סקר......

katykr

New member
סקר......../images/Emo140.gif

לא, לא להתהלב....אין סקר חדש!! אבל עידו הציע רעיון טוב לסקר, שפשוט אי אפשר להכניס אותו לאפשרויות של הסקרים כי אין אפשרות למספר אינסופי של אפשרויות לתשובה. אז השאלה היא: באיזה בית ספר אתם לומדים? בבקשה תכתבו בכותרת את שם הבית ספר בלבד, ורק בתוכן ההודעה את כל שאר הדברים שיש לכם להגיד... כמו כן אתם מוזמנים לספר מה מיוחד אצלכם בבית ספר(אם יש), מה מעצבן במיוחד..מה אתם אוהבים, מה אתם שונאים , וכל מה שבא לכם! שיהיה לכם ערב טוב ולא חם!

הרצו"ג....

מממ... אני חושבת שזה ביצפר טוב, חוץ מהסגנית (נידמה לי שהיא סגנית..) גילי !! שונאת אותה כזאת *** !!!! (סליחה..
) בלעט ! אני אוהבת ת´ביצפר הזה רק בגלל המגמה.. וזהו.. יש שם פרחות וערסים ברמה (מה שהורס אותו מאודדדדדדדדדדד) ו.. בלע !! ויש לי מחנך בעע.
מעצבן אבל הוא יחסית טוב..(נחמד וכ´ו)

popistit

New member
תיכון (פנחס) איילון...

תיכון מאוד "מאורגן". הכל דופק כמו שעון...

katykr

New member
גם אני בתיכון איילון!!

שהוא בעיקרון בסדר, חוץ מהעובדה שהאירגון שם על הפנים!!!

king kazabubu

New member
גם אני איילוני

באותה כיתה של השתיים האחרונות... ההבדל ביננו שאני הייתי שם גם בחטיבה אז אני מודע לחוסר הארגון.. האמת לומדים להשתעשע מזה עם הזמן...

שבי מן

New member
אותי היא למדה

היא אחת המורות הכי בת זונה שאני מכיר היא שנאה אותי בתרוף בגלל שלא למדתי ובכיל זאת ידעתי את החומר מצוין ואליתי הקבצה (וחוץ מזה יש לה דיבור פול מרגיז בעיקר שהיא אומרת משולש שווה שוקיים או לחילופין משו"ש) וכול זה עוד ברחמים

Absolut May

New member
בית ספרי

גולדה מאיר , החטיבה של העיר?! אבל אל דאגה, שנה הבאה נשתווה ואני אלמד ב"איילון"

Mashina Girl

New member
מקווה ישראלית שכמוני ../images/Emo66.gif[גאה]

>>
NOT REALLY
<< הממ..ביצפר נחמד,גדול [וזה מה ששווה בו]... אין שביתות
- וזה הכי מה שלא שווה בו
..יש רק אם 2 האירגונים שובתים
ואמממ..יש קצת מורים זבל *שלוסברג* ^אהמ^ **שלוסברג* ויש כמה מורים מאאאאזה חמוווודים..פשוט מתה עליהם! [דוגמא לאחת
*אירית קראוזה*
[עם כל השיעורים והמעמסה...אין עלייך יא בת-אדם
] זהו.. :S >היה לי משעמם,רואים? אבל מ´כפת לייי..אני מבריזה מחר מהביצפר
<

Bodom-child

New member
אין על מקווה

אין בית ספר יותר טוב ממנו אגב מי זה שלוסברג

benny afro

New member
תיכון ק"ש (ר"ת- קשה שם)

בסדר, אולי עם הכי הרבה משמעת בעולם. בית כלא (ר"ת-קלא שש), צריך אישור(הרשמה) לאי הבאת אישור (של מחלה), יש הרשמות על ימין ועל שמאל, כץ סתם שמן, ומבחני המעבר הם הדברים הכי קשים שיש, כלומר לא רוצים שתתקדם... בית ספר מעפן שהדבר היחיד שטוב בו זה מגמת מוזיקה, ומגמת ספורט, וזהו..(ואני לא בשניהן...אני חננה), הכול חרא חוץ מהמורה לאזרחות ועוד כמה מורים כלים במיוחד... האמת שדבר אחד טוב, זה שכל המורים מה זה כלים... אני גאה בהם, ומורה דובב המורה לאזרחות הכי כלי, הוא היה פעם חוקר והרביץ לערבים! והוא כליייי

Mashina Girl

New member
שלוסברג,*מירי* שלוסברג...

[על משקל - ´בונד,ג´יימס בונד´]
אייייייכככסססס.... מכוערת,טיפשה,מפגרת,אינפנטילית,´שונאת ח3´,הדגש| ה כ ל שוננננאאאאאאאאאאאאאאאאאאאתתתתתתת אווווווותתתתתתהההההההההה[={
>>בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...
*מקיאה..כתבתי את שמה
*<<

למעלה