סקר

• פותח הנושא ora s
  • פורסם בתאריך

Dynamo1929

New member
:\ איך אתם יכולים לישון כ"כ הרבה?

השיא שלי זה 10, 10 וחצי שעות... :\

wildgirl1

New member
כן גם שלי משהו כזה

תגידו אני היחידה? שכשאני הולכת לישון מוקדם אני רוצה תמיד לישון וכשאני הולכת לישון מאוחר אני מתעוררת ממש מוקדם ולא עייפה למי זה קורה???

v o d k a

New member
זה קורה לאנשים שהשעון שלהם מסודר

כמו שצריך! הלוואי עליי... אני ישנה שלוש שעות בלילה, ואז אחרי בי"ס ישנה עד הערב... וזה בלתי אפשרי לשנות את ה"ריז'ים" הזה!! כיף לך..

wildgirl1

New member
תאמיני לי שלא ממש

מה כיף בזה כשאני הולכת לישון ב 3 או 4 אני מתעוררת לבד ב 7 או 8 וכשאני הולכת לישון ב 10 או 11 אמא שלי לא מצליחה להעיר אותי. אז מה כיף בזה????

כן גמאני הרוגה אחרי השקולה..

אבל אני גם כה חוזרת מאוחר אז אני מתדלת לישון בלילה.. למרות בשסופו של דבר המקסימום שאני ישנה בלילה זה 5 שעות!

Zot ani 1

New member
אממ....

אצלי זה דומה... אבל אני אוהבת לישוןןןןן ובכמויות.... וכשאני הולכת לישון מוקדם בלימודים אז בבוקר באמת קשה לי לקום ואני רוצה לישון עוד ועוד... אבל כשאני יושנת איזה 4-5 שעות בלילה אני קמה בבוקר לבד וטוב אבל אחרי הצוהריים אני כזאת שפוכה כבר...סוף הדרך... והשיא שלי הוא נראה לי 15 שעות משהו כזה... ובכלל אני כל שבת יושנת איזה 12 שעות לפעמים יותר כשלא מעירים אותי..:)

rej

New member
בהתחלה.........

ערנית רצח ואחרי שעה וחצי בערך שאני מתה לישון......... תראי אם תשאלי אותי כמה ימים אני יכולה בלי שיינה אז המצב דומה תאמת חוץ משלוש יום עדיין לא בדקתי אם אני יכולה יותר

l1zard

New member
לא..

הייתי מתה באותה התקופה... היו המון בעיות והמון עצבים (כלא משטרה וכל זה) ואז כשהכל נגמר הצלחתי לישון נורמלי...

יאנקה את בסך הכל בת 15...

איך הספקת להסתבך בכל השטויות האלו ? =/ אני לפעמים מרגישה שדילגתי בדילוגים קלילים על גיל טיפש עשרה... אני לא שותה... לא מעשנת.. לא ניסיתי אפילו כלום!!! גם לא נרגילה.. נאדה! שונאת מועדונים... תלמידה טובה ... לא מצטיינת אבל משתדלת... ועוד הישג אין לי תיקים במשטרה... אוי נו אני כזאת חנונית..

l1zard

New member
חחחחחחחח

לא התכוונתי אליי... לא ישבתי בכלא! מה את דפוקה שבגיל 12 אני אשב בכלא? היו בעיות במשפחה.. :[

למעלה