../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif בכיף ^^
שם: טל
תאריך לידה: 17.10.1990 מקום לידה: איפשהו בישראל >< צבע עיניים: ירוק-קקי צבע שער: במקור חום, בעיקרון אדום
גובה: 1.60+- ימני או שמאלי? שמאלית
המוצא שלך: אשכנזייה איזה נעליים לבשת היום: נעלי רכיבה עם צ'אפס. החולשות שלך: בעלי חיים. והסבל שלהם. וסוסים [אני מפרידה אותם מהשאר
] הפחדים שלך: מוות.. הפיצה המושלמת שלך: נממ בלי כלום >< מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: סוס חדש
לשמור על הישגים חביבים בלימודים, להשתפר במתמטיקה, להגיע לאליפות. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מתי אתה הולך לישון? בזמן בצפר, לצערי, 11 וחצי. לפעמים 12. חופש - 1-2-3.. מתי שבאלי. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: וואי...
יש הרבה. שאני אשמור לעצמי :/ פפסי או קולה: כלום
דייט לבד או בקבוצות: אולי בהתחלה בקבוצות בשביל לשבור את הקרח, וכשמכירים יותר טוב אפשר לעבור להיות לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: זה קקי!!!!111 שוקולד או וניל: בגלידה? וניל. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. מעשן? לא מקלל? כשיש צורך.. שר? אם אני שומעת שיר יפה, יש לי צורך לשיר איתו
מתקלח כל יום? לא.. פעם בחודש מספיק. ^^ היתאהבת פעם? אולי
רוצה ללמוד במכללה? אני משערת. היית רוצה להיתחתן? לא יודעת.. אתה מאמין בעצמך? מבחינת מה? >< אתה מקבל הפרעות נפשיות? בעצמי? כע
באחרים? אני לא מתחברת עם אנשים כאלה מן הסתם. אתה פריק של בריאות? לא, אבל אני מנסה. אתה מסתדר עם ההורים? בהחלט
אתה אוהב ברקים? אני תמיד מפחדת שאחד כזה יבוא אליי
אבל כיף לשבת בבית לראות
אתה מנגן על משהו? נופ. ניגנתי על פסנתר פעם.. רוצה תופים, אבל אין כוח. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אולי.. עישנת? לא. סמים? לא. יצאת לדייט? אני בספק
גנבת משהו? לא נראלי. השתכרת פעם? איך זה קשור לחודש האחרון?
הרביצו לך פעם? כע, לא ברצינות כמובן. אבל חברה שלי פעם הביאה לי כזאתי סטירה דאמט. [בצחוק] גנבת מחנות פעם? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? יש זמן. משהו בכיוון סוסים כתחביב ובע"ח וביולוגיה בתחום המקצועי. איזו ארץ תרצה לבקר?בכל ארץ שרציתי ביקרתי. אולי שוב הולנד. צבע עיניים אהוב? לא אכפת לי.. צבע שיער אהוב? צבע לא שגרתי. [אדום בוהק, סגול, ירוק, כחול, וכו'] ארוך או קצר? תלוי בבנאדם, מן הסתם. D: מה? זהו? ;[
אל