סקר

ק ד ו ש

New member
סקר ../images/Emo176.gif

צריך לעשות הכל על מנת להעיף את השרשורפלצת המעצבן הזה עם כל האנשים המוזרים, או העמך לדברי עוגייה, שנכנסו לכאן, ולכן הסקר עולה. והשאלות כדלקמן: מה הסטייה שלכם?? כלומר דבר מפגר שאתם עושים באופן קבוע או מדי פעם.. אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? לבנים, כשתהיו מבוגרים תלכו עם בגד ים תחתונים? לבנות, אותה שאלה רק לגבי בגד ים שלם עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם? ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה?

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifראשונה!!! ../images/Emo41.gif

(שיו, איזו טוקבקסטית אני
) מה הסטייה שלכם?? כלומר דבר מפגר שאתם עושים באופן קבוע או מדי פעם.. אני אוכלת במבה עם מזלג. אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? מעדיפה קיווי :) לבנים, כשתהיו מבוגרים תלכו עם בגד ים תחתונים? לבנות, אותה שאלה רק לגבי בגד ים שלם מקווה למות לפני גיל 30 ולא לראות את זוועות העולם (מי אמר קונגו!?!?
). קרי, אנשים זקנים בבגדי ים. עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם? הם יישארו גם אחרי הג'וקים. ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה? ממ...שאלה טובה....בורחת?

לי יש המון סטיות...

מה הסטייה שלכם?? אני עושה קולות של ברווז. לפעמים אני עושה בלי לשים לב או ככה סתם לעצמי . אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? אבטיח !!!!!!!! לבנות, אותה שאלה רק לגבי בגד ים שלם - אני יעשה כל כך הרבה ניתוחים, שגם בגיל 89 יהיה לי גוף של בת 20 עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם? אני מקווה שישארו יהודים. ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה? זורקת עליה את לירן.

אהההה...

מה הסטייה שלכם?? כלומר דבר מפגר שאתם עושים באופן קבוע או מדי פעם - יש יותר מדי אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? - אבטיח,אבל בלי גרעינים ועם גבינה בולגרית. לבנים, כשתהיו מבוגרים תלכו עם בגד ים תחתונים? - לא עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם? - יכול להיות. רק שלא יכנסו לזיין לנו בשכל בפורום כמו הכלבה הערבייה מלפני חודש ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה? - מוציא פינג'אן ומורה לה להכין לי קפה ולמזוג לי חצי גינס ולהכין לי ארוחת ערב!!!

כי ביקשו יפה

אז לסעיף מספר אחד,הנה כמה דוגמאות: 1.אני אוהב לאכול כמעט כל דבר עם חריף 2.מטאל 3.בחורות מקועקעות 4.לאכול תירס עם קרוטונים

ק ד ו ש

New member
גם אני גם אני

מה הסטייה שלכם?? כלומר דבר מפגר שאתם עושים באופן קבוע או מדי פעם.. כשאני מזמין בארומה, כששואלים את השם, אני אומר או שם של ערס כבד, או איזה משהו הזוי. אהה, אני גם עושה פרצופים למראות במעליות ואז זין למאוורר אם יש מצלמה. אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? מקום ראשון אבטיח, עם בולגרית, אבל לא גבינה, באמת בולגרית עם ציצי ענק. מקום שני משמש. מלון זה רק כשאין אבטיח, או בולגרית. עכשיו מה הקטע בבולגרית? שיש לה שני מלונים, אז אתה גם אוכל אבטיח, וגם שני מלונים. טוב חפרתי. לבנים, כשתהיו מבוגרים תלכו עם בגד ים תחתונים? מקווה שיהיה לי גוף כזה שאוכל להרשות לעצמי ללכת גם עם חוטיני, כמו נסים כהן. לבנות, אותה שאלה רק לגבי בגד ים שלם. אם אשתי תלך ככה, ככל הנראה היא תכנס לסטטיסטיקה של נשים מוכות עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם? אני מאמין שלא, אני תמיד אופטימי. ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה? שם לה רגל, ואז מוציא את הבולבול!

Shaycus

New member
חזקקק

גם אני שאני מזמין בארומה אומר משהו מטומטם, כמו "בורגר"

מאטפיקס

New member
../images/Emo179.gif

מה הסטייה שלכם??
לשטוף ידיים, וקנאקים באצבעות של הרגליים אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש?
אבטיח ושסק לבנים, כשתהיו מבוגרים תלכו עם בגד ים תחתונים? לבנות, אותה שאלה רק לגבי בגד ים שלם
לא הולכת לים \ בריכה. עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם?
ערבים חסינים להכל, הם ישארו תמיד, סעמק כמו ג'וקים. ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה?
בעיטת מוסא ללא ספק.

IrIsH BaBe

New member
וול

מה הסטייה שלכם?? ע"ע החתימה. אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? לא אוכלת פירות. עדיף תפו"ח מוקרמים עם פטריות לבנות, אותה שאלה רק לגבי בגד ים שלם. אה. בגיל 60 אני אראה כמו בת 30 אז בהחלט לא שלם. עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם?
ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה? מוציאה דגל אדום. כמו במלחמות השוורים האלה

JamicaniT

New member
תשובובובובובות.

מה הסטייה שלכם?? כלומר דבר מפגר שאתם עושים באופן קבוע או מדי פעם.. לאכול קרח. אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? מלון. מנגו. אבטיח. רק היום!! אני הולך .. לבנים, כשתהיו מבוגרים תלכו עם בגד ים תחתונים? - לבנות, אותה שאלה רק לגבי בגד ים שלם לא. עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם? אפילו בארץ. איזה קטע .. ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה? זזה קצת שמאלה ..

Shaycus

New member
תשובות

מה הסטייה שלכם?? כלומר דבר מפגר שאתם עושים באופן קבוע או מדי פעם.. אני מתקלח בישיבה
אבטיח או מלון?! או שמא בכלל עדיף משמש? אבטיח לבנים, כשתהיו מבוגרים תלכו עם בגד ים תחתונים? היום אני לא הולך עם בגד ים תחתונים, לא כל העולם צריך לראות את האנקונדה שלי, אבל בגיל 60 האנקונדה תתכווץ ככה שלמה לא? עד סוף השנה, אתם מאמינים שיישארו ערבים בעולם? ישארו ולא רק שישארו, עוד 5 שנים יהיו פה יותר ערבים מיהודים ימח שמם ושאלה לסיום, אם תמי רצה מולך אחוזת דיבוק בריצת אמוק, במטרה לרצוח אותך, מה את\ה עושה? שם לה 2 בין המלחציים

למעלה