סקר

b a b y s

New member
סקר ../images/Emo20.gif

1. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא- 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם- 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא- 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא- 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר- 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה- 7. קונדום- כן או לא? 8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה- 9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה- 10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם- 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם? זהו, שיהיה לכולם יום נפלא ונהדר.... נ.ב השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים.

ychromosome

New member
תשובה

. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא- b a b y s 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם-גרררררר 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא-פתוחה ומשוחררת, שוברת מוסכמות 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא- אם היא רוצה , מה אכפת לי ?! 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר-מטרררררריף !!! 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה-לא מומלץ 7. קונדום- כן או לא?לא לא לא 8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה- בסלון כשהשתפים בבית 9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה-מספיק לי 10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם-להקשר ו... 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם? טיסה בהפתעה

b a b y s

New member
אני?!?!

מסמיקה המון אבל שאלתי מה הפנטזיה הכי גדולה שלך.... לא שלכם? וחוץ מזה, מתי הספקת לעשות סקר בנושא?

ychromosome

New member
../images/Emo9.gif

חמודה... משחקת אותה תמימה.
הבנתי מה השאלה, הבנתי גם מה אני עונה (אני חושב).

../images/Emo26.gif

מותר לי גם? 1. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא- שלישייה. אבל אין לי אומץ, בטח שלא עם החבר (למרות שגם הוא רוצה) 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם-
! 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא- אני בחורה. וכנראה שלא קיבלתי הרבה זמן
סתם. אם אני יודעת שזה באמת יתפתח- אין לי בעיה. עם הנוכחי עשיתי מקלחת בדייט הראשון... 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא- גבר נשוי- לעולם לא. 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר- מי רואה את זה בכלל? 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה- לא משהו. 7. קונדום- כן או לא? תלוי- סטוץ או מערכת רצינית. בסטוצים רק קונדומים. עם חבר קבוע- גלולות 8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה- מיטה של אח של חבר? באיזה שדה ליד התיכון? לא דברים רציניים, אני מניחה.. 9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה- רכבת. כי שירותים של מטוס זה פאסה
10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם- ... 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם?- רבתי עם איזה מישהו שהיה לי משהו איתו. הוא נסע מראשל"צ אלי (ליד חיפה) בבוקר אחרי. בהפתעה..

Cינדרלה

New member
me next

1. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא- אין פה מספיק לכולן, אבל יש לי ראש מספיק פתוח..
2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם- צמרררמורת 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא- חרמנית 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא- לא! 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר- מטריף + 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה- ממש לא 7. קונדום- כן או לא? לא! 8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה- בבסיס, במשרד שלי. 9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה- כל מקום חוץ מהבסיס
10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם- ראש פתוח אמרתי.....? 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם? צימר, קיטצ' אבל מרגש...

b a b y s

New member
מעתיקה את התשובה שלי לכאן../images/Emo13.gif

1. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא- שכותש יודה סוף סוף שהוא נחמד 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם- דיגדוגים וריגושים בכל הגוף... 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא- משוחררת מקסימה ופרועה.... 4.אישה נשואה- מותר או לעולם לא- היה ולא מאמינה שיקרה יותר 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר- מטריף את החושים 6. לצאת עם החברה לשעבר של אחד מהחבר'ה זה- בסדר אם זה מקובל על כל הצדדים 7. קונדום- כן או לא?- "בלי קונדום- זין אתה נכנס!!
8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה- בריכת גלים בממדיון והטנק של מח"ט 188.9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה- יש המון...
10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם- ביזאר? לא יודעת.... 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם? חבר שלי לשעבר אירג לי ערב רומנטי, יצר לי שביל של ורדים ונרות לחדר ומילא את כל המיטה בעלי ורדים...מוזיקה רומנטית, ארוחה מדהימה... ריקוד לאור נרות...

נו, נענה

1. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא- אין 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם- תלוי מתי. בד"כ נעים מאוד. 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא- זה לא מה שיגרום לי לחשוב עליה משהו לכאן או לכאן. 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא - בטח שמותר... אם אתה בעלה. 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר- מיותר לחלוטין. 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה- אם הוא בסדר עם זה אז בכייף. 7. קונדום- כן או לא? לא (ועדיף בלי סקס פשוט) 8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה. במטוס (ולא בשרותים). 9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה - אשקלון. 10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם- כבר אמרתי שאין פנטזיה. 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם? - רומנטי ? מה זה?

התשובות שלי....../images/Emo45.gif

. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא-
לעשות את בונו מ - u2 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם-
צמרצורת בכל הגוף.... 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא-
רוצה אותי בטירוף.. 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא-
גם לי יש גבולות.. 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר-
למה להתאמץ?? גם ככה זה יורד ציק צק 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה
בגיל 16 זה אפשרי, היום כבר לא.. 7. קונדום- כן או לא?
בסטוץ תמיד 8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה-
במכון שטיפה למכוניות ( קצר אבל מלהיב!!) 9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה-
נראה לי שעניתי על זה כבר למעלה
10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם-
עבודה במוקד לשיחות אירוטיות 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם?
מתנה עם הרבה חשיבה שקשורה ל -5 החושים

emh

Member
תשובות...

1. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא
אין פנטזיה ספציפית 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם
כלום 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא
בסדר גמור. 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא
מחוץ לתחום עבורי (אלא אם היא אישתי) 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר
מיותר (שתוריד אותם) 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה
רעיון רע אם זה החבר הכי טוב, אם זה סתם מכר - למה לא? 7. קונדום- כן או לא?
כן. 8. המקום הכי הזוי שעשית בו את זה
לא היה. 9. המקום הכי הזוי שתרצה לעשות בו את זה
לא יודע 10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם
אין (ביזאר לא מעניין אותי) 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם?
לא היה.

טוב,

1. הפנטזיה הכי הכי שלכם היא- יש כמה. 2. כשנוגעים לכם עם הלשון בתנוך של האוזן ואז בעדינות עדינות מוצצים אותו זה עושה לכם- צמרמורת וזהו. 3. סקס בדייט ראשון גורם לכם לחשוב על הבחורה שהיא-משוחררת. 4. אישה נשואה- מותר או לעולם לא- לא. 5. לנז'רה סקסיים- מטריף את החושים או מיותר- מטריף. 6. לצאת עם החברה שלעבר של אחד מהחבר'ה זה-מיותר.. 7. קונדום- כן או לא? כן. 8. המקום הכי הזוי שעשיתם בו את זה-על הר. 9. המקום הכי הזוי שתרצו לעשות בו את זה- במיטה שלי. 10. הפנטזיה הכי ביזארית שלכם- אין. 11. הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם? מממ..לא זוכרת.

למעלה