סקר

shir92

New member
סקר ../images/Emo3.gif

תענו...
שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום: החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פפסי או קולה: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן? מקלל? שר? מתקלח כל יום? היתאהבת פעם? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להיתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? גנבת משהו? היתשכרת פעם? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? נלקח מפורום 'סקרים ושאלונים'
תענו

carmikush

New member
טוב אני משועממת רישמית....

תענו... שם: כרמי תאריך לידה:6.5.90 מקום לידה: הונלולו. סתם סתם ישראל. תל השומר-רמת גן. צבע עיניים: חום צבע שער: חום (משעמם) ובקרוב יהיה שחור (ייאי) גובה:163 ימני או שמאלי?ימנית המוצא שלך: השילוב הכי מנוגד! חצי פולניה חצי תימנייה! למרות שאני נראת אשכנזייה חחח איזה נעליים לבשת היום: סנדל של נעלי TOGO החולשות שלך: אין ממש. אבל חיוכים של אנשים זה סוג של חולשה חחח. הפחדים שלך: דם, כמה שניות לפני שאני אמות, סימטאות חשוכות... הפיצה המושלמת שלך: אמ...לא משנה הפיצרייה העיקר עם זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אמ...לרכב פרפקט על סוסים (כבר התחלתי לרכב!!) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף איזה באסה מתי אתה הולך לישון? 12-3 בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: המון. כשהייתי בלוס אנג'לס. כשצללתי בגיל 10 עם דולפינים. להופעות בקאמרי ובבית צבי... פפסי או קולה: קולה דייט לבד או בקבוצות: אחד על אחד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי ברור! שוקולד או וניל: שוקולד אוף קורס קפוצ'ינו או קפה: אייס קפה מעשן? נייט מקלל? פעם ב... שר? ברור! מתקלח כל יום? בקיץ אפילו פעמיים היתאהבת פעם? 3 פעמים רוצה ללמוד במכללה? אוניברסיטה היית רוצה להיתחתן? כמה פעמים. סתם. ברור. אתה מאמין בעצמך? בד"כ לא אבל לאחרונה כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לגמרי. בת דודה שלי סכיזופרנית. אתה פריק של בריאות? ממש לא אתה מסתדר עם ההורים? לעיתים קרובות אתה אוהב ברקים? קצת אתה מנגן על משהו? גיטרה קלאסית, חשמלית, חלילית סופרן אלט וקצת אורגן. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אף פעם עישנת? נייט סמים? נייט יצאת לדייט? ד'ה גנבת משהו? נייט היתשכרת פעם? נייט הרביצו לך פעם? הלכתי מכות בגן גנבת מחנות פעם? לא שידוע לי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לעבוד בחברת מחשבים, וטרינרית, לחקור טורפים... איזו ארץ תרצה לבקר? אמ...הייתי בהרבה אבל מעדיינת אותי ניו זילנד או שבדיה. צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? שחור סיני ארוך או קצר? לא משנה

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif את רוכבת?

מגניב. איפה? איזה כיף זה לרכב
אל

shir92

New member
נכון ../images/Emo163.gif

סליחה
וגם אני יענה, שכחתי מזה

Sweet Fantasy

New member
עונה

שם: מיכל תאריך לידה: 30.01 מקום לידה: קפלן (?) ישראל צבע עיניים: חום צבע שער: שטני נוטה לחום כבר גובה: 1.65 +- ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום: לא לבשתי החולשות שלך: בע"ח הפחדים שלך: אממ... לא יודעת הפיצה המושלמת שלך: בלי כלום (?) מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: עבודה
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה עם הפורומים שלי (
) מתי אתה הולך לישון? לפנות בוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: דונט נו פפסי או קולה: פפסי דייט לבד או בקבוצות: דייט בקבוצות?!!? ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי אפרסק
שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן? לא מקלל? כן שר? כן מתקלח כל יום? לא היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? אממ נניח היית רוצה להיתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן
אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? על העצבים
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא שאני זוכרת מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו בתחום בע"ח איזו ארץ תרצה לבקר? דרום אמריקה צבע עיניים אהוב? תכלת צבע שיער אהוב? בלונד - שטני, או ג'ינגי אבל אדום (כמו של ענת) ארוך או קצר? ארוך

Sweet Fantasy

New member
בגלל אחותי המעאפנה (שתקי)

רוצה להבהיר שהתכוונתי שאני לא חופפת כל יום, מתקלחת כל יום.

yona311

New member
גם אני!

שם: יונתן תאריך לידה: 16.5.92 מקום לידה: ירושלים-מסגב לדך?! צבע עיניים: כחולXירוק צבע שער: בלונדי גובה: 1.64 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: מוזר אבל... הולנדי תימני... איזה נעליים לבשת היום: קרוקס RULS החולשות שלך:צער בעלי חיים הפחדים שלך:שמשהו קרה לחיות שלי הפיצה המושלמת שלך: פיטריות עם בצל מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: חמוס!!! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מתי אתה הולך לישון? בסביבות 4 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: בגן... כשלא היו לי דאגות והעולם היה מקום מושלם פפסי או קולה: קולה! דייט לבד או בקבוצות: כשלי תהיה האפשרות לבחור... ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא שוטה תה!!! בכלל שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: לא שוטה זה ולא שוטה זה מעשן? חס וחלילה מקלל? כוסעמק מה השאלה הזאת שר? לה לה לה ימצא את קושר השירה שלי... מתקלח כל יום? יאפ היתאהבת פעם? מי לא... רוצה ללמוד במכללה? לווטרינריה בהולנד... היית רוצה להיתחתן? לא רוצה להתחייב עדין... אתה מאמין בעצמך? ME RULS אתה מקבל הפרעות נפשיות? i'm not crazy my realty is just difrent then yours אתה פריק של בריאות? GO מקדונלדס! (המנות הצמחוניות כמובן!) אתה מסתדר עם ההורים? בערך... אתה אוהב ברקים? אווו אהההה אתה מנגן על משהו? מפוחית, גיטרה (בקרוב) פסנתר ודשא... (כן דשא!) בחודש האחרון: שתית אלכוהול? נופ עישנת?נייט סמים?ניי יצאת לדייט? יאפ גנבת משהו? שמפו מהמלון... היתשכרת פעם? נופ הרביצו לך פעם? יאה... גנבת מחנות פעם? חס וחלילה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ווטרינר!!! איזו ארץ תרצה לבקר? הולנד, קניה, ארצות הברית צבע עיניים אהוב? כחולXתכלת צבע שיער אהוב? כחול ארוך או קצר? גם וגם יאיי סיימתי!

סתם מחשבה אם אפשר...

"אתה פריק של בריאות? GO מקדונלדס! (המנות הצמחוניות כמובן!)" למקדונלס יש מנות צימחוניות?! הם ה-רשת שמוכרת בשר!זה קצת סותר את עצמו שהם ימכרו מנות צמחוניות.בטח התכוונת לסלט המגעיל שלהם
ואל תגיד לי שאתה באמת מאמין לזה ש "אוכל בריא-יש רק במקדונלס"

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

מה הטעם לממן אותם כשהם אחראים לרצח פרות על ימין ועל שמאל. משהו כמו לקנות ציוד לבע"ח מחנות שמתעללת בבע"ח שלה, "אבל זה רק ציוד!"

לגבי ציוד

אני באמת חושבת שזה עניין כלכלי של כל אחד. אם אני ארצה מוצר מסויים, אני אקנה במקום שבו הוא הכי זול.כי זאת המטרה שלי, אני צריכה את זה,ולמה שאני אשלם על זה יותר כשיש את זה בזול,זה שהם מתעללים בחיות זאת בעיה שלהם בלבד.

Sweet Fantasy

New member
ברגע שאת קונה מחנות שמתעללת

את בעצם אומרת "לא איכפת לי", ומעלימה עיין, בכסף שאת נותנת להם הם קונים חיות אחרות שסובלות, אני לא בעד החרמה כללית של חנויות חיות, רק כאלה שמחזיקות בתנאים מתחת לממוצע, זה ממש לא עניין שלהם בלבד, זה כמו שהחרימו את קסטרו בגלל הפרוות. ואם את אומרת שזה בסדר אז גם בסדר לקנות אוכל צמחוני כביכול ברשת שמוכרת פרות מתות.

לא

לי כן אכפת. אבל עדיין בשביל עצמי, לי יותר נוח, לקנות את הזול יותר. והייתי בחנות אחת, שהם אמרו לי שהם בכלל לא קונים את החיות, אלא מקבלים אותם מכל מיני פינות חי למיניהם ששם מתרבים האוגרים/עכברים או מה שזה לא יהיה, ואז פשוט נותנים להם אותם בחינם כי הם לא צריכים כל כך הרבה.. וברור שאם אני אבוא לחנות (כמו שקרה לי פעם) ואני אראה אוגרים בתוך טרריום קטן של דגים(האלה מפלסטיק) שחצי מהטרריום הוא נסורת ולא רואים בכלל את האוגרים (המוכר אמר שהם אוהבים את זה) והכל מלא חרא (שזה בד"כ גם מעיד על השירות...) אז אנלא אקנה.. אפילו לא היה לי חשק לברר מחירים. אבל בחנות שיש אכן אוגרים, אבל לא בטרריום אלא בכלוב,עם קצת נסורת, והכל נקי אז אני אקנה..אפילו אם הכלוב של האוגרים לא נראה לי מספיק גדול. סה"כ אני מניחה שאוגרים לא נשארים הרבה זמן בחנות, אנשים תמיד קונים.כל מיני ילדים שחושבים שזה משחק וכאלה. אבל לא משנה.. הבהרתי את העיקר חח.. ובקשר לאוכל הצימחוני, התכוונתי שבמקדונלס אין אוכל צמחוני בכלל. ואם זה בסדר או לא בסדר אני כבר לא אשפוט, לא חושבת שמישו צמחוני ילך למקדונלס לאכול סלט

Sweet Fantasy

New member
אז תקראי שוב מה כתבתי -

"אני לא בעד החרמה כללית של חנויות חיות, רק כאלה שמחזיקות בתנאים מתחת לממוצע" ובהודעה הראשונה גם כתבתי - "משהו כמו לקנות ציוד לבע"ח מחנות שמתעללת בבע"ח שלה" ואת ענית - "זה שהם מתעללים בחיות זאת בעיה שלהם בלבד" - אז תחליטי..?

טוב הצלחת לסבך אותי..../images/Emo13.gif

אין לי כח לחשוב יותר מידי אני אחרי לילה בלי שינה
קיצר העקרון הוא לא לקנות בחנויות שבהן מתעללים בבעח, אבל אפשר לקנות בחנויות עם בעח שמוחזקים בתנאים סבירים. לא משנה.. כל הנושא הזה זה כבר כמו לטחון מים.. היו פה מלא דיונים וויכוחים שבכלל לא הששתתפתי בהם כי זה בסוף לא מגיע לשום מקום והדבר היחיד שזה בסוף גורם זה כעס ומריבות (טפו טפו טפו לא עלינו..) וכו'.. זה היה סתם חסר טעם כי בסוף כל אחד עושה מה שהוא רוצה..

Sweet Fantasy

New member
ברור

אבל אתה מתווכחת על ריק כי את מסכימה עם מה שרשמתי בהתחלה (אהבלה
)

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif בכיף ^^

שם: טל
תאריך לידה: 17.10.1990 מקום לידה: איפשהו בישראל >< צבע עיניים: ירוק-קקי צבע שער: במקור חום, בעיקרון אדום
גובה: 1.60+- ימני או שמאלי? שמאלית
המוצא שלך: אשכנזייה איזה נעליים לבשת היום: נעלי רכיבה עם צ'אפס. החולשות שלך: בעלי חיים. והסבל שלהם. וסוסים [אני מפרידה אותם מהשאר
] הפחדים שלך: מוות.. הפיצה המושלמת שלך: נממ בלי כלום >< מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: סוס חדש
לשמור על הישגים חביבים בלימודים, להשתפר במתמטיקה, להגיע לאליפות. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מתי אתה הולך לישון? בזמן בצפר, לצערי, 11 וחצי. לפעמים 12. חופש - 1-2-3.. מתי שבאלי. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: וואי...
יש הרבה. שאני אשמור לעצמי :/ פפסי או קולה: כלום
דייט לבד או בקבוצות: אולי בהתחלה בקבוצות בשביל לשבור את הקרח, וכשמכירים יותר טוב אפשר לעבור להיות לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: זה קקי!!!!111 שוקולד או וניל: בגלידה? וניל. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. מעשן? לא מקלל? כשיש צורך.. שר? אם אני שומעת שיר יפה, יש לי צורך לשיר איתו
מתקלח כל יום? לא.. פעם בחודש מספיק. ^^ היתאהבת פעם? אולי
רוצה ללמוד במכללה? אני משערת. היית רוצה להיתחתן? לא יודעת.. אתה מאמין בעצמך? מבחינת מה? >< אתה מקבל הפרעות נפשיות? בעצמי? כע
באחרים? אני לא מתחברת עם אנשים כאלה מן הסתם. אתה פריק של בריאות? לא, אבל אני מנסה. אתה מסתדר עם ההורים? בהחלט
אתה אוהב ברקים? אני תמיד מפחדת שאחד כזה יבוא אליי
אבל כיף לשבת בבית לראות
אתה מנגן על משהו? נופ. ניגנתי על פסנתר פעם.. רוצה תופים, אבל אין כוח. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אולי.. עישנת? לא. סמים? לא. יצאת לדייט? אני בספק
גנבת משהו? לא נראלי. השתכרת פעם? איך זה קשור לחודש האחרון?
הרביצו לך פעם? כע, לא ברצינות כמובן. אבל חברה שלי פעם הביאה לי כזאתי סטירה דאמט. [בצחוק] גנבת מחנות פעם? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? יש זמן. משהו בכיוון סוסים כתחביב ובע"ח וביולוגיה בתחום המקצועי. איזו ארץ תרצה לבקר?בכל ארץ שרציתי ביקרתי. אולי שוב הולנד. צבע עיניים אהוב? לא אכפת לי.. צבע שיער אהוב? צבע לא שגרתי. [אדום בוהק, סגול, ירוק, כחול, וכו'] ארוך או קצר? תלוי בבנאדם, מן הסתם. D: מה? זהו? ;[
אל

למעלה