סקר סקר מה איתכם ועם פסטיבל הגאווה שהתחיל לפני חודש באילת, היה בירושלים ויגיע גם לחיפה ולת"א ?
ז ז י ק ו New member 11/6/04 #1 סקר ../images/Emo34.gif סקר מה איתכם ועם פסטיבל הגאווה שהתחיל לפני חודש באילת, היה בירושלים ויגיע גם לחיפה ולת"א ?
סקר ../images/Emo34.gif סקר מה איתכם ועם פסטיבל הגאווה שהתחיל לפני חודש באילת, היה בירושלים ויגיע גם לחיפה ולת"א ?
F fman1 New member 11/6/04 #2 ../images/Emo4.gifאני הצעתי הצעה להתארגן וללכת ביחד במצעד התל אביבי הידוע בקוקיציותו... אבל, משום מה , עוד לא קיבלתי תגובה על כך. מה?! זה היה עד כדי כך רעיון מזעזע?
../images/Emo4.gifאני הצעתי הצעה להתארגן וללכת ביחד במצעד התל אביבי הידוע בקוקיציותו... אבל, משום מה , עוד לא קיבלתי תגובה על כך. מה?! זה היה עד כדי כך רעיון מזעזע?
ש שדון טאזמני New member 12/6/04 #3 ../images/Emo54.gifאני אשתתף בארועי בחיפה לגבי המצעד עוד לא סגור איך זה מסתדר לי מבחינת העבודה חוצמזה אני לא מתלהב כי שנה שעברה מתתי מחום...
../images/Emo54.gifאני אשתתף בארועי בחיפה לגבי המצעד עוד לא סגור איך זה מסתדר לי מבחינת העבודה חוצמזה אני לא מתלהב כי שנה שעברה מתתי מחום...