סקר!!!

tsilverr

New member
סקר!!!../images/Emo139.gif

מה שם השכבה שלי בקיבוץ? כמה ילדים יש בה? השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו:

imri2

New member
עונה

מה שם השכבה שלי בקיבוץ? צבר כמה ילדים יש בה? 9 נדמה לי השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו: מפל

imri2

New member
נכון. אחת עזבה עוד אחד עזב מזמן.

לא עשיתי אפילו 3 יחדות מתמטיקה-קשה קשה

boazgilad

New member
צלף ואצלנו קוראים לזה כיתה

אנחנו 10 אממ לבנא,לבנה,לבנע (איך שלא כתובים את זהגררר)

brozky

New member
תשובה של ברוצקי

מה שם השכבה שלי בקיבוץ? שלדג!!!!!!!!! כמה ילדים יש בה? 8 + כלב =9 השם של השכבה הכי מוזר שיש לנו: אממ לא זוכר

שלי:)

הכתה שלי: פטל מס' ילדים: 18 בהווה.. השם הכי מוזר: דולפין.. לא רוצה להעליב... אבל ככה זה ששכיר עובד במרח"ב.. ועוד הומו.. אין לי בעיה עם הומואים.. יש לי בעיה איתו וגם אתם מצאתם את עצמך מנסים להסביר לעירונים בורים למה הכוונה בני כיתה וכאלה?

tsilverr

New member
גם אני אענה...למרות שכתבתי..

שם הכיתה: דקל מספר ילדים: 17 שם מוזר: סלע

tsilverr

New member
אה..ואם תוכלו לציין שם של הקיבוץ

זה יהיה טוב יותר (-:

Nipiy

New member
הכיתה שלי

שם הכיתה: סהר מספר ילדים: 22 אין שמות מוזרים והיינו בני 13 שבחרו אותם (לבר מצווה)

בבקשה, גברת צמח.

שם השכבה: אני יליד 1980, אך מכיוון שחוץ ממני נותרו רק עוד 4 כאלה, צורפנו לילידי 79. שם הכיתה - ברוש. כמה ילדים: נדמה לי ש-18 או 19. השם הכי מוזר: איתן.

אולי היה חורף חם...

טעית בחישוב, כתבתי שהיו עוד 4 חוץ ממני, כך שאנחנו 5. נוצר מצב שמילידי 1980, שלושה עזבו ועוד שניים נשארו שנה בגן, כך שכבר הצטמצמנו בחצי.

MsUnderstood

New member
האמ

שם השכבה:
נשרים
כמה ילדים: תלוי את מי שואלים
יש אחד שהצטרף למשפחה פה בכיתה ט' ושניים שעזבו לחול ואחת שעזה את בצפר...חחח אז נגיד ש23 הם הכי מוזר:לודעת..נתיב נראה לי

ביגור, תמיד היו ותמיד יהיו

שמות מוזרים. אני זוכר מהתקופה שלמדתי עם יגורניקים, איזה דמיון מפותח/מעוות יש להורים ביגור.

למעלה