמזה שהפסדתי איזה 20 פרקים לפחות של הסדרה....

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
רעה עם זה פרצוף שמח? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

תראי, האמת שהדבר היחידי שאני באמת רוצה זה לראות את הפרק הראשון, אבל אני מסיימת ללמוד בשלוש-ארבע ואז עד שאני אגיע הביתה עם כל הפקקים לא יהיה לפני ארבע\חמש, בימי מגמה זה יכול להיות יותר מאוחר ו-10:45??? זה עוד יותר גרוע מ-4... אם יהיה ביום שישי רוב הסיכויים שזזה יהיה כמו ימי חיינו או צעירים חסרי מנוח שמראים כל הפרקים ברצף וגם זה תמיד יוצא מהבוקר עד סביבות ארבע... קיצר, בשידור חי אני לא אתפוס גם את השידור החוזר. אבל אם יהיה לי כח אני אסדר את הערוצים בוידאו שלא סודרו מאז המפל הגדול (אל תשאלו) ואז אני אכוון לטיימר רק בשביל הפרק הראשון
ואולי גם לא.

למעלה