סקר..

סקר..../images/Emo3.gif

תגידו הנשים: כמה מכן אוהבות לעשות שיחות מ
אל
אחרי סקס, וכמה הגברים באמת מתים להקשיב ל..השתפכות הזו..או שמסתובבים וישנים..או שיאללה עושים ארוחה כמו שצריך אחרי..
הסקר הוא למטרות נעלות!!! ושלא תחשבו שזה תרגיל להסעיר את הרוחות... מיכלי עכשיו בודקת עיניינים...

בסקר אחר שנערך

נשים מדברות 7000 מילים ליום גברים 3000 נו...אז...תראו כמה צריך כאן להקשיב! בכל אופן, , , עוד סקס אחריי סקס מומלץ מאוד

הוא יעשה לי ארוחה??

עוד לא נמצא מושלם שכזה - אם הוא מוכן לעשות ארוחה אני מוכנה לא לדבר...

destiny36

New member
נתקלתי באחד כזה

זה היה מצחיק מענין וטעים..ואפילו יצא לו אורז אחד אחד

destiny36

New member
הכרתי גם כאלה שמדברים על שרברבות

או על מתכון לעוגה
היה אחד שכמעט נרדם...אחרי ה"כמעט" הוא ממש לא נרדם לעולם לפני
חחחחחחחחחחחחחח הבעיה ממי שאת כותבת על סקס בסקס אין חוקים. יש פאןןןןןןןןןןןןןןן

אני שואלת "על אחרי הסקס"

ואף גבר עוד לא אמר כלום.. מעניין איך הם מגיבים לאותן שיחות מלב אל לב אחרי.. אמרתי לך עושה סקר...

destiny36

New member
לא נתקלתי בשום אחד שלא דיבר אחרי

את חושבת שזה בגלל שאני דברנית? סתםםםםםםםםםםםם למה הם לא מדברים אליך אחרי מיכלי? את חושבת שזה בגלל שלא השארת להם אויר
?

לא הבנת..

אני שומעת מגברים רבים שהם שונאים שונאים את אותן שיחות נשפכות אחרי הסקס.. אצלי הכין ארוחה יאמי ואחרי היה אחד שאהב לעשות נסיעה לים אחרי..אבל אף פעם אין שיחות מלב אל לב..יעני נשפכות..הכל בגובה העיניים ...

את שוב טועה בגדול...

אני אף פעם לא עושה "סקס" אם זה לא מאהבה...ובלי שיש רגשות אל הגבר... הסקר כאן הוא: אם גברים אוהבים שיחות...

destiny36

New member
טובבבבבבבבבבבבב לא לא התעצבן../images/Emo6.gif

אני רק מעבירה לך את הזמן עד שהגברים יענו.. ואני בכלל קמתי מהמיטה לכבות את המחשב... לילה טוב

ארוחה תמיד טובה

לפני ואחרי בלי כל בעיה השאלה אם אחרי שהכין ארוחה לא תירדמי באמצע ההכנה

../images/Emo21.gif../images/Emo135.gif../images/Emo174.gif../images/Emo78.gif

אם אני אגיד זה כבר נקרא לדבר ואם אני מדברת הלכה הארוחה... מה עושים? שיפתיעו אותי...זה מה שהייתי רוצה...

מישהי אמרה לי

"אני אוהבת את השיחות שלנו אחרי....." וברחה. מפסיק לדבר אחרי...עושה את עצמי יישן.

jasmine 33

New member
הכי כיף אחרי סקס

לספר בדיחות גסות
ממני שמתה על צחוק אחרי סקס

destiny36

New member
רק אל תספרי לו את הבדיחה על הסקס

הלא מוצלח (בשעה שהוא עצמו היה לא ממש מוצלח איתו
)

למעלה