סקר

עונה:

שם:דודי תאריך לידה:18/7/92 מקום לידה:ישראל צבע עיניים: חום צבע שער: חום בהיר גובה: 160 ימני או שמאלי?ימיני המוצא שלך:אשכנזי איזה נעליים לבשת היום:כפכפים החולשות שלך:אוכל^^ וכל מיני שטויות הפחדים שלך:כל מיני דברים^ הפיצה המושלמת שלך:עגבניות בצל וגבינה בולגרית מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:שהחמוס לא ינשך אותי ושלא יתפלקו לו צרכים מחוץ לארגז המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:איפה החמוס ומה השעה מתי אתה הולך לישון?כמו כרמי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:יש הרבה פפסי או קולה:קולה דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי^^ שוקולד או וניל:שניהם קפוצ'ינו או קפה:לא משנה מעשן?כן בטח כל יום קופסה שלמה.:D מקלל?פה ושם שם ופה שר?באמבטיה מתקלח כל יום?כן היתאהבת פעם?כן רוצה ללמוד במכללה?רוצה היית רוצה להיתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?לפעמיים אתה מקבל הפרעות נפשיות?תלוי איזה אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לפעמיים אתה אוהב ברקים?כן^^ אתה מנגן על משהו?רוצה,גיטרה חשמלית! בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא שזכור לי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?יש לי זמן איזו ארץ תרצה לבקר?לונדון ויפן צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?לא ארוך מדי ולא קצר מדי

skarlet ohara

New member
יווו אנשים פה ממש גורים!

מה זה להיוולד ב 1990 וב 1993???????? אפילו במלחמת המפרץ לא הייתם! (חלקכם) מיכל אני מרגישה זקנה.... ואענה כשיהיו לי חיים (בעוד חודש בערך, אחרי הבחינות) אתה גורים אתם!!!

Sweet Fantasy

New member
מבוגרים*** אתם דווקא בוגרים מאוד

לעיתים יותר בוגרים ממבוגרים אחרים שיוצא לי להכיר.

shir92

New member
אבל היא דיברה בשפה של חיות

['חיות'] אז השמכתי באותה שפה ['בוגרים']
ובקשר לדבר השני
אמממממ....
למרות שאל תשכחי שאנחנו לומדים את זה מהמבוגרים שבינינו
וחוץ מזה לי נראה שאני עדיין צריכה לעבוד על ה'בגרות' שלי

shir92

New member
הכוונה בסוגריים זה לא ['חיות']

זה היה אמור להיות ['גורים']
מה יש לי בזמן האחרון ??

עונה..:}

שם: לרה תאריך לידה:16.4.93 מקום לידה: רוסיה צבע עיניים:חום כהה צבע שער:חום נוטה לשחור גובה:מטר ארבעים ומשו.. ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך:רוסיה איזה נעליים לבשת היום:חחח כפכפים על עקב קטנה ... החולשות שלך:... הפחדים שלך:... הפיצה המושלמת שלך:עם תירס... מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:יש הרבה... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:איפה יש אוכל? מתי אתה הולך לישון?איך שיוצא הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:יש הרבה... פפסי או קולה:קולה דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן?לא מקלל?חח קורה... שר?אני פוחדת לשמוע את עצמי.. מתקלח כל יום?כל כמה שעות =) היתאהבת פעם?כל יום.. רוצה ללמוד במכללה?לא... היית רוצה להיתחתן?בעתיד הרחוק.. אתה מאמין בעצמך?חחח לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות?הא? אתה פריק של בריאות?חחחח מממששש לא אתה מסתדר עם ההורים?חחח כן אתה אוהב ברקים?אמממ בתמונות ווידאו לא כשהו מכוון אליי!! אתה מנגן על משהו?פסנתר וגיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?רדבול נחשב? עישנת?לא סמים?אני מסניפה את ישה ניראה לי שזה מספיק... יצאת לדייט?בטח גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?חחח לא הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?יש לי עוד זמן.. איזו ארץ תרצה לבקר?אירלנד...סרוטלנד... צבע עיניים אהוב?ירוק כהה צבע שיער אהוב?ג'ינג'י ושחור ארוך או קצר?קצר

מעייניT

New member
עונה

שם: מעיין תאריך לידה: 17.11.92 מקום לידה: ? צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה:162 ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך:פרסייה איזה נעליים לבשת היום:סנדלים החולשות שלך:לראות חיה ולא למעוך אותה בנשיקות הפחדים שלך: שאני לא אצליח להיות וטרינרית הפיצה המושלמת שלך: עם אקסטרה גבינה ורוטב שום מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להגיע לממוצא 90 המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה מתי אתה הולך לישון? 10 אבל לא קבוע הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הרגע שלקחתי את רקסי מהרחוב ושהוא ליקק אותי פפסי או קולה: לא זה ולא זה דייט לבד או בקבוצות: עוד לא הגעתי לשלב הזה ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן? חס וחלילה מקלל? רק מפגר\ת שר? לפעמים סתם מתקלח כל יום? לא היתאהבת פעם? לא רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת היית רוצה להיתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות? זה שאני שרוטה זה נחשב? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? הייתי רוצה על גיטרה חשמלית בחודש האחרון: שתית אלכוהול? חוץ מיין בקידוש לא עישנת? חס וחלילה סמים? חס וחלילה חס ושלום וחלילה וחס יצאת לדייט?לא גנבת משהו?חס וחלילה היתשכרת פעם?לא הרביצו לך פעם?לא ממש גנבת מחנות פעם?חס וחלילה! מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? וטרינרית איזו ארץ תרצה לבקר? יפן צבע עיניים אהוב?ירוק חתולי צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך זהו

shir92

New member
ועכשיו אני ../images/Emo13.gif

שם:שיר
תאריך לידה:8.10.1992
מקום לידה:בית חולים [
] וולפסון בחולון צבע עיניים:חום כהה
צבע שער:חום כהה-שחור
גובה:לא מדדתי בזמן האחרון [
] אבל נמוכה
ימני או שמאלי?ימנית
המוצא שלך:אני ילידת ישראל [
] אבל אמא נולדה במרוקו ואבא בהונגריה [השילוב הכי הזוי ששמעתי בחיים מבחינת עדות
] איזה נעליים לבשת היום:תנכ"יות
החולשות שלך:ממתקי גומי,בע"ח ובנים חתיכים
הפחדים שלך:אממממ... מהרבה דברים אחד מהם זה ג'וקים וחרקים למיניהם ועוד משהו זה המוות
הפיצה המושלמת שלך:אך ורק עם גבינה צהובה ובלי תוספות מיותרות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:יש לי כמה אבל אחת מהן זה להיות תלמידה טובה, להצליח בלימודים כי אני עולה לכיתה ט' ועוד שנתיים זה תיכון, אני מצפה מעצמי לא לאכזב את עצמי ואת הסובבים לי
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"עוד 10 דק', בבקשה"
מתי אתה הולך לישון?אממממ... אין שעה קבועה וזה גם תלוי אם יש למחרת לימודים או לא... אבל אם יש למחרת חופש אז בערך 24:00-2:00
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:יש לי הרבה רגעים כאלו אבל יש 2 רגעים שאני ממש ממש מתגעגעת אליהם:1.לרגעים עם סבתא שהיא כבר לא איתי יותר [
] ולרגעים עם אחי שנמצא כרגע בטיול של מסע ארוך [מאוד
] בכל דרום אמריקה ובמרכזה [במרכז רק מקסיקו] ואני כ"כ מתגעגעת אליו
פפסי או קולה:קולה
דייט לבד או בקבוצות:לבד
ליפטון אייס תיי או נאסטי:אף אחד
שוקולד או וניל:וניל
קפוצ'ינו או קפה:שוקו
מעשן?לא
מקלל?כן [כמו כולם]
שר?כן, אבל סתם בבית
מתקלח כל יום?כן
,ובחום והלחות הזאת של ת"א והסביבה כמה פעמים ביום
היתאהבת פעם?כן
רוצה ללמוד במכללה?אממממ... יש לי עוד הרבה זמן לחשוב על זה
אבל נראה לי שבעתיד כן
היית רוצה להיתחתן?כרגע לא
אבל כשאהיה גדולה יותר אני בטוח ארצה
אתה מאמין בעצמך?לא
אתה מקבל הפרעות נפשיות?המון
אתה פריק של בריאות?ממש ממש לא
אתה מסתדר עם ההורים?כן
אתה אוהב ברקים?לאאאאא
אתה מנגן על משהו?כמו שכבר אמרו פה על העצבים
ובעיקר של אחים שלי
בחודש האחרון:
שתית אלכוהול?לא
עישנת?לא
סמים?לא [נסחפתם
]
יצאת לדייט?לא
גנבת משהו?מאחי, סוכריות גומי
אבל לא יותר מזה
היתשכרת פעם?לא
הרביצו לך פעם?אחי הקטן [
] ו... ילדים אבל זה לא היה ברצינות
גנבת מחנות פעם?לאאא, אני גונבת רק מאחי הקטן
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אמממ..יש לי עוד הרבה זמן לחשוב על זה
איזו ארץ תרצה לבקר?דרום אמריקה,ארה"ב,אוסטרליה ועוד ועוד...
צבע עיניים אהוב?עיניים בהירות
[לא משנה איזה צבע אבל שיהיה בהיר
] צבע שיער אהוב?אמממממ.... כנ"ל
ארוך או קצר?באמצע

skarlet ohara

New member
נראה מי יקרא את זה...

שם: עמית תאריך לידה: 8/8/85 יומולדת בקרוב אההם מקום לידה: ישראל, קפלן!! צבע עיניים: חום צבע שער: כרגע בורדו יין כזה, בד"כ שחור. גובה: 1.60 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזי איזה נעליים לבשת היום: סנדלי שורש החולשות שלך: כנות וחוסר טאקט הפיצה המושלמת שלך: בולגרים עם זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להגיע לתפקיד טוב בצבא. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אם אלכס שלח לי הודעה. (הבחור החדש) מתי אתה הולך לישון? חצות בד"כ. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: חופששששש פפסי או קולה: RC דייט לבד או בקבוצות: גם וגם שוקולד או וניל: גם וגם קפוצ'ינו או קפה: נס קפה מעשן? לא מקלל? כן שר? מזעזע אבל כן מתקלח כל יום? מסרבת לענות היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? לומדת באוניברסיטה, זדיינו! (ראה 4 שורות למעלה) היית רוצה להיתחתן? כן, מתישהו אתה מאמין בעצמך? אההא אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא מקבל, גורם אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? מדי פעם אתה אוהב ברקים? מגניבייייייייים אתה מנגן על משהו? על העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן. וודקה בבי"כ. עישנת? כן. סיגריה אחת ונרגילה סמים? לא יצאת לדייט? כן :) היה מקסים.... גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא יודעת, לא הייתי שם הרביצו לך פעם? נו, בשביל מה יש אחים גדולים? גנבת מחנות פעם? מזמן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? קטן איזו ארץ תרצה לבקר? איטליה ותורכיה, וסוריה ומצרים צבע עיניים אהוב? ירוק- חום צבע שיער אהוב? לא יודעת ארוך או קצר? קצר בעעע שאלון חלש

Me ../images/Emo13.gif

שם: אוליק
תאריך לידה:8.12.1987 מקום לידה: רוסיה צבע עיניים:ירוק כהה צבע שער:שטני-בלונד
גובה:1.56 ימני או שמאלי?ימנית. המוצא שלך: רוסיה-יהודיה?
איזה נעליים לבשת היום:לא לבשתי
החולשות שלך:בכי , חיות אומללות (כל חיה שאני אוספת הביתה אני מקבלת בראש מההורים), הפחדים שלך: לאבד מישהו שאני אוהבת,לאבד את החמוסים שלי, ושיקרה להם משהו שלא בשליטתי. הפיצה המושלמת שלך:תירס בצל טונה זיתים שחורים וירוקים... הכל ביחד חוץ מפטריות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתגייס בשלום..
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: " שיט אני חייבת לשים לחמוסים מים.."
מתי אתה הולך לישון?1:00-3:00
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לגיל 15-16-17...
פפסי או קולה:קולה.. דייט לבד או בקבוצות:הממ לפעמים נחמד דאבל דייט, אבל לא קבוצות תמיכה
ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי אפרסקקקק
שוקולד או וניל: שוקולד
קפוצ'ינו או קפה:אייס קפה
מעשן? מידי פעם
מקלל? לפעמים
שר? רק כשאני לבד
מתקלח כל יום?כן! היתאהבת פעם? בטח...
רוצה ללמוד במכללה?קודם תנו לי להשלים תעודת בגרות...
היית רוצה להיתחתן? כמובן שמתישהו...
אתה מאמין בעצמך?לא.
אתה מקבל הפרעות נפשיות? גם זה קורה
אתה פריק של בריאות? לפעמים יש לי התקפות כאלה.. אבל זה עובר. אתה מסתדר עם ההורים? ככה ככה... אתה אוהב ברקים? לאאאא!
אתה מנגן על משהו? לא. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? יין בקידוש נחשב? עישנת? לא סמים? לא בחודש האחרון..
(לפני גיוס בעעעעע
) יצאת לדייט?כן גנבת משהו?בחודש האחרון לא
היתשכרת פעם?כן אבל לא בחודש האחרון.. הרביצו לך פעם?לא משו רציני גנבת מחנות פעם?לא בחודש האחרון
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא רוצה ליגדוללל..אבל אני מניחה שמשו עם בע"ח....(צריך בשביל זה 12 שנות לימוד ותעודת בגרות?:() איזו ארץ תרצה לבקר?אפריקה..סין ויפן..
!
!| צבע עיניים אהוב? כחול
צבע שיער אהוב? הכל..
ארוך או קצר? ארוך...

samisam

New member
עונה:

שם: שמוליק תאריך לידה:060680 מקום לידה: נתניה צבע עיניים:דבש צבע שער:שחור גובה:175+- ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך:אשכנזי איזה נעליים לבשת היום:סנדלים החולשות שלך:יש כמה הפחדים שלך:גם יש כמה הפיצה המושלמת שלך:זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:השגתי המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:איזה נזק הילד עשה היום:))) מתי אתה הולך לישון?כמה שיותר מאוחר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:יש הרבה פפסי או קולה:קולה דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:ליפטון שוקולד או וניל:שניהם קפוצ'ינו או קפה:שניהם מעשן?כן מקלל?לפעמים שר?תמיד מתקלח כל יום?כן היתאהבת פעם?כןןן רוצה ללמוד במכללה?לא היית רוצה להיתחתן?אני נשוי אתה מאמין בעצמך?לפעמים כן לפעמים לא אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן מאוד אתה מנגן על משהו?על העצבים של אישתי בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?כן סמים?לא יצאת לדייט?לא, נשוי גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אסטרונאוט איזו ארץ תרצה לבקר?יפן צבע עיניים אהוב?חום צבע שיער אהוב?חום שחור בעצם כל צבע ארוך או קצר?ארוך

zulli

New member
יאללה - חזרתי מחו"ל אז גם אני עונה!

שם: ענת תאריך לידה: 12/12 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: כחול צבע שער: אדמוני ערמוני גובה: 162 ס"מ ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: גם אני פולני איזה נעליים לבשת היום: כפכפים של טבע נאות החולשות שלך: אני לא חושבת שיש כאן מספיק מקום, אבל זה בעיקר, בע"ח, תיקים, נעליים, ריחות מסויימים וכו' הפחדים שלך: טוב, באמת אין מקום לכל הפחדים שלי - אבל אני מאמינה שהם די סטנדרטיים הפיצה המושלמת שלך: דקה, רוטב מעולה, תוספת גבינה, עגבניה, פטריות. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לסיים את העבודת גמר שלי - קיבינימט המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף, צריך להוריד את זולי מתי אתה הולך לישון? קצת אחרי חצות הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ווואו, יש כמה כאלה, נשיקות ראשונות, הופעות שהיו לי, רגעים מצחיקים שהיו לי, תקופות אחרות... פפסי או קולה: קולה דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: שוקו קפוצ'ינו או קפה: קפה לאטה מעשן? כן מקלל? כן שר? כן מתקלח כל יום? ברור, אני לא מסריחולית
היתאהבת פעם? כמה פעמים רוצה ללמוד במכללה? been there done that היית רוצה להיתחתן? תודה, מתחתנת בנובמבר אתה מאמין בעצמך? יש לי ברירה, מה עדיף?! להאמין במישהו אחר?! אתה מקבל הפרעות נפשיות? לפי אחרים אני לוקה בהפרעות נפשיות, אז כן! אתה פריק של בריאות? אני פריקית של חולי, חולה כל שני ורביעי (וראשון, ושבת, ושלישי) אתה מסתדר עם ההורים? בטח, אני לא חיה איתם כבר שנים, אז אנחנו מסתדרים נהדר אתה אוהב ברקים? מתה על ברקים!!! וגשם!!! וערפל!! וברד!!! ושלג!!! אוח, חורף - שובה אלי!!! אתה מנגן על משהו? פסנתר ועצבים של בעלי לעתיד בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? אני כבר לא יוצאת לדייטים גנבת משהו? לא (רגע, כפכפי מגבת מהמלון? זה נחשב? היתשכרת פעם? אני מניחה הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? ממש לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני כבר גדולה, ואני עדיין לא יודעת - בנתיים אני מטפלת באנשים בעזרת בע"ח איזו ארץ תרצה לבקר? אוקיי, סין, יפן, הודו, צרפת, סקוטלנד, אירלנד, שוויץ, פינלנד, בלגיה,בעצם אין כאן מספיק מקום. צבע עיניים אהוב? משתנה צבע שיער אהוב? משתנה ארוך או קצר? לי ארוך, לאחרים, אני לא יודעת. אין העדפה... וואו, תזכירו לי לא למלא שאלונים יותר, זה ממש מתיש!

Lovable Stray

New member
למרות שאני עציץ בזמן האחרון

שם: ג'סי/אוקסנה תלוי אם באינטרנט או לא
תאריך לידה:12/8/84 מקום לידה: בלורוס צבע עיניים:אפור צבע שער:חום גובה:1.57 |גמד| ימני או שמאלי?שמאלית
המוצא שלך:רוסי? איזה נעליים לבשת היום:קרוקס החולשות שלך:בע"ח, ספרים, דרמה הפחדים שלך:בדידות הפיצה המושלמת שלך:עבה בלי תוספות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מי הדליק את השמש? מתי אתה הולך לישון?מתי שאני מרגישה עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פפסי או קולה:איכ דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:לא זה ולא זה שוקולד או וניל:בגלידות וניל, ככה שוקולד קפוצ'ינו או קפה:שוקוצ'ינו מעשן?לא מקלל?לפעמים שר?לא
מתקלח כל יום?ברור היתאהבת פעם?כן... רוצה ללמוד במכללה?אולי היית רוצה להיתחתן?לא אתה מאמין בעצמך?לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות?מקבלת? אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לא אתה אוהב ברקים?אדישה אליהם אתה מנגן על משהו?על השולחן בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?כן גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?גומייה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?קטנה איזו ארץ תרצה לבקר?ארץ לעולם לא צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?חום שחור ארוך או קצר?ארוך

עונה:

שם: לוסיה תאריך לידה: 29.01 מקום לידה: אוקראינה צבע עיניים: חום צבע שער: מחומצן גובה: 155 ימני או שמאלי? שניהם המוצא שלך:רוסי איזה נעליים לבשת היום: נעלי בית החולשות שלך:בחורים בלונדיניים הפיצה המושלמת שלך: פיצה מטר מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אין לבנתיים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איך לא בא לי לקום מתי אתה הולך לישון? בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כיתה ט' בתיכון פפסי או קולה: RC דייט לבד או בקבוצות: לבד ב 100% ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה שחור מעשן? כן מקלל? כן שר? כן מתקלח כל יום? לא היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? בשנקר היית רוצה להיתחתן? בסופו של דבר כן אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? חופשי אתה פריק של בריאות? בחיים לא אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים אתה אוהב ברקים? מתה עליהם אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? אמ... לא יצאת לדייט? כן גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? מסטיקים כשהייתי קטנה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? צלמת איזו ארץ תרצה לבקר? הולנד-אמסטרדם צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? בלונדיני ארוך או קצר? ארוך

למעלה