סקר..

jasmine 33

New member
אם הוא יודע שלא היה מוצלח

זה דווקא יכול לשחרר לפעם הבאה

יסמין

את יודעת מהההבדל בין מין אירוטי למין מלוכלך????? במין ארוטי משתמשים בנוצה....... במין מלוכלך ...משתמשים בכל התרנגולת

חחחחחחחחח כלבבי

באופן כללי - מעורר לי תיאבון לאכילה או חזרה לישון, אבל רק זה אחרי שהתעוררתי מתוך שינה אז חוזרת לישון. שיחה - רק אם לא הספקנו לדבר לפני... השתפכות?? ממש לא, קצת כבד אחרי סקס

destiny36

New member
בבוקרררררררררררררררררררר?

כאילו היא צריכה לרעוב כל הלילה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד טלה..אתה לא רעב אחרי?

למה מצאתי שלהכין לי גורמה למיטה זה פשוט אחלה... ושאין שיחות זה הכי טוב.. השתיקה יפה אחרי..

בונד ג

New member
מה, אתה עוד פה...?../images/Emo151.gif

לא הבטחת משהו ? או לפחות הבטחת שאתה חושב על זה ברצינות...?

לפעמים

לפעמים טובה שיחה לפני ולפעמים אחרי אין בעיה לשיחה כנה הכל בהתאם למה שהיה

גרושתית

New member
ישנים ישנים

תלוי מתי הסקס... אם בבוקר, אין זמן, צריך ללכת לעבודה אם בלילה, אין זמן, עייפים, רוצים לישון ואם בצהרים... למי יש זמן בצהרים???

את רוצה ל... או רוצה ל... את המוח ?

לפי הוראות היצרן יש להקפיד על ..... וכמו כן רצוי לא לשכוח ל.... אבל בין לבין שכחתי מה רציתי לומר

a n a t i 3 3

New member
שיחות אחרי סקס../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אחרי סקס זה החיבוק הזה, החיבוק שלא דומה לשום חיבוק אחר.. הליטוף, הנשיקות הקטנות על גופו.. נשיקה גדולה על פיו.

ozzz64

New member
פעם אחת ניסיתי שיחת נפש אחרי...

אז היא בעטה בי מהמיטה וביקשה שאתן לה לישון .

לסיכום הבנתי

שאין שיחות יש חיבוק..אין ארוחה או נסיעה לים..פשוט מתהפכים וחורפים אותה.. אז שוב מיכלי יצאה משונה בגלל השתיקות ובגלל הארוחות...ואללה..

חזקוש

New member
לי השאלה מוזרה

אני אישית חובב האזנה והשתתפות בשיחות כנות ללא קשר עם סקס. התנאים בכל פעם משתנים ואין הרי פעם דומה לקודמתה. האם את מתכוונת שהסקס המדובר בשאלת הסקר הוא אירוע נדיר ולא תדיר? כי כאשר הקשר רציף וכך גם יחסי המין יש פעמים של שיחות ליפני ויש פעמים של שיחות של אחרי. (די מגוון- לא?) ארוחות ? תלוי מתי הזוג אכל פעם אחרונה אישית בד"כ יוצא לי להכין ולאכול לפני, אגב בשנים האחרונות תמיד אני מכין. סקס? מזה בכלל? ממש לא יודע כלום חזקי

לי נאמר מכמה גברים

שהם פשוט שונאים את שיחות הנפש אחרי....ההשתפכויות.. וכל השאלות הבנאליות...לכן שאלתי. מתוך סקרנות. הרי נשים מחצינות את הרגש שלהן והגברים למרות שהם ריגשיים אינם מראים..אז תהיתי..

למעלה