סקר

natali25788

New member
מה לעשות, ספורטאים מצליחים

חייבים להיות בעלי אופי חזק, ואם מישהו לא מצליח לעבור את גיל הקדטים רק כי לא קיבל מדליה, מקומו לא באתלטיקה... אגב חוץ מכישרון יש עוד כמה גורמים שמשפיעים על ההצלחה של הספורטאי, כמו אימונים קשים ומוטיבציה...

mg23

New member
LKULAM...

ANI ISHIT YAHOL LEHAVIN ET KULAM....AVAL TZARIH LEHAVIN SHE KAREGA HAMATZAV HARBE YOTER GARUA BOFEN KLALI KAHA SHE HAHEVRE SHE NIMTZAIM KAREGA B U.S.A. KVAR KTZAT SHAHEHU MHAMETZIUT HAISRAELIT ...HINE KAMA DVARIM LMAHSHAVA: GIDON ,MIKI VATLETIM BOGRIM NOSAFIM SHOHEHIM KAMA DVARIM KMO LDUGMA SHE LIFNAY 4,5,6 SHANIM LNOAR OD HAU SHAIFOT KOL SHEHEM LEHAGIA YOM EHAD LMAAMAD HABOGER KI RAU SHE YESH RAMA VSHE YESH LEAN LHITKADEM VYESH MI SHE NOTEN DUGMA VRATZON LEHITAMEN KASHE RAK KADAY LEHAGIA LMAAMAD HAZE BLI KASEF VPRASIM....LEUMAT ZOT AHSHAV KSHE HARAMA NAFLA MEOD VAIN MIMI LAKEHAT DUGMA AZ MEOD KAL LEHISHABER GAM LAATLETIM SHE SIYMU TZAVA KAMONI VAL AHAD KAMA VKAMA ZTLETIM TZEIRIM SHE ROIM ET HATISKUL SHELI VSHEL HAVERIM NOSAFIM LO ROTZIM BIHLAL LEHASHKIA KI O SHE ATA MAGIA LILMOD BHUL O SHE ATA HAYAV LIFROSH KI AL MENAT LEHITKAYEM ATA TZARIH LEHITPARNES MIMASHEHU VRAK RATZON VNEHISHUT RABA OZLIM IM HAZMAN VIM ANI BSHLAVEY YEUSH AZ KANIRE SHE HAMATZAV MAMASH LO TOV....HAITI ROTZE LEKAVOT SHE IHIE AIZE SHEHU SHINUY AVAL LTZAARI O SHE ATA OVAR LHUL O SHE ATA PORESH ZE PAHOT O YOTER HAMATZAV BSPORT HAMIKTZOANI...SHANA TOVA VHATZLAHA LKULAM...

רשמן

New member
תהיו סבלניים

ותקראו את כל ההודעה של מיכאל. זה עצוב ונכון מאד.

shaqil

New member
שלא יהיה לכם ספק

כל מי שיש לו פוטנציאל ומראה רמה גבוהה בגיל קדטים ונוער יקודם ויקבל את כל העזרה והתמיכה שהוא צריך. שימו לב שמי שמתלונן הם אלה מהמעמד הבינוני שפשוט לא מספיק טובים עדיין כדי להחשב כשרונות העתיד או כאלה העתידים להגיע לרמות הבינלאומיות הגבוהות. אני מבטיח לכם שלא סיוון ג'אן ולא יורי מתלוננים על מה שהם קיבלו, מקבלים ויקבלו מהאתלטיקה הישראלית. לא כספית ולא חברתית. וכך גם שאר החבר'ה בעל הפוטנציאל הגבוה כמו רם מור ליאת ענו ומיננקו שממסתדרים מצוין, לא בקלות אבל בכבוד ואם ימשיכו להראות שיפור יקבלו עוד הרבה יותר היות והם עדיין נערים. וזה יכלול גם מעטפת רפואית מלאה וגם מחנות אימון בארץ ובחו"ל וגם תחרויות בחו"ל ועוד ועוד כל מה שאתלט צריך כדי לעשות את הצעד הבא כלפי אליפות אירופה/עולם/אולימפיאדה עתידית. זו הבטחה שלי כל זמן שאני בתפקיד וזה קורם עור וגידים בימים אלה. לגבי הבינוניים פלוס שגם אותם אני מכבד מאוד, אני מקווה שיקפצו את המדרגה ויהפכו ליותר טובים ויזכו לאותם תנאי אימון ותחרות אבל ברור לכם שאיגוד האתלטיקה וכמובן גם האגודות לא יכולות לפזר כספים על כל מי שמתחרה באתלטיקה בכל רמה. אז עבודה קשה וסבלנות ויש גם הטבות שונות בדרך כמו קולג' וספורטאי מצטיין בצבא וכו' והנה האתלטיקה הישראלית לא כל כך עלובה כמו שחלקכם מנסים להציגה. ויש עתיד. נדבר בעוד 4-8 שנים ונראה מי יגיע. ויגיעו.

למעלה