סקר כמה זמן ישנתם הכי הרבה רצוף
A AeroSlash New member 7/9/04 #2 בערך 20 שעות.. כשחזרתי מהגיחה בכיתה י'... נסענו בבוקר לחווה הזאת וצהרי היום שלמחרת חזרנו, ישנו באוהלים ואני ישנתי בין היומיים האלה רבע שעה בדיוק...
בערך 20 שעות.. כשחזרתי מהגיחה בכיתה י'... נסענו בבוקר לחווה הזאת וצהרי היום שלמחרת חזרנו, ישנו באוהלים ואני ישנתי בין היומיים האלה רבע שעה בדיוק...
ת תפוחית מעלפת New member 7/9/04 #3 זה הכל? אני ישנתי 23 שעות רצוף.... אחרי לילה מייגע במצדה בכיתה ז' =/ העלנו אותנו על המצדה כדי להראות לנו את הזריחה ייי ... איזה ריגוש...
זה הכל? אני ישנתי 23 שעות רצוף.... אחרי לילה מייגע במצדה בכיתה ז' =/ העלנו אותנו על המצדה כדי להראות לנו את הזריחה ייי ... איזה ריגוש...
א אפרשקסית New member 7/9/04 #6 אההה 23 שעות רצוף...ונסו לשבור את השיא שלי :] אם לא היו מעירים אותי...הייתי ממשיכה לישון :]
ת תפוחית מעלפת New member 8/9/04 #7 ../images/Emo3.gif אנה תקראי את התגובות בדרך... חיחי לשבור שיא... אנחנו תיקו!! ואממ גם אני הייתי ממשיכה לישון... אבל השכנים צעקו כמו תמיד.. הדבר הראשון ששאלתי כשקמתי זה "איזה יום היום?!"
../images/Emo3.gif אנה תקראי את התגובות בדרך... חיחי לשבור שיא... אנחנו תיקו!! ואממ גם אני הייתי ממשיכה לישון... אבל השכנים צעקו כמו תמיד.. הדבר הראשון ששאלתי כשקמתי זה "איזה יום היום?!"
א אפרשקסית New member 8/9/04 #9 לא פיר, לא פייר אני שונאת אותך :] אני אחרי הטיול לניצנה....3 לילות..לא ישנתיייי...!!
ת תפוחית מעלפת New member 8/9/04 #11 מה עשיתי לך רע בחיים ? ../images/Emo10.gif חוץ מזה שמדי פעם אני מרביצה למקסים.. אבל צריך מישהי שתחנך אותו לא?! זה הכל לטובתך!! ואממ לא הייתי בניצנה הייתי חולה!!
מה עשיתי לך רע בחיים ? ../images/Emo10.gif חוץ מזה שמדי פעם אני מרביצה למקסים.. אבל צריך מישהי שתחנך אותו לא?! זה הכל לטובתך!! ואממ לא הייתי בניצנה הייתי חולה!!
E EMILY666 New member 8/9/04 #8 אהם 20 בערך אחרי טיסה לילית שלי מרוסיה לפני שנה אני לא ישנתי לילה קודם אחרי זה לילה של הטיסה ובכלל ישנתי ממש טיפה כול החודש אז בגלל זה
אהם 20 בערך אחרי טיסה לילית שלי מרוסיה לפני שנה אני לא ישנתי לילה קודם אחרי זה לילה של הטיסה ובכלל ישנתי ממש טיפה כול החודש אז בגלל זה
S s h u r i k New member 8/9/04 #10 אמממממ..... פעם אחת דפקו לי 10 קווקאזים מכות רצח וישנתי אחרי זה יומיים שלמים!!!
T the freaky girl New member 8/9/04 #12 ת'אמת.. 15-16 שעות, בצום של יום כיפור.. אבל בימים כאלה אני יכולה לישון רצוף יומיים.. =\