סקר

Big 7

New member
סקר../images/Emo160.gif

מה הדיסק הישראלי הכי טוב שיצא?! לדעתי מיקרופון למקסימום...פשוט דיסק גדול עם הרבה שיתופי פעולה טובים.

EmGee

New member
מבחינתי ההכי טוב שאי פעם יצא זה

האור מציון יצירת אומנות

rockninja

New member
האור מציון?....

אבל הוא מלא בשירים עלובים סוג ב´ כמו הקזבלן של שנות ה-90, האור, לא פוחד.... יש בו כמה שירים באמת טובים, אבל זה משהו כמו חצי מהדיסק. חצי מבוזבז. לדעתי...... בעטיפה של ממתק של השב"ק. אבל זה לא היפ הופ טהור מה שנקרא, אז למסורתיים שבינכם- "האור והצל". את מיקס למקס לא ממש אהבתי, היו בו כמה שירים טובים אבל הם ממוצעים כאלה ויש גם מלא שירים לא טובים.

EmGee

New member
למה אתה מתכוון סוג ב?

אם האור בשבילך הוא סוג ב אז אין טעם שאני אתחיל להסביר לך מה טוב בדיסק.

תגובה לROCKNINJA

הדיסק "האור מציון" באמת גרוע חוץ מכמה שירים אבל האור והצל דיסק קטלני במיוחד הפרד ומשול והאור והצל

EmGee

New member
עם כל הכבוד ההודעה שלך דפוקה

אני מנסה ומנסה להבין איך את יכולה להגיד שהאור מציון היה גרוע ושהאור והצל היה טוב ואני מגיע רק למסקנה אחת: בשבילך ראפ זה אופנה, אני צודק?

Stinkin Fish

New member
העיקר שאת רוצה לרדת ל"הצל"...

בגלל שהוא נתן לך חיבוק ונשיקה על הלחי... וואוו הוא חם עלייך אש!

Strike-A

New member
לא פוחד??? אחד הדברים

שאני הכי אוהב של סאב. אחד השירים הכי אמיתיים שלו שראו מדף של חנות תקליטים.

מיקרופון למקסימום 1

הדיסק הראשון ששמעתי היה הדיסק הראשון של השבק, ולדעתי הכי טוב מביניהם זה כנען 2000 ורק אח"כ "בעטיפה של ממתק". אבל הכי טוב לדעתי זה עדיין מיק למקס 1

אחד כמעט מושלם ואחד היסטורי..

"האור והצל" הוא אלבום ההיפ-הופ הטוב ביותר שיצא בארץ עד היום, ללא ספק! ההפקות והעיבודים ברמה אחת מעל כמעט כלל המוזיקה הישראלית (כולה, לא רק ההיפ-הופ הישראלי) והקצב של האלבום סוחף ומרתק, השירים להיטים אחד-אחד ואין ספק שמרגישים את הלב, את העבודה והכישרון שבאלבום הזה. אלבום שיישאר שנים בהרבה מגשי דיסקים במערכות ולא רק אופנה שחולפת. ובנוגע להיסטוריה, הדיסק שאני חושב שהוא פריצת הדרך לכלל ההיפ-הופ הישראלי/ציוני, הדיסק שהכניס את כולנו להבנה של מה זה היפ-הופ ישראלי טהור (בניגוד ל"עטיפה של ממתק", עם כל הכבוד לאלבום המצויין הזה), דיסק שגרם לנו להבין שההיפ-הופ הישראלי עומד לפרוץ ובגדול ויש דור עכשווי מוכשר ודור עתיד גדול שהולך ומתפתח הוא... "ישראלים עצבניים אחד אחד" RESPECT "המעבדה" עם סאבלימינל וש"י 360 כל יום שני, 00:00-02:00, רדיו תל-אביב "פפסי מיוזיק" 102 FM

למעלה